!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Errikos:
Καλημέρα παιδιά! Θέλω να ασφαλίσω το μιατάκι μου να πάω καμια βόλτα που το έχω κουκουλωμένο.
Σκέφτομαι να κάνω μεικτή για το πρώτο 6μηνο, μην κανω κανα βούλιαγμα απο μαμακία και τρέχω.
Τι έχετε να προτείνετε? Θα ήθελα και κάλυψη για ζημιά στην κουκούλα. Ο ασφαλιστής μου μου πρότεινε φοίνικα μεικτή 366 (αν θεωρηθεί hardtop) ή 386 αν θεωρηθεί softop (έχω αποσπώμενο hardtop) το 6μηνο με απαλλαγή 250Ε αλλά δεν νομίζω να καλύπτει κουκούλα. Αλλά κάτι μου λέει οτι δεν υπάρχει κάλυψη μερικής κλοπής (στερεοφωνικό κτλ)
Πραγματικά δεν βγάζω άκρη, γιατί από ότι κατάλαβα οι ασφαλιστές δεν έχουν καμία εμπειρία με cabrio αμάξια...
Errikos:
--- Quote from: jason#9 on April 09, 2013, 04:16:56 PM ---
--- Quote from: Alex on April 09, 2013, 03:50:16 PM ---
--- Quote from: jason#9 on March 12, 2013, 06:09:26 PM ---Μανο δινεις πολλα!Θα στα πω μετα και απο κοντα βεβαια.
Και εγω απο ολα πλην μεικτης μαζι με καλυψη κουκουλας δινω 240ε το εξαμηνο!
--- End quote ---
Για την κάλυψη κουκούλας είσαι σίγουρος; το αναφέρει ρητά;
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Το γραφει και στο συμβολαιο μου ναι...καθως το ειχα ζητησει!
Η ασφαλιστρια μου παντως ειναι δικο μου ατομο και την γνωριζω αρκετα καλα αν σε βοηθαει... :D
--- End quote ---
Πείτε τίποτα και σε μας που ψάχνουμε ρε παιδιά!
XrhstosZ:
--- Quote from: Lupus on August 14, 2013, 12:57:57 AM ---Σήμερα εκτύπωσα την ασφάλεια μου . . . 278 ευρό για 1 έτος
εκτός απο τα κλασικά έχω και θραύση + οδική
https://www.hellasdirect.gr/
κάνει και 2 δόσεις με 5% καπέλο ...
--- End quote ---
Πολυ καλη , η τιμη πιο καλη απο της anytime! Απο αξιοπιστια τι παιζει?
iliasfyntanidis:
Η πιο καλή ασφάλεια ειναι και η πιο φτηνή.Οταν είναι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ολοι τρ0μπ@ρουν.
jSkyline:
Εχει κανενας εμπειρία απο Ευρωπαική Πιστη ?
Αυτη τη στιγμη εχω Μινεττα αλλα με τα ιδια χρηματα μου δινει λιγα πραγματα παραπανω. Απο οτι εχω δει ειναι λιγο πολυ τα ιδια αλλα δεν ξερω τι παιζει με σιγουρια και για αυτο ρωταω εμπειριές.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version