!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (183/298) > >>

spoumi:
Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.
Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.

nmwisima:

--- Quote from: spoumi on May 31, 2011, 01:01:28 AM ---Eμένα με ξέρει ναι.. Κάνω και τις ευθυγραμμίσεις μου εκεί πλέον.. Έχει καλό μαγαζί.
Αν πας εκεί πες του ότι σου ειπαμε εμεις.. πες ο Σπυρος με το κόκκινο μχ5... Τώρα το πόσο καλύτερη τιμή θα σου κάνει δν το ξέρω γιατί είναι λίγο πονηρός αυτός. Άμα του κολλήσεις όμως θα κάνει καλύτερη τιμή.

--- End quote ---

Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.

Α.

philosopher:

--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.

Α.

--- End quote ---

Μπορώ να έρθω να βλέπω, ιδίως στην ευθυγράμμιση  :llol:

nmwisima:

--- Quote from: philosopher on May 31, 2011, 09:42:35 AM ---
--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 01:38:59 AM ---Thanx, θα σταματήσω να ρωτήσω.

Α.

--- End quote ---

--- End quote ---

Την ευθυγράμμιση θα την κάνω μετά, όταν κάτσει το αμάξι.

Lef205:

--- Quote from: nmwisima on May 31, 2011, 09:52:09 AM ---
--- Quote from: philosopher on May 31, 2011, 09:42:35 AM ---

Α.

--- End quote ---

--- End quote ---

Την ευθυγράμμιση θα την κάνω μετά, όταν κάτσει το αμάξι.

--- End quote ---

Ξεχασες το Α.    :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version