!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (240/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: jSkyline on October 03, 2011, 06:24:11 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on October 03, 2011, 04:46:02 PM ---Να κανονισουμε εκδρομουλα ρε 'σεις!!!

--- End quote ---
Για Βουλγαρια η απλα για Snowboard ??? :P

Aν και τα οικονομικα μου οριακα σηκωνουν τα εξοδα των αμαξιων μου μεχρι το τελος του ετους !!! Ενα Μπανσκο θελω να παω! Σημερα εσκασα ενα 200αρι παρα κατι για μικρο σερβις και τακακια στο ΜΧ !!! Την τυχη μου!!!

Περα απο την πλακα!Μια βολτα παντως μεχρι τα κοντινα χιονοδρομικα μπορουμε να παμε οσοι ασχολουμαστε με τα χειμερινα σπορ!!!

--- End quote ---

Για αρχη παμε καπου κοντα!!
Αμα μας βγαινουν και ευρωπουλα(δυσκολο) παμε και κανα Μπανσκο.

saldale:
Προτείνω νυχτερινό στα Καλάβρυτα.
6 με 9 κάθε Σάββατο. Φεύγουμε κατα τις 4 και 12 είμαστε πίσω.

Βέβαια δεν ειναι αχοιχτη η Στυγα αλλά μόνο η πρώτη πίστα απο το parking έως το σαλέ.

jSkyline:
Δεν εχω παει ποτε Καλαβρυτα οποτε δεν εχω ιδεα τι παιζει... Αλλα καλο μου ακουγεται!!! Με τετοιο καιρο παντως εξω, ειναι νωρις για να μιλαμε για χειμερινα σπορ !!! Λεωνιδα το κοστος της Βουλγαριας παντως ειναι αρκετα μικρο αναλογικα με ενα 3ημερο στην Ελλαδα.

saldale:
Εντάξει..η πίστα ειναι χαμηλού βαθμού δυσκολίας (πράσινη), αλλα τη νύχτα ειναι καταπληκτικα! Και μετά τις 9 θα πιούμε και τα ποτάκια μας στο σαλέ.
Αν θυμάμαι καλά το εισιτήριο ειναι δωρεάν ή 6€...

leonidas11b:

--- Quote from: saldale on October 04, 2011, 11:00:12 AM ---Εντάξει..η πίστα ειναι χαμηλού βαθμού δυσκολίας (πράσινη), αλλα τη νύχτα ειναι καταπληκτικα! Και μετά τις 9 θα πιούμε και τα ποτάκια μας στο σαλέ.
Αν θυμάμαι καλά το εισιτήριο ειναι δωρεάν ή 6€...

--- End quote ---

Στα Καλαβρυτα πρεπει να ειναι 20αρικο ρε 'συ!

--- Quote from: jSkyline on October 04, 2011, 10:53:18 AM ---Δεν εχω παει ποτε Καλαβρυτα οποτε δεν εχω ιδεα τι παιζει... Αλλα καλο μου ακουγεται!!! Με τετοιο καιρο παντως εξω, ειναι νωρις για να μιλαμε για χειμερινα σπορ !!! Λεωνιδα το κοστος της Βουλγαριας παντως ειναι αρκετα μικρο αναλογικα με ενα 3ημερο στην Ελλαδα.

--- End quote ---

Ε.Αμα ειναι πανω κατω τα ιδια παμε Μπανσκο!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version