!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (133/298) > >>

simkoz:
Σωστός ο Αδμίν, καλά τα λέει. κι εγώ τρελαίνομαι με άτομα που χειροδικούν αλλά το σκηνικό που περιγράφει ο Γιώργος θεωρώ ότι η μόνη λογική εξέλιξη είναι ή ότι ο τύπος έφυγε άρων άρων και κακήν κακώς από το μαγαζί, ή του κάναν κανα τατού σαν αυτά που βάλατε στις φωτογραφίες και έφυγε μετά...

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on May 19, 2011, 04:52:06 PM ---Dear Γιώργο,

θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν καμιά φορά πετυχαίνω στο φανάρι κανένα μπάρμπα χαρλεά με μπότες, κρόσια, μπουφάν να λέει "angels of hell", μούσια/μουστάκια μέχρι το πάτωμα, αλυσίδες, τατού, δερμάτινα και ύφος "σας μπιπ όλους" πεθαίνω από τα γέλια. Πως να το κάνω? Μου φαίνεται τραγικό και τρομερά αστείο. Σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται super ουαου/και γαμώ, κλπ. Δεν μπορείς να μου το αλλάξεις αυτό, τι να κάνουμε τώρα...  :coolio:

Και τη συνέχεια γιατί να μην την πεις? Τον χτύπησες επειδή είπε τη γνώμη του?  ::-

--- End quote ---

Σου ξανα ειπα επειδη ισως δεν καταλαβαινεις την κουλτουρα και τι νοοτροπια του Χαρλεα μαλλον ,ισως θα πεις την κακοηθεια σου αλλα απο μεσα σου γιατι αν την πεις σ εκεινος θα σου ριξει μαπιδια.

option-D:

--- Quote from: option-D on May 19, 2011, 05:46:42 PM ---Ο Ξενοφών είναι υπεράνω συναισθημάτων...

--- End quote ---

fixed..

Γιατί όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες πάνω σε άνθρωπο, σημαίνουν κάτι..
Άμα δεις τα δικά μου πχ δεν σημαίνουν τίποτα.. Και να μη σ' αρέσουν δεν μου καίγεται καρφί..

xenos:
Καλά το αφήνω γιατί το τραβάτε στο προσωπικό και δεν έχω όρεξη.  ;)

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on May 19, 2011, 05:51:22 PM ---
--- Quote from: VasmaV on May 19, 2011, 05:42:44 PM ---Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)

--- End quote ---

Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.

--- End quote ---
Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι.
Για την ιστορια ο τυπακος αν και του αξιζε πολυ ξυλο  τελικα εφυγε ατσαλακωτος ζητωντας μετανιωμενος συγγνωμη ,φυσικα δεν εγινε δεκτος σα πελατης .Δεν εφαγε μαπιδια γιατι οντως ηταν βλακεια του και προφανως ηταν αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...
Παντως καλο ειναι που και που τετοια ατομα να βρισκουν το δασκαλο τους για να μαθουν να μην κρινουν και κατακρινουν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version