!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
A1D3L:
Εγώ μόλις πλήρωσα στην Εθνική Ασφαλιστική (και όχι ΕΤΕ, αυτή μάς τα παίρνει αλλού...) για μικτή 686 €, με αξία αυτοκινήτου 22.000 € (μοντέλο 2/2007) και συμμετοχή 200 € (την ελάχιστη δυνατή δηλαδή). Ααα και bonus malus 2. Άρα τα 560, με συμμετοχή κανά χιλιάρικο, μπορεί και να παίζει. Όχι;;
Πόση συμμετοχή έχει στην προσφορά που σου έστειλε ο ασφαλιστής σου;
Linkz:
Οταν λεω ΕΤΕ εννοώ την Εθνική ασφαλιστική. Λάθος δικό μου. Απαλλαγή 200 για ατύχημα κτλ και 100 για κουκούλα για κακόβουλες ενέργειες.
xenos:
--- Quote from: A1D3L on June 11, 2009, 02:43:19 PM ---Εγώ μόλις πλήρωσα στην Εθνική Ασφαλιστική (και όχι ΕΤΕ, αυτή μάς τα παίρνει αλλού...) για μικτή 686 €, με αξία αυτοκινήτου 22.000 € (μοντέλο 2/2007) και συμμετοχή 200 € (την ελάχιστη δυνατή δηλαδή). Ααα και bonus malus 2. Άρα τα 560, με συμμετοχή κανά χιλιάρικο, μπορεί και να παίζει.
--- End quote ---
Πολύ καλή η τιμούλα. Εγώ θυμάμαι πολύ μεγαλύτερες τιμές σε προσφορά που είχα πάρει για ΕΤΕ... :-[
jSkyline:
Για αλλη μια φορα πρεπει να δηλωσω ικανοποιμενος απο την Μινεττα, που εδω και αρκετα χρονια εμπιστευομαστε για ολα τα αμαξια της οικογενειας.
Να αναφερω οτι αντικατασταθηκε ο πισω προφυλακτηρες και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να εμπιπτω στα περι παλαιοτητας (πραγμα το οποιο παρανομα ισχυει στην Ελλαδα)
Μετα ομως και απο την υποδειξη για 3 μεικτες στα δικα μας αμαξια και επισης οτι το ατυχημα εμπεριειχε και αλλο ασφαλισμενο οχημα στην Μινεττα αποζημιωθηκα με το πληρες ποσο που ηταν περι τα 750€ ;) ουσιαστικα ηταν σαν να μην χρειαστηκε να διαθεσω καθολου δικα μου χρηματα μιας και μπορουσα να παρω τα τιμολογια να αποζημιωθω και μετα να πληρωσω τον φαναρτζη...
Ικανοποιημενος και ας μην ειναι και τοσο φτηνη.
Lef205:
Μινεττα απλη + κλοπη + οδικη = 330 το 6μηνο
Β.Μ. το χαμηλοτερο και αξια αυτοκινητου 9000
Τιμες Φλεβαρη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version