!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
xenos:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 19, 2011, 06:37:58 PM ---
--- Quote from: xenos on May 19, 2011, 05:51:22 PM ---
--- Quote from: VasmaV on May 19, 2011, 05:42:44 PM ---Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)
--- End quote ---
Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.
--- End quote ---
Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι.
Για την ιστορια ο τυπακος αν και του αξιζε πολυ ξυλο τελικα εφυγε ατσαλακωτος ζητωντας μετανιωμενος συγγνωμη ,φυσικα δεν εγινε δεκτος σα πελατης .Δεν εφαγε μαπιδια γιατι οντως ηταν βλακεια του και προφανως ηταν αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...
Παντως καλο ειναι που και που τετοια ατομα να βρισκουν το δασκαλο τους για να μαθουν να μην κρινουν και κατακρινουν.
--- End quote ---
Γιώργο επειδή και εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου απαιτώ να σκέφτεσαι πριν γράψεις. >:a
Ξάδελφος:
Να υποθεσω λοιπον οτι εσυ θα τον εδερνες τον τυπο αν ησουν στη θεση μου.
Εγω δε χρησιμοποιω βια ιδιαιτερα σε ανθρωπους που καταλαβαινουν απο λογια.
Σου εγραψα.
"Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι"
Ηταν υποθετικος λογος .Θα στο ξαναγραψω λοιπον για να μην το παρεις στραβα.
"Ξενοφωντα εσυ ισως να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μ@λακα ,ισως ομως οχι. Εγω οχι γι αυτο και αντιδρασα .
Ενταξει τωρα ?
Τεσπα.Χρησιμοποιησα το δικο μου προσωπικο παραδειγμα για να σου πω οτι ακομη και αν κατι στα ματια σου φαινεται παραξενο και ξενο για τον αλλον μπορει να ειναι κατι πολυ σημαντικο και προσωπικο και καλο ειναι να μην το κατακρινουμε.
saldale:
Παιδιά εγω άνοιξα την όλη συζήτηση ρωτώντας για ενα καλό studio και ΟΧΙ για το γενικότερο θέμα του τατουάζ και σε ποιούς αρέσει ή οχι, ποιός θα το έκανε και γιατί κτλ...
Προφανώς κάποιοι είναι υπέρ και κάποιοι άλλοι είναι κατά. Και εκεί θα βρούμε άλλες 100 διαφορετικές απόψεις για το υπέρ και 300 για το κατά.
Προσωπικά δεν βιάζομαι ποτέ να κρίνω τους ανθρώπους και σίγουρα δεν θα τους κρίνω απο την εξωτερική τους εμφάνιση ειτε αυτό λέγεται τατουάζ και ράστα μαλλί είτε κουστούμι και γραβάτα.
Αυτό είναι νομίζω που προσπαθεί να σου πει ο Γιώργος, Ξενοφών.
Απο κει και πέρα και επειδή και εγώ (δυστυχώς) έχω περάσει τα ιδια με εσάς, προτείνω να αφήσουμε το θέμα εδω.
Και φυσικά το οτι εγώ ή ο Γιώργος κάναμε τατουάζ εις μνήμη κάποιου, αυτό δε σημαίνει οτι ο Ξενοφών που δεν έκανε πονάει λιγότερο ή δεν θυμάται...
Τέλος η περίπτωση του τυπάκου στο studio είναι η κλασική περίπτωση του "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"...
Σε όλους μας νομίζω έχει συμβεί.
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 19, 2011, 06:37:58 PM ---αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...
--- End quote ---
Μια και μιλάμε για τατουάζ, δεν βρίσκω το κακό :llol: :llol: :llol: :llol:
Άντε ξεκολλάτε τώρα.
Α.
gr8:
θαυμάστε..
http://www.myspace.com/tattooworldtributeii/photos
έχει albums απο καλλιτέχνες απ' ολο τον κόσμο (και έλληνες) :good:
και για να χαλάρώσετε site με online παιχνίδια της δεκαετίας του 80
http://www.pica-pic.com/
:)
Navigation