!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
spoumi:
Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.
Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on May 31, 2011, 01:01:28 AM ---Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.
Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.
--- End quote ---
Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.
Α.
philosopher:
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.
Α.
--- End quote ---
Μπορώ να έρθω να βλέπω, ιδίως στην ευθυγράμμιση :llol:
nmwisima:
--- Quote from: philosopher on May 31, 2011, 09:42:35 AM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.
Α.
--- End quote ---
--- End quote ---
Την ευθυγράμμιση θα την κάνω μετά, όταν κάτσει το αμάξι.
Lef205:
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 09:52:09 AM ---
--- Quote from: philosopher on May 31, 2011, 09:42:35 AM ---
Α.
--- End quote ---
--- End quote ---
Την ευθυγράμμιση θα την κάνω μετά, όταν κάτσει το αμάξι.
--- End quote ---
Ξεχασες το Α. :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version