!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (228/298) > >>

iliasfyntanidis:
Έχει κανείς υπόψιν του τι μάρκα τρόμπα βενζίνης φοράνε τα nb 1.6 1999 μοντέλα...Σήμερα άλλαξα την δικιά μου και έβγαλα από μέσα μία walbro και έβαλα επίσης μία walbro 255 όμως για αυξημένη παροχή.....

xenos:

--- Quote from: Theo on September 28, 2011, 11:44:57 AM ---Μιας και σε λίγο θα αρχίσουν τα χιόνια! :P

--- End quote ---

Aν σε αυτή τη σχάρα βάλω έναν μεγάλο σάκο, θα μου σπάει τα @@ αν πηγαίνω καμιά 100-120 χλμ?  :-\

simkoz:
^^^Όχι ρε γιατί? δεν νομίζεις ότι κάνει αρκετό θόρυβο το αμάξι από μόνο του? δεν νομίζω να είναι αισθητά χειρότερο με τον σάκο. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

xenos:

--- Quote from: simkoz on September 28, 2011, 11:56:49 AM ---^^^Όχι ρε γιατί? δεν νομίζεις ότι κάνει αρκετό θόρυβο το αμάξι από μόνο του? δεν νομίζω να είναι αισθητά χειρότερο με τον σάκο. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

--- End quote ---

Aυτό εννοώ σίμο, μήπως αρχίζει να σφυρίζει (λόγω αέρα) σαν τραίνο μετά.

jSkyline:

--- Quote from: Stav on September 28, 2011, 01:26:58 PM ---
--- Quote from: jSkyline on September 28, 2011, 10:13:00 AM ---Παιδια το αμαξι της αγγελιας ειναι αλλο, αυτο του esprit ειναι ακομα παρατημενο εκει που λεει ο Γιωργος. Για αυτο εξ' αρχης εξεφρασα τις αμφιβολίες μου, το ειχα δει πριν περιπου ενα μηνα, απλα τωρα σιγουρευτηκα οτι αυτο που ειχα δει παρατημενο ειναι το αμαξι του espirit.

--- End quote ---

με ξαναβαφτισες ωρε??  ;D ;D ;D :llol: :llol: :llol:

gabi: με το συγκεκριμενο προφυλακτηρα θες δε θες στη μεση παει η εξατμιση :) :) :)

--- End quote ---
Sorry Σταυρο νομιζα οτι το ποστ ηταν του George1.8!!!  Ααααα...Και καπου σε ειδα κιολας τις τελευταιες μερες ημουν σταματημενος σε φαναρι και περασες μπροστα μου!Δεν θυμαμαι το που καπου Βορεια νομιζω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version