Το αν προσπαθώ όσο μπορώ ή κάνω λάθη άσε να το κρίνουν αυτοί που με έβαλαν στη διαχειριστική ομάδα. Το να βγαίνεις στο άσχετο και να κατηγορείς κάποιον με την προκάλυψη ότι έχεις μάθει να λες ελεύθερα τη γνώμη σου (τους όρους ευγένεια και διάκριση τους έχεις ακούσει άραγε?) είναι στην καλύτερη άστοχο.
Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις αναφέροντας τα πιο ασυνάρτητα πράγματα (από τις γενικές αερολογίες-κατηγοριές χωρίς κάτι σαφές-χειροπιαστό, ότι ρίχνω μπαν, λες και το έχω κάνει ποτέ ή λες και μπορώ να το κάνω, ότι τα μισά μου ποστ είναι οφ τόπικ κι ανούσια) είναι επιεικώς εμπαθές και κακόβουλο. Αν ήθελες πραγματικά να ωφελήσεις και νόμιζες ότι κάτι δεν κάνω σωστά, θα είχες στείλει ένα μήνυμα, είτε σε εμένα μόνο (με τον οποίο έχεις βγει 4-5 φορές), είτε σε όλους τους διαχειριστές. Τώρα, το τι θες να πετύχεις, είναι σαφές.
Δεν πειράζει, να πέφτουν οι μάσκες κάποια στιγμή, δεν κάνει κακό.
Για πες μου Σαμπα τι θέλω να πετυχω? Να πεσουν οι μασκες ? Για πες ..συγκεκριμενα,στα ισια .
Επειδη σου λεω την αληθεια στα ισια αυτο ειναι ελλειψη ευγενειας και διακρισης? Βλεπεις στο ποστ μου κατι τετοιο? Επειδη οπως σωστα λες εχουμε βγει 4-5 φορες γι αυτο και στα λεω,λυπαμαι που δε σ αρεσει ο αντιλογος.
Αοριστολογίες? ΟΚ οτι πεις.
Αν τη φωτο που εβαλα για πλακα (απο επισημο σωματειο φιλων Φεραρρι) εσυ τι θεωρεις του Σατανα και επρεπε να φυγει,οκ μαζεψε και καψε και ολα τα ημερολογια της Μισελεν γιατι και αυτη στο ιδιο πνευμα ηταν απο ημερολογιο σωματειου φιλων φερραρι ηταν.
Eγω πιο ασχετη θεωρω την κακης αναλυσης φωτο που εβαλες με τον τροχο της F40 και ρωτουσες αν ισχυει οτι τραβηχτηκε εκει που τραβηχτηκε(αληθεια περιμενες απαντηση?).Κι αυτη που εβαλα εγω μια ζαντα εδειχνε.
Εγω θεωρω πιο ασχετο το βιντεο με τα δυο τζιπ πο κοντραρονται και ρωτας...¨Τι παιζει¨ . Κοντρα παιζει.
Εσυ προσωπικα που οτι βρεις οπου το βρεις ειτε αυτο ειναι βιντεο ,ειτε φωτο καποιου υπεραυτοκινητου ξανα και ξανα και ξανα σαν τα παιδακια που βαζουν φωτο απο φεραρι στη ντουλαπα τους ,εσυ που εχεις ανοιξει τα πιο ασχετα θεματα (πχ το ταξιδι σου στο Παρισι,ασχετα αν ολοι σχεδον το χαρηκαμε και το διασκεδασαμε),
εσυ που εβαζες φωτο απο το γαμο του "Γιωργου" με το Caterham (κι αυτο σχετικο μ ετο φορουμ θεμα),
εσυ που εβαζες αγγελια φιλου σου που πουλουσε NC(καλα εκανες αν και αντιθετο με τους κανονισμους)
,εσυ που στο θεμα "ελαφρωμα" ποσταρεις οτι ασχετο πχ η σωληνωτη ιδιοκατασκευη με κομματια απο μιατα,
εσυ που εμμεσα ή αμεσα ελεγες να βανδαλισουμε ρανταρ (ισως για να μπορεις να κανεις εσυ και αλλοι τις κοντρες σου ανενοχλητος στους δημοσιους δρομους),
εσυ που επειδη ετσι θες, αφηνεις αποψεις ατομων που λενε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η κλεψια ειναι μαγκια και η τιμιοτητα μαλακια και την ιδια στιγμη ασκουσες μοντερεσιον στον ανθρωπο που του εκανε αντιλογο ,
τεσπα που εχεις μετατρεψει το φορουμε σε ημερολογιο σου και σελιδα σου στο facebook ,
εσυ τουλαχιστον που σε διακατεχει η ευγενεια και διακριση δε θα επρεπε να σβυνει ουτε να μεταφερες ουτε λεξη(αποψη μου)Και πολυ ασχοληθηκα.