!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (27/298) > >>

saldale:

--- Quote from: nmwisima on July 11, 2011, 11:16:58 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on July 10, 2011, 03:20:57 PM ---
--- Quote from: saldale on July 10, 2011, 01:19:09 PM ---Μέσα!
--- End quote ---

Θες να το πιασεις στα χερια σου??
--- End quote ---

Μπαν και στους δύο ρε :D

--- End quote ---

Κύριοι της ΟΔ....
Το "καμάρι" του forum όπως βλέπετε δεν έβαλε μυαλό...

Προτείνω:

Θα ασχοληθείτε εσείς ή εγώ τώρα που θα αντικαταστήσω τον πρόεδρο για όσο καιρό θα λείπει?

Manolis:
Έγινες ήδη μιά φορά η πέτρα του σκανδάλου δεν σου φτάνει??

--- Quote from: saldale on July 11, 2011, 03:12:57 PM ---Θα ασχοληθείτε εσείς ή εγώ τώρα που θα αντικαταστήσω τον πρόεδρο για όσο καιρό θα λείπει?

--- End quote ---

Ισχύει

heras:

--- Quote from: vagmann on July 11, 2011, 12:08:38 PM ---Ασχετο:
Τωρα με την κριση που εξαφανιστηκαν κατι Z4,boxster,κλπ πολυτελειας,το κεφαλογυριστρομετρο του mx-5,εχει ανεβει σημαντικα παρατηρω τελευταια,εκει που εβλεπες ειδικα nb,και εξυνες τα @ρχιδι@ σου...

Το χει παρατηρησει κανεις,ή  μονο εγω η ψωναρα?  :P

--- End quote ---

Μπα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο....αν εξαιρεσω κατι 12χρονα που κ που  :llol: :coolio:

dimag4:

--- Quote from: vagmann on July 11, 2011, 12:08:38 PM ---εκει που εβλεπες ειδικα nb,και εξυνες τα @ρχιδι@ σου...

--- End quote ---

ειδικα με ΝΒ δεν συνεβαινε ποτε αυτο...!   :exaclty:

--- Quote from: vagmann on July 11, 2011, 12:08:38 PM ---το κεφαλογυριστρομετρο του mx-5,εχει ανεβει σημαντικα παρατηρω τελευταια

--- End quote ---

ε, αμα βαζουμε κ εμεις το χερακι μας δεν πεφτει!! ειδικα αν κυκλοφορουν καμια 10ρια παρεα ΜΚ 1-2-3 τοτε ανεβαινει κ το ανοιχτοστομομετρο
χαχαχα  :hilarious: :hilarious:

vagmann:

--- Quote from: dimag4 on July 11, 2011, 05:23:58 PM ---ειδικα αν κυκλοφορουν καμια 10ρια παρεα ΜΚ 1-2-3 τοτε ανεβαινει κ το ανοιχτοστομομετρο
χαχαχα  :hilarious: :hilarious:

--- End quote ---

Καλα και 10 atos να δει μαζεμενα παλι θα γυρισεις να δεις τι γινεται...
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα roadsters οσο πανε και εξαφανιζονται απο τους δρομους...,και απο μας λιγοι θα τα κρατησουμε... :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version