!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
saldale:
Θανάση, (Trelos7) χρόνια σου πολλά με υγεία και πολλά πρωταθλήματα! :exaclty:
leonidas11b:
Χρονια πολλα Τρελε!
VasmaV:
--- Quote from: nmwisima on October 05, 2011, 12:16:32 PM ---Στους κανόνες υπάρχουν ψιλά γράμματα, το Μυστικό Άρθρο 7/1345-666, όπου αναγράφεται καθαρά ότι από τους κανόνες εξαιρούνται οι μισογύνηδες, οι αδελφές και οι ηλίθιοι. :llol: :llol:
Α.
--- End quote ---
Σε αυτό θα συμφωνήσω, άλλωστε είναι παροιμιώδης η ανοχή μας προς το πρόσωπό σου :moutza: :P
Manolis:
Και το οποίο μάλιστα αναγνώρισε κάποτε....χρόνια πριν
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2009, 05:29:19 PM ---υ.γ. Σοβαρά τώρα, μεγάλο μπράβο στα παιδιά που σκέφτηκαν δημιουργησαν και διατηρούν το mymx5.
τους ευχαριστώ για την ωραία παρέα τόσο καιρό και προσωπικά για την αντιμετώπιση.
--- End quote ---
gianic:
Μα το σχολιο μου δεν απευθυνεται σε συγκεκριμενο προσωπο αλλα γενικοτερα στο γυναικειο φυλο.
Επίσης αν θεωρουμαι ρατσιστης απο μερικες φεμινίστριες, ρωτήστε την κοπελα μου ποσο γ@ματος και τελειος συντροφος ειμαι. :finger: , η οποια παρεπιπτοντως κι εκεινη συμφωνει στο σχολιο περι γυναικας στο τιμονι= ο χαρος σε ζυγωνει.
Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν αλλα ειναι γυρω στις 10 στην Ελλαδα. Μικρο ποσοστο.
Αν απαγορευοταν στις γυναικες να οδηγουν ισως να μην ειχε χρειαστει να κινδυνεψω τοσες φορες πανω στη μηχανη να σκοτωθω.
Επισης την τελευταια φορα που πηγε να με σκοτωσει γυναικα στην Καποδιστριου κλεινοντας μου το δρομο κανοντας σφηνες χωρις να κοιταει καθρεφτες αφου τους ειχε κλειστους με χαρακτηριστικη γαιδουρια, πηγα διπλα της ευγενικοτατος, στο επομενο φαναρι, να της πω οτι εκανε μ@λακια και να προσεχει γιατι θα σκοτωσει κανεναν ανθρωπο. Ηταν γυρω στα 45 και εμοιαζε με πορνη λιμανιου. Ειχε εντονο κιτς βαψιμο, μπουκλες και μυριζε το αυτοκινητο τσιγαρο με φθηνη κολωνια. Γυρισε και μου ειπε: "ετσι οδηγαω κι αν σου αρεσει μ@λακα" Τοτε ανεβασα το κρανος ρουφηξα το καλυτερο υλικο που ειχα στη ρινικη μου κοιλοτητα και το εριξα πανω της. Παρεπιπτοντως ο αντρας της καθοταν συνοδηγος. Δεν εδειξε να διαφωνει με τον ομιλουντα. Μεχρι να συνειδητοποιησει η ηλικωμενη επιδοξη δολοφονος τι ειχε συμβει, ειχα εξαφανιστει.
Μια συγγνώμη απο μερους της θα ηταν αρκετη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version