!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (229/298) > >>

giorgosMK2:
ΞΕΡει κανεις τ τυπο κινητιρα φοραει το 1.6 τ νβφκ τ 01??μηπως β6-ζ?

Basilmx5:

--- Quote from: gabi_haros on September 28, 2011, 02:17:44 PM ---
--- Quote from: nmwisima on September 28, 2011, 02:09:12 PM ---Φίλος που δεν ασχολείται με φόρα, μου ζήτησε σχάρα για το Μχ5 του.

Πριν κοιτάξουμε στο νετ, έχει κανείς καμία που θέλει να πουλήσει???

Α.

--- End quote ---

Eγώ, αλλά εξαρτάται από τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει.

Mod.: Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι την πουλάω αν είναι δελεαστικά τα χρήματα που δίνει, αλλιώς είναι κρίμα να σκοτώσω κάτι που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστώ.

--- End quote ---
Δε νομιζω οτι παει ετσι η πωληση... αν την πουλας λες μια τιμη κ ο αλλος αποφασιζει... ;)

Basilmx5:

--- Quote from: jSkyline on September 28, 2011, 03:43:35 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on September 28, 2011, 03:15:00 PM ---Χωστου τα ρε Γιωργο... :P :P :P
Αλλα ο,τι και να του λες, απτο ενα αυτι μπαινει απτο αλλο βγαινει... δεν το γουσταρει το mx5 γνωστο αυτο... :llol: :llol: :P

--- End quote ---
Ειναι το καλυτερο παιχνιδι που μπορουσα να αγορασω με τα λεφτα που ειχα στην διαθεση μου !!! Μην λεω παλι τα ιδια !!!

--- End quote ---
Nαι μωρε Γιαννακη... τοσα emoticon βαζω και δεν χαμπαριαζεις οτι θελω να σε τσιγκλισω... τι αλλο Θεε μου...  :llol: :llol:

Liakos:

--- Quote from: giorgosMK2 on September 28, 2011, 02:45:53 PM ---ΞΕΡει κανεις τ τυπο κινητιρα φοραει το 1.6 τ νβφκ τ 01??μηπως β6-ζ?

--- End quote ---
Αν δε με απατα η μνημη μου ο κωδικος του κινητηρα ειναι BP-4W. Ας το επιβεβαιωσει καποιος που το γνωριζει σιγουρα.

--- Quote from: xenos on September 28, 2011, 11:52:13 AM ---Aν σε αυτή τη σχάρα βάλω έναν μεγάλο σάκο, θα μου σπάει τα @@ αν πηγαίνω καμιά 100-120 χλμ?  :-\

--- End quote ---
Αποψη μου ειναι οτι καλυτερα θα ηταν μια μεταλλικη βαλιτσα η οποια θα προστατευσει το περιεχομενο της απο υγρασια, βροχη, ρυπους κλπ...  ;)
Με τετοιες ταχυτητες δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα...

aimkara:

--- Quote from: SchumiMx5 on September 28, 2011, 09:56:49 AM ---
--- Quote from: bill_viper on September 12, 2011, 03:44:07 PM ---Ζάχο, 100αρα διάμετρο έχει μόνο η μπούκα, η σωλήνωση του τελικού είναι 60αρα όπως και της υπόλοιπης μαμά εξάτμισης.
Γαϊδούρι Magnaflow; Εστί;

--- End quote ---
Τώρα το είδα ρε.Ναι για το τελικό λέω...Ειναι τεράστιο... ;D

--- End quote ---

Πολύ θα ήθελε να το πιάσει στα χέρια του;;  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version