!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
mx5mk1:
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---
--- Quote from: spoumi on May 31, 2011, 01:01:28 AM ---Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.
Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.
--- End quote ---
Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.
Α.
--- End quote ---
Πες μας και τι τιμή σου είπε Α. ....
Thanks in advance :girlie:
panosmx51.8:
--- Quote from: mx5mk1 on May 31, 2011, 07:18:26 PM ---Kαλορίζικο φίλε, αν μένεις κοντά στο μέρος που έβγαλες τις φωτογραφίες, είμαστε γείτονες...... :good:
--- End quote ---
Που μενεις?Φοινικα ειναι τραβηγμενες οι φοτο και εγω μενω λιγι πιο κατω...
mx5mk1:
--- Quote from: panosmx51.8 on May 31, 2011, 07:23:54 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on May 31, 2011, 07:18:26 PM ---Kαλορίζικο φίλε, αν μένεις κοντά στο μέρος που έβγαλες τις φωτογραφίες, είμαστε γείτονες...... :good:
--- End quote ---
Που μενεις?Φοινικα ειναι τραβηγμενες οι φοτο και εγω μενω λιγι πιο κατω...
--- End quote ---
δίπλα μένουμε.... λίγο πιο πάνω από Αγ.Στυλιανό...
:hello:
nmwisima:
--- Quote from: mx5mk1 on May 31, 2011, 12:00:18 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---
--- Quote from: spoumi on May 31, 2011, 01:01:28 AM ---Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.
--- End quote ---
Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.
Α.
--- End quote ---
Πες μας και τι τιμή σου είπε Α. ....
Thanks in advance :girlie:
--- End quote ---
Με είπε για τοποθέτηση με ευθυγράμμιση 100 ευρά.
Θα προτιμήσω το DIY...
--- Quote from: dimsabas on May 31, 2011, 08:32:46 PM ---Έπαθα την πλάκα μου με τις φωτογραφίες. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο! :clap: :clap: :clap: :clap:
--- Quote from: Basilmx5 on May 31, 2011, 01:50:55 PM ---Αν μαζευτουν οσοι θελουμε, το μερος ειναι φοβερο για καφε κ κουβεντα...
--- End quote ---
Και για άλλα είναι φοβερό αυτό το μέρος... :exaclty:
--- End quote ---
saldale:
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 09:35:09 PM ---
--- Quote from: saldale on May 31, 2011, 09:12:30 PM ---Πάρα πολύ ωραίες οι φώτο παίδες!! :clap:
Λογικό αφού "ποζάρουν" 2 απο τα πιο όμορφα και καλοφτιαγμένα NC του forum.
Νομίζω οτι με ένα μπλέ :-\ και ένα γκρί :-\ ακόμα θα κλείσει το καρέ. Τον Liako γράψτε τον...μεσ 'την βρώμα θα έρθει :P
--- End quote ---
Εγώ από την άλλη, θα έλεγα το αντίθετο.
Το δικό μου, του Μάνου και του Λιάκου για να γουστάρουμε. ;D
--- End quote ---
Του Liakou και του Μάνου ok, είναι μάχιμα....το δικό σου?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version