Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 179318 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

May 24, 2011, 12:36:20 PMReply #735

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #735 on: May 24, 2011, 12:36:20 PM »
Θες να δώσεις μία τιμή για την τράμπα?

.................
Εδώ δεν θα βάλω τιμές αλλά θα περιμένω προσφορές με ΠΜ ή τηλεφωνικά..

6977433225,
Μάνος

Αγαπώ την "καθαρότητα", την Λακωνικότητα και την ευθύτητα αυτού του φόρουμ, δεν αφήνει περιθώρια για κανένα στραβοπάτημα.

Δεν ξερω πως πηρες το παραπανω ποστ μου αλλα το εκανα για να σε βοηθησω και οχι για οποιονδηποτε αλλο λογο.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

May 24, 2011, 12:42:46 PMReply #736

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #736 on: May 24, 2011, 12:42:46 PM »

Και γω τους ανθρώπους που δεν ειρωνεύονται…
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;

ΥΓ
Αν δεν ξέρεις που είναι το κουμπί του logout, μετά χαρας να σε βοηθήσω

Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ  αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!

Σε μένα.
Το ξέρω πως αγαπάτε αυτούς που ειρωνεύονται, φαίνεται άλλωστε από το ότι τα μισά ποστ και πλέον ποστ είναι τέτοιου είδους.
Απλά αγαπάτε την ειρωνεία και το χιούμορ μόνο από συγκεκριμένα άτομα που έχετε στην παρέα σας ή που έχετε θεοποιήσει.
Τέλος πάντων, κρατάτε το επίπεδο του φόρουμ όπως εσείς θέλετε, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα λεγόμενα και φυσικά από τα γραφόμενα του.
όσο για το αν ξέρω τον δρόμο του log out τον ξέρω. Δεν αφορίζω τις πληροφορίες ή την χρησιμότητα του φόρουμ, συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, αλλά ξέχασα ότι ούτε αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Απλά αν μπορείτε τους κανονισμούς να τους κρατάτε τόσο αυστηρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό άλλωστε ξεχωρίζει την σωστή δημοκρατία από την ολιγαρχία.

Δεν ξέρεις τπτ, ξέρεις γιατί; Γιατι δεν γνωριζόμαστε. Αν κάποιοι εδώ μέσα κανουν μια πλακα και τη δεχόμαστε είναι γιατι τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Τον εχω δει ρε φίλε, εχουμε πιει και μια μπύρα μαζι και ξέρω τι μ@λ@κ@ς είναι, ετσι απλα και φιλικά.

Εσένα όμως δεν σε ξέρω και το μόνο που βλέπω είναι έναν άνθρωπο ο οποίος γύρισε μετά από επίπληξη για να ειρωνευτεί και παλι και μάλιστα την αγγελία κάποιου που απλα λέει ότι δίνει τιμες με pm. Αφου ενδιαφέρεσαι γιατι δεν του στελνεις ένα pm να σου απαντήσει και κάθεσαι και ειρωνεύεσαι; Δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις; Ειμαι σίγουρος ότι κατι θα χεις και συ όπως και όλοι μας

Όσο για την «καθαρότητα» του φόρουμ που ανέφερες με στόμφο, προσπαθώντας να μας προσβάλεις, ασε να την κρίνουν οσοι μας ξέρουν.
Γιατί  ναι ρε χάρε προσβολή είναι όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ που δεν σου ζητάει ΤΙΠΟΤΑ να λες ότι δεν είναι καθαρό. Σου ζήτησα λεφτά για τη συμμετοχή σου; ΟΧΙ και ξέρεις και κάτι άλλο; Στα 2+ χρόνια που λειτουργεί, η ομάδα που το τρέχει μόνο πληρώνει. Βλέπεις πουθενά καμιά διαφήμιση, κανα baneraki, έστω μια άτυπη συμφωνία με κάποιο συνεργείο ή μαγαζί που να δείχνει κάποιου είδους εμπορική εκμετάλλευση του παρόντος δικτυακού τόπου;  ΟΧΙ! Ε βαλ το λίγο κάτω και θα δεις ότι είναι μαλακία να μπαίνεις σε ένα σπίτι, να σε κερνάνε το φαγητό τους και ότι έχουν και συ να τους λες ότι δεν είναι «καθαροί». Στην καλύτερη θα σου ζητήσουν ευγενικά να φύγεις

Οπότε φιλικά και πάλι σου ξαναλέω, αν δεν μας αρεσει κατι, γιατι να ασχολούμαστε; Ειδικά ένα φόρουμ, αστο να παει στο δρόμο της ολιγαρχίας ή/και «βρωμιάς» που θέλει να χαράξει και βρες εσυ ένα δημοκρατικό και «καθαρό» που να εκτιμάνε το ειρωνικό σου χιούμορ αλλά και να περνάς και εσύ καλα πάνω από όλα. Μπαίνε και που και που να πάρεις την τεχνική πληροφορία που χρειάζεσαι και θα ζήσουμε εμείς καλά και συ καλύτερα
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

May 24, 2011, 01:02:03 PMReply #737

Offline gabi_haros

« Reply #737 on: May 24, 2011, 01:02:03 PM »

Και γω τους ανθρώπους που δεν ειρωνεύονται…
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;

ΥΓ
Αν δεν ξέρεις που είναι το κουμπί του logout, μετά χαρας να σε βοηθήσω

Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ  αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!

Σε μένα.
Το ξέρω πως αγαπάτε αυτούς που ειρωνεύονται, φαίνεται άλλωστε από το ότι τα μισά ποστ και πλέον ποστ είναι τέτοιου είδους.
Απλά αγαπάτε την ειρωνεία και το χιούμορ μόνο από συγκεκριμένα άτομα που έχετε στην παρέα σας ή που έχετε θεοποιήσει.
Τέλος πάντων, κρατάτε το επίπεδο του φόρουμ όπως εσείς θέλετε, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα λεγόμενα και φυσικά από τα γραφόμενα του.
όσο για το αν ξέρω τον δρόμο του log out τον ξέρω. Δεν αφορίζω τις πληροφορίες ή την χρησιμότητα του φόρουμ, συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, αλλά ξέχασα ότι ούτε αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Απλά αν μπορείτε τους κανονισμούς να τους κρατάτε τόσο αυστηρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό άλλωστε ξεχωρίζει την σωστή δημοκρατία από την ολιγαρχία.

Δεν ξέρεις τπτ, ξέρεις γιατί; Γιατι δεν γνωριζόμαστε. Αν κάποιοι εδώ μέσα κανουν μια πλακα και τη δεχόμαστε είναι γιατι τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Τον εχω δει ρε φίλε, εχουμε πιει και μια μπύρα μαζι και ξέρω τι μ@λ@κ@ς είναι, ετσι απλα και φιλικά.

Εσένα όμως δεν σε ξέρω και το μόνο που βλέπω είναι έναν άνθρωπο ο οποίος γύρισε μετά από επίπληξη για να ειρωνευτεί και παλι και μάλιστα την αγγελία κάποιου που απλα λέει ότι δίνει τιμες με pm. Αφου ενδιαφέρεσαι γιατι δεν του στελνεις ένα pm να σου απαντήσει και κάθεσαι και ειρωνεύεσαι; Δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις; Ειμαι σίγουρος ότι κατι θα χεις και συ όπως και όλοι μας

Όσο για την «καθαρότητα» του φόρουμ που ανέφερες με στόμφο, προσπαθώντας να μας προσβάλεις, ασε να την κρίνουν οσοι μας ξέρουν.
Γιατί  ναι ρε χάρε προσβολή είναι όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ που δεν σου ζητάει ΤΙΠΟΤΑ να λες ότι δεν είναι καθαρό. Σου ζήτησα λεφτά για τη συμμετοχή σου; ΟΧΙ και ξέρεις και κάτι άλλο; Στα 2+ χρόνια που λειτουργεί, η ομάδα που το τρέχει μόνο πληρώνει. Βλέπεις πουθενά καμιά διαφήμιση, κανα baneraki, έστω μια άτυπη συμφωνία με κάποιο συνεργείο ή μαγαζί που να δείχνει κάποιου είδους εμπορική εκμετάλλευση του παρόντος δικτυακού τόπου;  ΟΧΙ! Ε βαλ το λίγο κάτω και θα δεις ότι είναι μαλακία να μπαίνεις σε ένα σπίτι, να σε κερνάνε το φαγητό τους και ότι έχουν και συ να τους λες ότι δεν είναι «καθαροί». Στην καλύτερη θα σου ζητήσουν ευγενικά να φύγεις

Οπότε φιλικά και πάλι σου ξαναλέω, αν δεν μας αρεσει κατι, γιατι να ασχολούμαστε; Ειδικά ένα φόρουμ, αστο να παει στο δρόμο της ολιγαρχίας ή/και «βρωμιάς» που θέλει να χαράξει και βρες εσυ ένα δημοκρατικό και «καθαρό» που να εκτιμάνε το ειρωνικό σου χιούμορ αλλά και να περνάς και εσύ καλα πάνω από όλα. Μπαίνε και που και που να πάρεις την τεχνική πληροφορία που χρειάζεσαι και θα ζήσουμε εμείς καλά και συ καλύτερα

Είμαι σίγουρος ότι δεν έγραψες όλη αυτήν την έκθεση για να απαντήσω σημείο προς σημείο στα λεγόμενα σου και έτσι και θα πράξω.
Το αν με ξέρεις ή όχι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί όσων αφορά την αντιμετώπιση σου ως προς εμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη μιας και το φόρουμ, είναι ΦΟΡΟΥΜ δηλαδή χώρος συζητήσεων άρα για να γίνει αυτό επικοδομητικά πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν ίσους όρους σε αυτήν (στη συζήτηση).
Παρ' όλα αυτά αν επιμένεις μπορώ να σου πω ότι τουλάχιστον με 5 άτομα εδώ μέσα γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε και φιλικές σχέσεις άρα δεν είμαι άγνωστος που κρύβομαι πίσω από το πληκτρολόγιο μου για να πετάξω "λάσπη".
Όσων αφορά την καθαρότητα θα σου πρότεινα να μην χρωματίζεις ή φωτίζεις τον λόγο μου ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμείς ώστε να φανώ σαν παράλογος.
Το "καθαρό" πήγαινε στην συνήθεια σας, ό,τι δεν σας φαίνεται αστείο ή χρήσιμο να το μεταφέρετε στο "μπλαμπλα" (κάτι το οποίο θα συμμεριζόμουν αν γινόταν για όλους) ή ακόμη (εδώ είναι το "χειρότερο μου") να το διαγράφετε.

May 24, 2011, 01:49:39 PMReply #738

Offline VasmaV

• Administrator
    • my cardomain
« Reply #738 on: May 24, 2011, 01:49:39 PM »

δεν χρωματίζω απο παιδί, δεν πιάνει το χέρι μου

είπαμε ρε συ, αφου δεν σ αρεσει αυτό το κακόβουλο και ολιγαρχικό φορουμ, τι το παλέβεις, θα μου βαλεις μυαλό ή θα με πείσεις; μπα γερασα για κατι τετοιο. Πήγαινε βρες κανα καλύτερο, καθαρότερο και πιο δημοκρατικό πάνω από όλα.

οσο για τα σβησίματα που είναι και το χειρότερο σου, διάβασε μία τους κανονισμούς με τους οποίους συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή, μπας και καταλάβεις με ποια χούντα έμπλεξες και φύγεις οικειοθελώς.

Πάντως επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα και αφου σε καιει τοσο πολύ να επαναφέρουμε το πόνημα ζωής που έγραψες στο τοπικ του Διονύσου, θα επιληφθώ του θέματος μπας και αισθανθείς καλύτερα

ΥΓ
πάνω δεξιά είναι το κουμπάκι του logout αδερφε

May 24, 2011, 02:04:53 PMReply #739

Offline leonidas11b

• pure velocity
« Reply #739 on: May 24, 2011, 02:04:53 PM »
Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να συνεχιστει αυτο.
Οτι εγινε - εγινε....γιατι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα για ολους και πιθανοτατα να κανεις λαθος.
Οποτε καλυτερα να ξεχαστει και να μην υπαρχουν εντασεις και διαπληκτισμοι.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

May 24, 2011, 02:32:41 PMReply #740

Offline gabi_haros

« Reply #740 on: May 24, 2011, 02:32:41 PM »

Πάντως επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα και αφου σε καιει τοσο πολύ να επαναφέρουμε το πόνημα ζωής που έγραψες στο τοπικ του Διονύσου, θα επιληφθώ του θέματος μπας και αισθανθείς καλύτερα

Σε ευχαριστώ, δάκρυα συγκίνησης τρέχουν από τα μάτια μου.

May 24, 2011, 02:42:08 PMReply #741

Offline Liakos

« Reply #741 on: May 24, 2011, 02:42:08 PM »
To αλάφρωσε! αχαχαχχαχαχα.

Κ εμεις απο εσενα.Στο καλο.

xaxa0xaxaxa00xa000xaxaa

::- ::-

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

May 24, 2011, 02:52:30 PMReply #742

Offline Ξάδελφος

« Reply #742 on: May 24, 2011, 02:52:30 PM »
Ρε παιδια,αν υπαρχει εστω και το παραμικρο ενδεχομενο να εχει παρεξηγησει καποιος,καποιον και τελικα απο ατυχημα να βγουν λαθος συμπερασματα και να χαλαμε τις καρδιες μας καλυτερα να πατησουμε  pause να πεσει η ενταση.
Μεσω του πληκτρολογιου λιγο πολυ εχουμε τσακωθει ολοι με ολους σε φαση ομως που αν την ιδια κουβεντα την καναμε face to face θα γελουσαμε και θα καναμε πλακα.
Κακως χαλαμε τις καρδιες μας.
Εξαλλου οταν κατι ή καποιος σ ενα συνολο λειτουργει σαν αποστημα ,μοιραια το συνολο θα τον απομονωσει και θα τον αποβαλει ,ειτε Ξαδερφος λεγεται αυτος ειτε Μιγαμισιμα ειτε Βασμαβ ειτε Νεκος ειτε Ξενος ειτε Χαρος.Σε βαθος χρονου φαινεται ο καλος ,φαινεται και ο μ@λ@κ@ς.
Ποιος ο λογος να χαλαμε το συκωτι μας?

May 24, 2011, 03:00:41 PMReply #743

Offline leonidas11b

• pure velocity
Re: Blue Kali
« Reply #743 on: May 24, 2011, 03:00:41 PM »
Οταν ειπωθηκε απο καποιο μελος να δημιουργηθει τοπικ με τετοιου ειδους φωτογραφιες απο μιατα που συνανταμε τυχαια στον δρομο, η πλειοψηφια το αρνηθηκε.
Οποτε καλυτερα να τη διαγραψεις για να μην δημιουργηθουν εντασεις χωρις ουσια!
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

May 24, 2011, 03:13:00 PMReply #744

Offline nmwisima

« Reply #744 on: May 24, 2011, 03:13:00 PM »

Το ποτό.

May 24, 2011, 03:19:02 PMReply #745

Offline Ξάδελφος

« Reply #745 on: May 24, 2011, 03:19:02 PM »

Το ποτό.
Ο Ναμιγαμισιμα ειναι ειρωνικος προς εμενα και με το ποστ του διαφημιζει εμμεσα τον αλκοολισμο.Θα συνιστουσα μια επιπληξη και ενα ολιγοημερο μπαν.
Το νου σου ξερω που μενεις φιλαρακι...

May 24, 2011, 03:20:07 PMReply #746

Offline HOUZIK

« Reply #746 on: May 24, 2011, 03:20:07 PM »
Απ τα πιο ομορφα nc....
Με πολυ καλο stance :good:
Φερτο επιτελους σε καμια βολτα να θαυμασουμε...
« Last Edit: May 24, 2011, 03:59:51 PM by VasmaV »
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

May 24, 2011, 03:28:57 PMReply #747

Offline VasmaV

• Administrator
    • my cardomain
« Reply #747 on: May 24, 2011, 03:28:57 PM »

Το ποτό.
Ο Ναμιγαμισιμα ειναι ειρωνικος προς εμενα και με το ποστ του διαφημιζει εμμεσα τον αλκοολισμο.Θα συνιστουσα μια επιπληξη και ενα ολιγομηνο μπαν.
Το νου σου ξερω που μενεις φιλαρακι...
στο φτιαξα λίγο γιώργο :P

May 24, 2011, 03:41:45 PMReply #748

Offline Ξάδελφος

« Reply #748 on: May 24, 2011, 03:41:45 PM »
Παντως ,ασχετα με τις "παραπλευρες απωλειες",αυτο το ρουφιανοτοπικ θα ειχε πολυ πλακα. Δικαιωματικα θα επρεπε να το ανοιξει ο Γιαννης(JSkyline). :exaclty:     :llol:

May 24, 2011, 03:48:20 PMReply #749

Offline spoumi

« Reply #749 on: May 24, 2011, 03:48:20 PM »
Έχει τύχει να το πετύχω κι εγώ από κοντά τυχαία στο δρόμο. Είναι όντως ξεχωριστό.
Όσο για τη ρουφιανιά εντάξει δν είπε και πότε τον πέτυχε ούτε είναι με παρέα να πεις ότι μπορεί να κάνει ζημιά.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia