Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 179280 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

June 29, 2011, 07:20:46 PMReply #1485

Offline Basilmx5

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #1485 on: June 29, 2011, 07:20:46 PM »
Μια χαρα μπαινουν στο καραβι. Εγω οταν ανεβηκα Αθηνα δεν ειχα προβλημα και δεν το λες το αμαξι μου κατσικι. Αλλα και να μην μπαινει σε καποιο οροφο του παρκινγκ οι παρκαδοροι ειναι υπερχρεωμένοι να σου βρουν θεση χωρις να σπασεις το αμαξι σου.Τοσα λεφτα πληρωνουμε στο κατω κατω.
Το θέμα κώστα είναι να μπαίνει μέσα στο καράβι... Είναι κάτι που προβληματίζει αρκετά κι εμένα. Ως τώρα δν έχει χρειαστεί να μπει σε πλοίο αλλά φέτος που υπήρχε το ενδεχόμενο το σκέφτηκα και αν δεν μπαίνει μετά τι κάνεις? :P
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα Σπυρο ανεβαινεις ανετα την μπαρα διαγωνια στην αρχη κ δεν βρισκεις... εκει που μπορει να συναντησεις θεμα ειναι αφου μπεις κ σε οδηγησουν στο υπογειο... μολις φτασεις στο σημειο να κατεβεις την επομενη μπαρα επειδη θασαι φορτωμενος κ δε θαχεις χωρο να την κατεβεις διαγωνια ισως βρεις λιγο αλλα κ αυτο ειναι θεμα με το τι καραβι ταξιδευεις... Γενικοτερα δεν υπαρχει θεμα.

June 29, 2011, 07:21:24 PMReply #1486

Offline philosopher

« Reply #1486 on: June 29, 2011, 07:21:24 PM »
Χάρη χρόνια πολλά και καλά.
Άντε και με κανένα σοβαρό αυτοκίνητο  :tease:

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

June 29, 2011, 08:05:31 PMReply #1487

Offline lathreos

« Reply #1487 on: June 29, 2011, 08:05:31 PM »
Μια χαρα μπαινουν στο καραβι. Εγω οταν ανεβηκα Αθηνα δεν ειχα προβλημα και δεν το λες το αμαξι μου κατσικι. Αλλα και να μην μπαινει σε καποιο οροφο του παρκινγκ οι παρκαδοροι ειναι υπερχρεωμένοι να σου βρουν θεση χωρις να σπασεις το αμαξι σου.Τοσα λεφτα πληρωνουμε στο κατω κατω.
Το θέμα κώστα είναι να μπαίνει μέσα στο καράβι... Είναι κάτι που προβληματίζει αρκετά κι εμένα. Ως τώρα δν έχει χρειαστεί να μπει σε πλοίο αλλά φέτος που υπήρχε το ενδεχόμενο το σκέφτηκα και αν δεν μπαίνει μετά τι κάνεις? :P
Οπως σωστα λεει ο Γιαννης,την μπουκαπορτα και τους πανω οροφους τους ανεβαίνεις ανετα,το προβλημα ειναι στο υπογειο.Παντα γεμιζουν πρωτα το υπογειο,εσυ μπορεις να περιμενεις μεχρι να γεμισει και να πας στους πανω οροφους.
Οταν ανεβηκα στην εκδρομη τον περασμενο Οκτωβρη, πηγα νωρίς στο καραβι και μου ειπαν να το κατεβασω στο υπογειο,αμεσως με ακολούθησαν δυο εργατες που με βοήθησαν στο ανεβα και στο κατεβα για να μην βρει με τακους.
Ειναι και αναλογος το καραβι βεβαια

Γι΄αυτό εγώ κ ο Κώστας έχουμε βάλει τις 17αρες στα nb μας κ έχουμε ξενοιάσει  :P :P :P
Μεγαλο συν της 17αρας.Φαίνεται ταπα αλλα δεν ειναι  :P
Mx5 1,6 stock
Piaggio X9 210 malossi :P
Yamaha R1 '05

June 29, 2011, 09:11:18 PMReply #1488

Offline PanosJpN

Re: sub_zero's miata!
« Reply #1488 on: June 29, 2011, 09:11:18 PM »
Οπα... Κατάσκοπος ο Sultan!  O0 :coolio: :police: Μας γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα...
Για φανερώσου....  ;)
When you've got the peRFeCt comBination ......you can bring BiG Me$$..
...@RaceBreed  by JDM

June 29, 2011, 09:21:12 PMReply #1489

Offline spoumi

« Reply #1489 on: June 29, 2011, 09:21:12 PM »
Τη φτάσαμε και την 11η κατοστάρα..

Καλή συνέχεια..
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia