Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 174220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 13, 2011, 12:18:42 AMReply #15

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #15 on: April 13, 2011, 12:18:42 AM »
Εχω την εντυπωση οτι ο λογος που ξεχειλισε το ποτηρι για τον Γιωργο ηταν επειδη του εσβησαν την φωτογραφια με το γκομενακι και τη ζαντα της φεραρι.
Επισης εχει κανει κατα καιρους διαφορες παρομοιες ερωτησεις.
Τελος παντων δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας για πραγματα που σε λιγες ωρες θα ξεχαστουν!

Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

April 13, 2011, 12:25:15 AMReply #16

Offline nmwisima

« Reply #16 on: April 13, 2011, 12:25:15 AM »
Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.

Aκριβώς!
Ο λόγος που μπορεί να έγραψε το ποστ ο Γιώργος είναι κατανοητός (αν και κατά τη γνώμη μου ασήμαντος),
αλλά τα υπονοούμενά σου Δημήτρη ότι κάποιο δόλιο λόγο έχει που το κάνει, δεν είναι κατανοητά.

Εξηγησέ μας για να πέσουν οι μάσκες όπως λες. :nod:

Α.

April 13, 2011, 12:36:33 AMReply #17

Offline Manolis

« Reply #17 on: April 13, 2011, 12:36:33 AM »
Μια και η κόντρα γίνεται δημόσια

Ας μην αναγάγουμε καθε διαφωνία-της οποίας μάλιστα η αφορμή ήταν μία φωτό-σε "κόντρα".
Το ξέρουμε όλοι ότι είσαι μεγάλη κατίνα και πετάς την σκούφια σου για μανούρα  :girlie: αλλά προσπάθησε
να συγκρατηθείς..

Επίσης απ όσο ξέρω εγώ, δεν σβήνει αυτός ποστ, τα οποία αναφέρονται στον ίδιο.
Αυτό βέβαια δεν μπορώ να το βεβαιώσω, αλλά έτσι μου έχουν πει.

Αυτό με αφορά γιατί εγώ σου το έχω πει.Και είναι πέρα για πέρα αλήθεια γιατί τα συγκεκριμένα ποστ(που κατα 99,99%
είναι δικά σου) τα μεταφέρω ως επι το πλείστον εγώ.Ο Δημήτρης,αν και μπορεί,έχει αποφύγει επιμελώς όλο αυτό τον
καιρό να σβήσει ποστ τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για τον ίδιο.Δεν νομίζω ότι ασχολείται κιόλας.Το ότι δεν
μπορείς να βεβαιώσεις κάτι που σου έχω πει παραπάνω από μία φορές(και που σου έχω ζητήσει να μην κάνεις),είναι δικό
σου θέμα  :moutza:

Απο εκεί και έπειτα διαφωνίες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα στο δημόσιο διάλογο.No harm done.

Aκριβώς!
Ο λόγος που μπορεί να έγραψε το ποστ ο Γιώργος είναι κατανοητός (αν και κατά τη γνώμη μου ασήμαντος),
αλλά τα υπονοούμενά σου Δημήτρη ότι κάποιο δόλιο λόγο έχει που το κάνει, δεν είναι κατανοητά.

Α.

Πέραν πάσης αμφιβολίας είσαι η μεγαλύτερη κατίνα που γέννησε ποτέ το ελληνικό ιντερνετ  :moutza:

April 13, 2011, 01:36:19 AMReply #18

Offline nmwisima

« Reply #18 on: April 13, 2011, 01:36:19 AM »
Στρέφεις τα φώτα αλλού, μπράβο, καλά κάνεις, χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει όμως.

Το ιντερνετ μου πέφτει σήμερα πιο συχνά απ ότι πέφτει εσένα το λιλάκι σου (άρα συνέχεια) οπότε βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου.

Με τη μάσκα του Γιώργου όμως, δεν βαριέμαι, οπότε εξακολουθώ να θέλω να μου εξηγήσει ο  Σάμπας.

Ποιος έιναι ο Μπάτμαν αυτού του φόρουμ; Και ποιος είναι ο Ρόμπιν του... >:-

April 13, 2011, 02:00:19 AMReply #19

Offline Manolis

« Reply #19 on: April 13, 2011, 02:00:19 AM »
Στρέφεις τα φώτα αλλού, μπράβο, καλά κάνεις, χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει όμως.

Τι π@πάρας...Πουλιά (κυριολεκτικά) στον αέρα πιάνεις.....τι κρίμα που με κατάλαβες και με ξεμπρόστιασες  :girlie:
Ναι το ομολογώ λοιπόν.....εγώ έβαλα τον Γιώργο και τον Δημήτρη να αρπαχτούν γιατί είχε πέσει η ακροαματικότητά μας..

οπότε βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου.

Έλα που βαριέσαι  :tease:

Με τη μάσκα του Γιώργου όμως, δεν βαριέμαι, οπότε εξακολουθώ να θέλω να μου εξηγήσει ο  Σάμπας.

Ποιος έιναι ο Μπάτμαν αυτού του φόρουμ; Και ποιος είναι ο Ρόμπιν του... >:-

Ποιός Μπατμαν και ποιος Ρόμπιν..τι να τους κάνουμε αυτούς,όταν έχουμε ανάμεσά μας μία

April 13, 2011, 04:43:54 AMReply #20

Offline RomanoS

« Reply #20 on: April 13, 2011, 04:43:54 AM »
http://www.mazdastore.gr/

Έχει αγοράσει κανείς τίποτα από το μαγαζί αυτό?

Εγω στο Service που παω το αυτοκινητο, οπως και τα περισσοτερα miata της παρεας απο Θεσσαλονικη (τα παιδια μου το συστησαν) ειναι στα Διαβατα στην mazdateam το οποιο service συνεργαζεται με αυτο το μαγαζι. Τα ανταλλακτικα που εχει ειναι οκ μιας που εχω βαλει μερικα πραγματακια απο κει. Εχει απ' ολα απ' οσο ξερω. Τωρα εξαρταται και τι ψαχνεις!  ;)
Make It A Topless Afternoon...

April 13, 2011, 06:46:54 AMReply #21

Offline dimsabas

« Reply #21 on: April 13, 2011, 06:46:54 AM »
Κάποια προσωπικά συμπεράσματα προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμα σε ένα φόρουμ και δεν πρόκειται να γίνουν αντίκειμενο σχολιασμού. Το αν ο Γιώργος με θεωρεί έτσι κι εγώ τον θεωρώ γιουβέτσι, προφανώς αφορά μόνο τον Γιώργο κι εμένα κι όχι όλους τους υπόλοιπους. Ας λήξει εδώ το θέμα για το ευρύ κοινό, εμείς έχουμε και τα πμ αν θέλουμε κάτι περαιτέρω.

April 13, 2011, 09:23:11 AMReply #22

Offline nmwisima

« Reply #22 on: April 13, 2011, 09:23:11 AM »
Το αν ο Γιώργος με θεωρεί έτσι κι εγώ τον θεωρώ γιουβέτσι

To βλέπεις όμως, εσύ είσαι ένα σκέτο έτσι και ο Γιώργος ένα νοστιμότατο καλοψημένο γιουβετσάκι :llol: :llol:

April 13, 2011, 10:41:05 AMReply #23

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #23 on: April 13, 2011, 10:41:05 AM »
Η συνεπειες απο το Τσουναμι στην αυτοκινητοβιομηχανια

http://www.autoblog.gr/2011/04/13/500000-less-cars-produced-in-japan-due-to-tsunami/
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

April 13, 2011, 10:47:01 AMReply #24

Offline Ξάδελφος

« Reply #24 on: April 13, 2011, 10:47:01 AM »
Το αν προσπαθώ όσο μπορώ ή κάνω λάθη άσε να το κρίνουν αυτοί που με έβαλαν στη διαχειριστική ομάδα. Το να βγαίνεις στο άσχετο και να κατηγορείς κάποιον με την προκάλυψη ότι έχεις μάθει να λες ελεύθερα τη γνώμη σου (τους όρους ευγένεια και διάκριση τους έχεις ακούσει άραγε?) είναι στην καλύτερη άστοχο.
Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις αναφέροντας τα πιο ασυνάρτητα πράγματα (από τις γενικές αερολογίες-κατηγοριές χωρίς κάτι σαφές-χειροπιαστό, ότι ρίχνω μπαν, λες και το έχω κάνει ποτέ ή λες και μπορώ να το κάνω, ότι τα μισά μου ποστ είναι οφ τόπικ κι ανούσια) είναι επιεικώς εμπαθές και κακόβουλο. Αν ήθελες πραγματικά να ωφελήσεις και νόμιζες ότι κάτι δεν κάνω σωστά, θα είχες στείλει ένα μήνυμα, είτε σε εμένα μόνο (με τον οποίο έχεις βγει 4-5 φορές), είτε σε όλους τους διαχειριστές. Τώρα, το τι θες να πετύχεις, είναι σαφές.
Δεν πειράζει, να πέφτουν οι μάσκες κάποια στιγμή, δεν κάνει κακό.
Για πες μου Σαμπα τι θέλω να πετυχω? Να πεσουν οι μασκες ? Για πες ..συγκεκριμενα,στα ισια .

Επειδη σου λεω την αληθεια στα ισια αυτο  ειναι ελλειψη ευγενειας και διακρισης? Βλεπεις στο ποστ μου κατι τετοιο?  Επειδη οπως σωστα λες εχουμε βγει 4-5 φορες γι αυτο και στα λεω,λυπαμαι που δε σ αρεσει ο αντιλογος.
Αοριστολογίες? ΟΚ οτι πεις.
Αν τη φωτο που εβαλα για πλακα (απο επισημο σωματειο φιλων Φεραρρι) εσυ τι θεωρεις του Σατανα και επρεπε να φυγει,οκ μαζεψε και καψε και ολα τα ημερολογια της Μισελεν γιατι και αυτη στο ιδιο πνευμα ηταν απο ημερολογιο σωματειου φιλων φερραρι ηταν.
Eγω πιο ασχετη θεωρω την κακης αναλυσης φωτο που εβαλες με τον τροχο της F40 και ρωτουσες αν ισχυει οτι τραβηχτηκε εκει που τραβηχτηκε(αληθεια περιμενες απαντηση?).Κι αυτη που εβαλα εγω μια ζαντα εδειχνε.
Εγω θεωρω πιο ασχετο το βιντεο με τα δυο τζιπ πο κοντραρονται και ρωτας...¨Τι παιζει¨ . Κοντρα παιζει.
Εσυ προσωπικα που οτι βρεις οπου το βρεις ειτε αυτο ειναι βιντεο ,ειτε φωτο καποιου υπεραυτοκινητου ξανα και ξανα και ξανα σαν τα παιδακια που βαζουν φωτο απο φεραρι στη ντουλαπα τους ,εσυ που εχεις ανοιξει τα πιο ασχετα θεματα (πχ το ταξιδι σου στο Παρισι,ασχετα αν ολοι σχεδον το χαρηκαμε και το διασκεδασαμε),
εσυ που εβαζες φωτο απο το γαμο του "Γιωργου" με το Caterham (κι αυτο σχετικο μ ετο φορουμ θεμα),
εσυ που εβαζες αγγελια φιλου σου που πουλουσε NC(καλα εκανες αν και αντιθετο με τους κανονισμους)
,εσυ που στο θεμα "ελαφρωμα" ποσταρεις οτι ασχετο πχ η σωληνωτη ιδιοκατασκευη με κομματια απο μιατα,
εσυ που εμμεσα ή αμεσα ελεγες  να βανδαλισουμε ρανταρ (ισως για να μπορεις να κανεις εσυ και αλλοι τις κοντρες σου ανενοχλητος στους δημοσιους δρομους),
εσυ που επειδη ετσι θες, αφηνεις αποψεις  ατομων που λενε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η κλεψια ειναι μαγκια και η τιμιοτητα μαλακια και την ιδια στιγμη ασκουσες μοντερεσιον στον ανθρωπο που του εκανε αντιλογο ,
τεσπα που εχεις μετατρεψει το φορουμε σε ημερολογιο σου και σελιδα σου στο facebook ,
εσυ τουλαχιστον που σε διακατεχει η ευγενεια και διακριση δε θα επρεπε να σβυνει ουτε να μεταφερες ουτε λεξη(αποψη μου)

Και πολυ ασχοληθηκα.

April 13, 2011, 11:39:15 AMReply #25

emilmx

• Guest
« Reply #25 on: April 13, 2011, 11:39:15 AM »
συγνώμη τώρα αλλά

με των Ξαδερφο έχουμε βρεθεί σε αντιπαράθεση αρκετές φορές
πολλά απο αυτά που γραφεί με εκνευρίζουν που τα αναλύει τόσο πολύ και πολλές φορές τραγικά

αλλά πάντα μα πάντα σε αντίθεση με εμένα κρατάει ενα επίπεδο (και οχι δάπεδο)
δεν προσβάλει κανένα και είναι πάντα ευγενικός !!!

γενικά έχετε ψιλοχασει το νόημα εδώ μέσα οι περισσότεροι

το έχω ξανά γράψει και παλιότερα και μερικοί παίσατε να με φάτε εμένα και το Μανολη

δεν είπα να γίνει σαν το τρακμιατα αλλά το έχετε γαμήσει με τα off topic

ψαχνω να βρω μια πληροφορία περσινή και γαμιέται ο Διας

γιαυτό το λόγω εδώ και πολύ καιρώ εγω δεν γράφω και πολλές φορές δεν διαβάζω αυτά που γράφετε

μονό ορισμένα θέματα που με αφορούν άμεσα και τέλος

καλώς ο χαβαλές Αχιλλέα και Σαμπα αλλά οχι παντού !!

April 13, 2011, 11:54:02 AMReply #26

Offline philosopher

« Reply #26 on: April 13, 2011, 11:54:02 AM »
Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.

Και εγώ προσωπικά έχω διαφωνήσει με το mod group και έχω φροντίσει να εκφράσω τις διαφωνίες μου αυτές στους ίδιους μέσω πμ. Δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου Ξάδερφε (το ότι το κάνεις ανοιχτά και δημόσια), παρόλο που γενικώς μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα με τον Εμίλιο, ότι η στάση σου στο φόρουμ είναι υπεράνω κριτικής. Παρόλα αυτά σίγουρα κάποιο λόγο θα έχεις.

Επίσης μη ξεχνάμε ποτέ ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη.

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

April 13, 2011, 11:59:52 AMReply #27

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #27 on: April 13, 2011, 11:59:52 AM »
παίδες τα φορα ειναι για να περνάμε καλά, υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για να φαγωθούμε και να ξεκατινιαστούμε μεταξύ μας και μιας και έχετε βγει και γνωρίζεστε, τι καλύτερο από το να τα πείτε face to face και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργεί ο γραπτός λόγος

Aκριβώς!

Α.

Πέραν πάσης αμφιβολίας είσαι η μεγαλύτερη κατίνα που γέννησε ποτέ το ελληνικό ιντερνετ  :moutza:
+1000000000000000000000000000

ΥΓ
Το παραπάνω το εγραψα απλά για να μη μου φάνε οι αχρηστοι οι μοντ το +10000000 :P
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

April 13, 2011, 12:19:54 PMReply #28

Offline nmwisima

« Reply #28 on: April 13, 2011, 12:19:54 PM »
Tώρα, ρε Αιμίλιε, εγώ που κολάω στην όλη ιστορία? :nono: :nono:

υ.γ. Βασίλη μου, τους "αχρηστους" όπως του λες, εσύ τους διάλεξες, προφανώς κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν :girlie:

April 13, 2011, 12:49:20 PMReply #29

Offline Spyrosmx

« Reply #29 on: April 13, 2011, 12:49:20 PM »
Kαλημερες ! Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα ! Αφου ξερεις ρε Εmil ακομα ψαχνω κομπουτερατσι  :guns: