!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
ntemis:
--- Quote from: anvas94 on June 20, 2017, 10:12:59 PM ---
--- Quote from: ntemis on June 20, 2017, 09:35:32 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on June 20, 2017, 02:18:42 PM ---Εθνική
@ntemis
--- End quote ---
Ναι παιδια Εθνική ασφαλιστική ανανεωσα παλι με 268 το χρόνο ολες τις καλύψεις πλην μικτής!
Η συνεργασια τους ηταν αγωγή και τα χρήματα κατατεθηκαν στο λογαριασμο μου σε 5 εργάσιμες!
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Από ασφαλιστή ή από το Ίντερνετ έκανες το συμβόλαιο; εγώ είμαι στην εθνική και ο ασφαλιστής μου , μου λέει ότι για να βάλω κλοπής και για να με καλύπτουμε για την κουκούλα πρέπει να έρθει εμπειρογνώμονας να το τσεκάρει, και μετά αν το περάσουν θα μου βγάλουν τιμή
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Πρωτα την εκανα απο insurancemarket και δεν μου ειπαν τιποτα τωρα ανανεωσα απευθειας στην Εθνική απλα οταν ειπαν για απαλλαγή ο στελαρας τους ειπα πως αν πληρωσουμε απαλλαγή θα βαλουμε oem οποτε πηγαμε σε aftermarket χωρις απαλλαγή..μερική κι ολικη κλοπη για 5κ€
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
arvani:
Τελικά πήγα σε Anytime, από online προσφορά.
Καλύτερη τιμή από όσους ασφαλιστές και αν μίλησα, και είχε την απαλλαγή για σκίσιμο κουκούλας στα 300€, επίσης η πιο χαμηλή.
Αυτά.
nikospaga:
Γνωριζει καποιος ποιες εταιρίες καλυπτουν σκίσιμο κουκουλας; Οχι σε περίπτωση κλοπης.Ευχαριστώ.
Delimx:
--- Quote from: nikospaga on September 05, 2017, 06:29:49 PM ---Γνωριζει καποιος ποιες εταιρίες καλυπτουν σκίσιμο κουκουλας; Οχι σε περίπτωση κλοπης.Ευχαριστώ.
--- End quote ---
Προ λίγων ημερών ρώτησα τον ασφαλιστή μου σχετικά με το σκίσιμο κουκούλας .Μου είπε πως αυτή την περίπτωση την καλύπτουν λιγες ασφαλιστικές εταιρείες και ως συνήθως είναι πανάκριβες. Επίσης για να σε αποζημιώσουν το ψάχνουν υπερβολικά πολύ το θέμα !
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dasimo:
Εθνική και anytime ασφαλίζουν σίγουρα ΜΟΝΟ σε περίπτωση κακόβουλης πράξης με σκοπό την κλοπή, δηλαδή θα πρέπει να γίνει καταγγελία κλοπής
Sent from my iPad using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version