!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (189/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: saldale on May 31, 2011, 10:45:29 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 10:37:25 PM ---Και συ ρε κψλόγερε Αντώνη με τα κυβικά που έχω, μια χαρά σε περνάω :nod:

--- End quote ---

2. Απαγορεύονται αναρτησεις/δημοσιευσεις/μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα ή αποσκοπούν άμεσα ή έμμεσα στη δημιουργία κακής ή εχθρικής ατμόσφαιρας στο forum μεταξύ των χρηστών του.

3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

ΜΠΑΜ για 999 ημέρες στον Α-κρίδα! :police:

--- End quote ---

Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Όσο κι αν έψαξα σε πλήθος ελληνικών λεξικών, η λέξη "κψλόγερε" δεν απαντάται πουθενά. Ως εκ τούτου, αθώος ο κατηγορούμενος. :P :P :P

Manolis:
Τι έλεγα ρε Χάρη για θύμισε μου?Μήπως έλεγα για τότε που ήπιες το τσαγάκι  :girlie:στην παραλιακή?
Θυμάσαι ντε τότε με τον Βασίλη και τον Houzik.
Η έφταιγε και τότε η βενζίνη  :P

(Όσο για τα αυτιά μου μικρά είναι,μεγάλα έχουν οι γάιδαροι  :yeah:)

makrixeris:

--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2011, 11:06:14 PM ---
--- Quote from: option-D on May 31, 2011, 11:01:43 PM ---Ωωωω! Μάγκας!  :-X
Σε βούλωσε Αχιλλέα, απάντα του!
LOL

--- End quote ---

Λιγο πιο πολυ απο τον Α. αλλα λιγοτερο απο εσενα..... :moutza: :moutza:

--- Quote from: makrixeris on May 31, 2011, 11:03:10 PM ---τωρα γιατι με τσαντιζεις θες να πω οτι εφευγες τρεχαλα πανω απο την γεφυρα οταν ηρθαν  :police: :police: :police: η μετα στην bp που σου ειπα να ανοιξουμε και μου λες εεεε εχεις ενα τσιγαρο χ0χα0α0χ0χαχ00αχ :girlie: :girlie: :girlie:

--- End quote ---

Μωρε ειχα παει μια βολτα απο το τμημα την προηγουμενη και δεν ηθελα να ξαναδω την φατσα τους για αρπαχτηκαμε λιγο.
Συγνωμη ρε ψηλε που δεν ανοιξαμε ..."Ελα να πα να κάνουμε ένα διπλό πέρασμα να δεις". :P

--- End quote ---

θα τα πουμε χα00χα0χ0αχα :P :P :P

nmwisima:
1. Makryxeris και Τρελοκοτσίδα, το πολύ πολύ να ανοίξετε καμιά κουκούλα εσείς...

2. Τι μπαν ρε Αντουάν, κΑλόγερος ήθελα να γράψω. Ούτε καν καυλόγερος...

Πήρε φωτιά το Μπλα-Μπλα να ούμε, έλα να τσακωθούν λίγο και οι τουρμπάτοι να γουστάρουμε!

Ντόγκιτς, έμαθα πάλι σε ταίσαν τσαγάκι ε????

Liakos:
"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

Μανο, πρεπει να αλλαξεις υπογραφη...  :( :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version