!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
spoumi:
Έκανα λάθος στις τιμές.
Τώρα δίνω 220 το εξάμηνο στην International Life με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
Οπότε λογικά θα μείνω σε αυτή και όταν ξανάρθει η ώρα θα σκεφτώ για hellasdirect.
kacey:
Μπορειτε να μου κανετε μια ανακεφαλαιωση για το τι ισχυει και σε ποιες εταιρειες ΣΗΜΕΡΑ για το θεμα κουκουλα? Ποια προσφερει πληρη (ή εστω με καποια απαλλαγη) καλυψη για τη κουκουλα. Μιλαμε για ζημιες απο τρακαρισμα, κλοπη, βανδαλισμο, τα παντα.
Alex:
--- Quote from: spoumi on May 28, 2014, 09:05:21 PM ---Έκανα λάθος στις τιμές.
Τώρα δίνω 220 το εξάμηνο στην International Life με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
Οπότε λογικά θα μείνω σε αυτή και όταν ξανάρθει η ώρα θα σκεφτώ για hellasdirect.
--- End quote ---
Στην anytime, μόλις τώρα τσέκαρα, μου βγαίνει 183 το εξάμηνο.Πλην μικτής. Ετήσιο με πληρωμή μέσω κάρτας 350. Μια χαρά.
--- Quote from: kacey on May 28, 2014, 09:08:37 PM ---Μπορειτε να μου κανετε μια ανακεφαλαιωση για το τι ισχυει και σε ποιες εταιρειες ΣΗΜΕΡΑ για το θεμα κουκουλα? Ποια προσφερει πληρη (ή εστω με καποια απαλλαγη) καλυψη για τη κουκουλα. Μιλαμε για ζημιες απο τρακαρισμα, κλοπη, βανδαλισμο, τα παντα.
--- End quote ---
Anytime
Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής.
Μέχρι σήμερα interamerican μέσω ασφαλιστή. Κανα 210-230 το εξάμηνο.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά για anytime αφού υπάρχει και θετικό feedback από το call center
:????: :????:
marios nbfl:
Εγω ειμαι στην Generali εχω τα παντα πλην μεικτης αλλα λόγο υποασφαλιστου κατω των 25 και νέου οδηγού δινω 320 το εξαμηνο..!! :clap:
spoumi:
Εμένα στην anytime μου βγαζει 185 το εξαμηνο για basic 203 για την economic και 235 για την value με αξία 9000.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version