!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (26/298) > >>

vagmann:
Ασχετο:
Τωρα με την κριση που εξαφανιστηκαν κατι Z4,boxster,κλπ πολυτελειας,το κεφαλογυριστρομετρο του mx-5,εχει ανεβει σημαντικα παρατηρω τελευταια,εκει που εβλεπες ειδικα nb,και εξυνες τα @ρχιδι@ σου...

Το χει παρατηρησει κανεις,ή  μονο εγω η ψωναρα?  :P

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on July 11, 2011, 10:58:44 AM ---Σπουμι, χρόνια πολλά ρε.

Είδα ένα NC ίδιο με το δικό σου, μαύρη ζάντα, πίτα, με ελαφρώς σκούρα πίσω φώτα, Σαββατο βράδυ στο Σταυρό, πλευρισα (για να προσπεράσω) μα μέσα ήταν ένας 40άρης... ::-

--- End quote ---
Να'σαι καλά..
Όλο το σ/κ όμως ήμουν προς Σχινιά μεριά αραχτός :P και το αμάξι μαζί μου ::-

nmwisima:

--- Quote from: spoumi on July 11, 2011, 02:03:36 PM ---
--- Quote from: nmwisima on July 11, 2011, 10:58:44 AM ---Σπουμι, χρόνια πολλά ρε.

Είδα ένα NC ίδιο με το δικό σου, μαύρη ζάντα, πίτα, με ελαφρώς σκούρα πίσω φώτα, Σαββατο βράδυ στο Σταυρό, πλευρισα (για να προσπεράσω) μα μέσα ήταν ένας 40άρης... ::-

--- End quote ---
Να'σαι καλά..
Όλο το σ/κ όμως ήμουν προς Σχινιά μεριά αραχτός :P και το αμάξι μαζί μου ::-

--- End quote ---

Kαλά, προφανώς, δεν φαντάστηκα ότι στο κλέψαν. Από Μάκρη  γυρνουσα πάντως, στη Μαραθώνος τον είδα. Μπας και κάποιος σου πήρε τα κλειδιά :-\ :-\

spoumi:
Λες γι'αυτό να άδειασε η βενζίνη? :P
εγώ πάντως στη θέση του το βρήκα  :tease:
Πάντως είχα ξανακούσει για κόκκινο με μαύρες ζάντες αλλά και πίτα και σκούρα φανάρια?  :????:
μήπως είχε και το τελάρο και  με αντιγράφει?  :tease: :tease:

petermx5g7:

--- Quote from: makrixeris on July 11, 2011, 12:23:06 AM ---να ρωτησω αλλαγη εσωτερικου ολες τις μοκετες δηλαδη κλπ ποσο παει περιπου ξερουμε ??

--- End quote ---
Ναι κ γω θέλω να τις αλλάξω τις μοκέτες....Ξέρει κανείς πόσο πάνε???? Και από που μπορεί κανείς να βρεί???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version