Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 179373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 19, 2011, 06:49:47 AMReply #645

Offline Kostas2B

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #645 on: May 19, 2011, 06:49:47 AM »
Ενας φιλος με Ibiza πληρωσε καινουριο μοτερ οταν μια γατα μπηκε στο χωρο του κινητηρα και ξεκινησε αυτος χωρις να καταλαβει τιποτα.Η γατα εγινε σαν κοκορετσι,λυπηθηκα τον τυπο που ανελαβε να την βγαλει απο μεσα...Κομματι-κομματι!!!

total black NC

May 19, 2011, 10:37:36 AMReply #646

Offline xenos

« Reply #646 on: May 19, 2011, 10:37:36 AM »
Πράγματι τα τατουάζ σε μεγάλους ανθρώπους (σαν τον Αντώνη και τον Α.  :angel: ) φαίνονται κάπως. Όταν τα βλέπω σε 40+ λέω μα what were you thinking???  :o
A. βάλε την φάτσα σου...

Τώρα αν τα βλέπεις σε κανένα ξεass, είναι άλλο πράγμα...   :girlie:

edit: ποιος πασόκος μοντ μου έφαγε τον τσακ νόρρις?  καρφώνεστε!  :llol:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

May 19, 2011, 10:51:28 AMReply #647

Offline saldale

« Reply #647 on: May 19, 2011, 10:51:28 AM »
Μόνο που ξεχνάς Ξεν το ενδεχόμενο να έχουν γίνει απο τα 18,22,24...

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του τατουάζ είναι κάτι πολύ προσωπικό, συνήθως συμβολίζει κάποια πράγματα και προσωπικά δε με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.
Ειδικά οταν δόξα το Θεό μπορώ ακόμα να το υποστηρίξω σωμάτικα.
« Last Edit: May 19, 2011, 10:53:45 AM by saldale »
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

May 19, 2011, 12:20:45 PMReply #648

Offline xenos

« Reply #648 on: May 19, 2011, 12:20:45 PM »

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του τατουάζ είναι κάτι πολύ προσωπικό, συνήθως συμβολίζει κάποια πράγματα και προσωπικά δε με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.

Aντώνη μην παρεξηγιέσαι. Πλάκα κάνω σε έναν βαθμό. Επίσης όταν δεις έναν 50αρη στην παραλία με 1-2 τατουάζ δεν λες "α τι ωραία που θα ήταν στα 18 του", λες "omg!" (με ύφος κιόλας!  ::- ). Τεσπα, γούστα...  ;)
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

May 19, 2011, 12:42:10 PMReply #649

Offline nmwisima

« Reply #649 on: May 19, 2011, 12:42:10 PM »
Ξένο, υπερβάλεις.

Μια χαρά είναι τα τατού.

Όπως είπε και ο γεράκος, είναι απολυτα προσωπικό.

Α.

May 19, 2011, 12:46:05 PMReply #650

Offline saldale

« Reply #650 on: May 19, 2011, 12:46:05 PM »

Aντώνη μην παρεξηγιέσαι. Πλάκα κάνω σε έναν βαθμό. Επίσης όταν δεις έναν 50αρη στην παραλία με 1-2 τατουάζ δεν λες "α τι ωραία που θα ήταν στα 18 του", λες "omg!" (με ύφος κιόλας!  ::- ). Τεσπα, γούστα...  ;)

Ναι ρε το ξέρω οτι το είπες αστειευόμενος ;)
Προφανώς είναι μια απόφαση που θέλει σκέψη, γιατί ειναι κάτι που το κουβαλάς μετά μαζί σου για πάντα.

Απλά εγω την απόφαση αυτή την έχω πάρει εδω και πολλά χρόνια οπότε δε τραβάω ζόρι να το ξανακάνω.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

May 19, 2011, 12:49:36 PMReply #651

Offline xenos

« Reply #651 on: May 19, 2011, 12:49:36 PM »
Ξένο, υπερβάλεις.

A. τη γνώμη μου λέω!  :punish:

May 19, 2011, 01:01:06 PMReply #652

Offline nmwisima

« Reply #652 on: May 19, 2011, 01:01:06 PM »
Ξένο, υπερβάλεις.

A. τη γνώμη μου λέω!  :punish:

Ε, προφανώς λες τη γνώμη σου. Και εγώ τη σχολιάζω. Δεν σου πα να μην την πεις, απλά διαφώνησα. Κουβέντα κάνουμε :)

May 19, 2011, 03:36:43 PMReply #653

Offline SmoKnight

« Reply #653 on: May 19, 2011, 03:36:43 PM »

Υπαρχει καποιος που το εκανε στα 18 του, και δεν πηγε ποτε 50?  :????:
Και γιατι λες OMG οταν δεις 50ρη με τατουαζ? Δε μιλαμε για παπουτσια NIKE ή το τελευταιο σουξε του Ρουβα, για τατουαζ μιλαμε  ;)
Εγω, που το πρωτο το εκανα μονος μου στα 14, δηλαδη τα εχω 24 χρονια, ενα πραγμα μπορω να σου πω με σιγουρια.
Επειδη μιλαμε για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ, omg θα πεις για τον 20ρη που δεν εχει πηξει το μυαλο του και κανει οτι του ερθει. ΟΧΙ για τον 40ρη ή 50ρη που εχει ψιλοπηξει το μυαλο του και ξερει τι θελει.
Επειδη μεχρι να παω φανταρος, το χερι μου ειχε μαθει πια να βαραει τατου λιγο πιο καλα, δε μπορεις να φανταστεις τι απαισια τατου εκανα σε διαφορους φανταρους για τα τσιγαρα μου. Τι "ΜΑΝΑ", τι ονοματα απο κοπελες, τι ονοματα συγκροτηματων......  :moutza:
Εν ολιγοις, στο φιλο Αντωνη θα του ελεγα να παει, σε καποιον αρκετα μικροτερο, θα του ελεγα να το ξανασκεφτει ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ  ;)

1.8 NC High
BC BR CoilOvers - TSW 17'' - HID 6000K - I.L. Designbar cover chromed - Clear Side Repeaters
Stock Engine ^_^

May 19, 2011, 03:48:47 PMReply #654

Offline Ξάδελφος

« Reply #654 on: May 19, 2011, 03:48:47 PM »

OMG μπορει να πεις εσυ που ισως να σαι πουριτανος,μπορει και οχι.

Εγω μπορει να πω,μπραβο στον τυπα που πριν 30 χρονια σε μια εποχη που ολοι ηταν δηθεν και πουριτανοι και κλαναν μεντες να αφησουν εστω  μακρυ μαλλι ,εκεινος ειχε τα κακαλα να κανει ενα -δυο τατουαζ που τοτε τατουαζ ειχαν μονο οι φυλαβιοι ,οι εγκληματιες και οι ναυτικοι.

Καποτε καποιος μαγκακος στο Saketattoo studio, ειρωνευτικε ενα πορτραιτο που ειδε σε φωτο να χει κανει καποιος και ειπε"Καλα ποιος μαλακaς εκανε αυτον τον μαλ@κα το μουστακαλι στον ωμο του ?"

Ο "Μαλακας" που το ειχε κανει ημουν εγω και ο "μαλακας" ο μουστακαλης ηταν ο πατερας μου που ειχαμε χασει απο αιφνιδιο θανατο εκεινο τον καιρο... και τυχαινε να εχει μεγαλωσει και τον ξαδερφο μου το Γιαννη (Sake) που ειχε το στουντιο και εκεινη την ωρα του εδειχνε του τυπακου σχεδια...
Δε θες να σου πω τη συνεχεια.
Γι αυτο, ειδικα σε κατι ιδιαιτερα θεματα οπως ενα πορτραιτο καλο ειναι να εισαι λιγο πιο εγκρατης στα σχολια σου γιατι ποτε δεν ξερεις.

May 19, 2011, 04:52:06 PMReply #655

Offline xenos

« Reply #655 on: May 19, 2011, 04:52:06 PM »
Dear Γιώργο,

θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν καμιά φορά πετυχαίνω στο φανάρι κανένα μπάρμπα χαρλεά με μπότες, κρόσια, μπουφάν να λέει "angels of hell", μούσια/μουστάκια μέχρι το πάτωμα, αλυσίδες, τατού, δερμάτινα και ύφος "σας μπιπ όλους" πεθαίνω από τα γέλια. Πως να το κάνω? Μου φαίνεται τραγικό και τρομερά αστείο. Σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται super ουαου/και γαμώ, κλπ. Δεν μπορείς να μου το αλλάξεις αυτό, τι να κάνουμε τώρα...  :coolio:

Και τη συνέχεια γιατί να μην την πεις? Τον χτύπησες επειδή είπε τη γνώμη του?  ::-

May 19, 2011, 05:42:44 PMReply #656

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #656 on: May 19, 2011, 05:42:44 PM »
Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

May 19, 2011, 05:46:42 PMReply #657

Offline option-D

« Reply #657 on: May 19, 2011, 05:46:42 PM »
Ο Ξενοφών είναι υπεράνω...
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

May 19, 2011, 05:51:22 PMReply #658

Offline xenos

« Reply #658 on: May 19, 2011, 05:51:22 PM »
Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)

Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Ξενοφών είναι υπεράνω...

υπεράνω σε τι/ποιον?  ::- Μάνο, επί της ουσίας...

May 19, 2011, 05:56:24 PMReply #659

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #659 on: May 19, 2011, 05:56:24 PM »
ρε boy, αφού είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ γιατί το συνεχίζεις;
ωραία και λογικά τα γραφεις, αλλα in the heat of the moment δεν παει ετσι
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...