!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
SchumiMx5:
Χαχα.Δώσε κανά spec ρε Σιμο.Κάτι θα ξέρεις,σιγουρα ;D
+1 ότι είπε ο Α.Σε 1 μια μέρα.
dr.xristos:
Παιδια σημερα το πρωι ενα smart (λευκο) επεσε πανω στο αυτοκινητο του πατερα μου (πισω απο το hilton) και μετα εφυγε. Εκανε μεγαλη ζημια. Απο το smart εχει φυγει μεγαλο κομματι του μπροστα προφυλακτηρα μπορει και ολος.
Αν παρει το ματι σας κανενα ασπρο smart χωρις προφυλακτηρα ενημερωστε.......
chemx5:
Καλη σας ημερα , λεγομαι Αννα ειμαι μελος του Σωματειου φιλων και ιδιοκτητων mx5 Miata club of Greece (ελληνιστι)
και την Κυριακη συναντησα καποιες μοτοσικλετες , και επειδη τυγχαινει να εχω ιδιαιτερη σχεση με διτροχους φιλους , και να κανω κοινες εξορμησεις μαζι τους στο Σουνιο, παραχωρουσα προτεραιοτητα οπως παντα με νευματα σε αυτες (πανω απο ολα οι διτροχοι! ) αλλα εξεληφθη αλλιως οπως εμαθα και ειδα τωρα και εγω :)
Δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω με οσους σχολιασαν ποικιλοτροπως το ατομο μου , δεν μου το επιτρεπει το ηθος και και η παιδεια μου ο μονος λογος που κανω καταχρηση του χωρου σας ειναι γιατι υπαρχει στο forum σας το αρθρο 7 το οποιο ειναι σαφες για προσβλητικα και ρατσιστικα σχολια του τυπου '''οι γυναικες ειναι ηλιθιες '' κλπ.
Περα απο τους νομους που ,θεωρητικα, μας προστατευουν στις εποχες που ζουμε , θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην κρινετε και κατακρινετε ανθρωπους που δεν γνωριζετε προσωπικα , σας μιλω τελειως φιλικα αλλωστε με καποιους απο εσας καποτε εχουμε μοιραστει και ενα ποτο και μια παρεα . Τιμω ολους τους ανθρωπους και δεν αφηνω ποτε υπονοουμενα για κανεναν , και επειδη μου αρεσει να μην σχολιαζω απο πισω σας ,θεωρησα σωστο να σας απευθυνθω ..
Αν κρινετε οτι σας προσβαλω διαγραψτε το ποστ μου , αν και ειναι σαφες ποιο θα επρεπε να διαγραφει..
οπως και να εχει σας ευχομαι να χαιρεστε το πολυαγαπημενο mx5 μας και χαιρετω ολους τους παλιους φιλους τους οποιους τιμω ακομα
ευχαριστω για την φιλοξενια , anna
VasmaV:
παιδιά παρανόηση έγινε, δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλο θέμα.
Δυστυχώς στο δρόμο συμβαίνουν αυτά
Καλώς ήρθες Άννα
nmwisima:
Ναι Άννα, μη σκας κορίτσι μου.
Στους κανόνες υπάρχουν ψιλά γράμματα, το Μυστικό Άρθρο 7/1345-666, όπου αναγράφεται καθαρά ότι από τους κανόνες εξαιρούνται οι μισογύνηδες, οι αδελφές και οι ηλίθιοι. Ε, ο Γιάννης (giannic) ανήκει και στις τρεις κατηγορίες μαζι :llol: :llol:
Όσο για τον Κώστα που πέτυχες δικάβαλο (με άλλον άνδρα φυσικά) στο Σούνιο, μη δίνεις σημασία, το παιδί δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας :exaclty:
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version