!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Akina_DownHill:
Ευχαριστω τον Αχιλλεα που με δικια του πρωτοβουλια και αφιλοκερδως βοηθησε στην πωληση του τελικου μου :good:
option-D:
--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2011, 10:59:00 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 10:37:25 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2011, 10:33:16 PM ---Συγνωμη ξεχασα τους υποτιτλους! :P
*Ναι μονο εκει γιατι στο δρομο ειναι αρκετα επικινδυνο.
--- End quote ---
Άσε ρε κουλομαρία, που βγαλατε όλοι γλώσσα ξαφνικά επειδή μπήκες σε ένα πάρκιν και χάλασες δυο λάστιχα :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Γλωσσα δεν εβγαλα ποτε και σε κανεναν, αλλα αμα θες "Ελα να πα να κάνουμε ένα διπλό πέρασμα να δεις"...γιατι εγω δεν καθομαι να γραφω και να βγαζω φωτογραφιες οτι κανω...το κανω απλα για τη παρτη μου φιλαρακι.
--- End quote ---
Ωωωω! Μάγκας! :-X
Σε βούλωσε Αχιλλέα, απάντα του!
LOL
makrixeris:
--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2011, 10:59:00 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 10:37:25 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on May 31, 2011, 10:33:16 PM ---Συγνωμη ξεχασα τους υποτιτλους! :P
*Ναι μονο εκει γιατι στο δρομο ειναι αρκετα επικινδυνο.
--- End quote ---
Άσε ρε κουλομαρία, που βγαλατε όλοι γλώσσα ξαφνικά επειδή μπήκες σε ένα πάρκιν και χάλασες δυο λάστιχα :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Γλωσσα δεν εβγαλα ποτε και σε κανεναν, αλλα αμα θες "Ελα να πα να κάνουμε ένα διπλό πέρασμα να δεις"...γιατι εγω δεν καθομαι να γραφω και να βγαζω φωτογραφιες οτι κανω...το κανω απλα για τη παρτη μου φιλαρακι.
--- End quote ---
τωρα γιατι με τσαντιζεις θες να πω οτι εφευγες τρεχαλα πανω απο την γεφυρα οταν ηρθαν :police: :police: :police: η μετα στην bp που σου ειπα να ανοιξουμε και μου λες εεεε εχεις ενα τσιγαρο χ0χα0α0χ0χαχ00αχ :girlie: :girlie: :girlie:
leonidas11b:
--- Quote from: option-D on May 31, 2011, 11:01:43 PM ---Ωωωω! Μάγκας! :-X
Σε βούλωσε Αχιλλέα, απάντα του!
LOL
--- End quote ---
Λιγο πιο πολυ απο τον Α. αλλα λιγοτερο απο εσενα..... :moutza: :moutza:
--- Quote from: makrixeris on May 31, 2011, 11:03:10 PM ---τωρα γιατι με τσαντιζεις θες να πω οτι εφευγες τρεχαλα πανω απο την γεφυρα οταν ηρθαν :police: :police: :police: η μετα στην bp που σου ειπα να ανοιξουμε και μου λες εεεε εχεις ενα τσιγαρο χ0χα0α0χ0χαχ00αχ :girlie: :girlie: :girlie:
--- End quote ---
Μωρε ειχα παει μια βολτα απο το τμημα την προηγουμενη και δεν ηθελα να ξαναδω την φατσα τους για αρπαχτηκαμε λιγο.
Συγνωμη ρε ψηλε που δεν ανοιξαμε ..."Ελα να πα να κάνουμε ένα διπλό πέρασμα να δεις". :P
GENERAL:
--- Quote from: Manolis on May 31, 2011, 10:59:16 PM ---
--- Quote from: philosopher on May 31, 2011, 10:56:13 PM ---
--- Quote from: Manolis on May 31, 2011, 10:20:22 PM ---
--- Quote from: saldale on May 31, 2011, 10:18:29 PM ---Είναι λίγα τα κυβικά σου Α.
Βάλε την ακρίδα να παίξει σκάκι και άσε τα ανοίγματα...
--- End quote ---
Είπε ο κοντράκιας που ξεχνάει να κατέβασει το χειρόφρενο στο φανάρι...
--- End quote ---
Εσύ για θύμισε μου έμαθες πως βγαίνει το DSC??
:llol:
--- End quote ---
Ποιος ο λόγος να το βγάλω?Αφού και μ αυτό με τις κανάτες το κερνάω το τσαγάκι :girlie:
--- End quote ---
Αληθεια...??? Γιατι κατι αλλο εγω θυμαμαι οτι ελεγες την τελευταια φορα με κατεβασμενα τα μικρα αυτακια σου!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version