!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
dimsabas:
Α ναι, ξέχασα να αναφέρω την απαλλαγή των 400 ευρώ...
george 1323:
--- Quote from: alx on March 05, 2009, 02:46:22 PM ---Μικτη στην Εθνικη με απαλλαγη 128 (αν δεν κανω λαθος), αξια αυτοκινητου 26 500,ασφαλιση οδηγου συνοδηγου κ κουκουλα.Ολα αυτα 1400 ευρω ή καπου εκει κοντα. Αχρηστη να ειναι κ μακρι απο μας αλλα εχω ησυχο το κεφαλι μου.
--- End quote ---
Ρε συ αλεξ πολλα τα ακουω,σιγουρα εχεις μχ5 :zalistika:
VasmaV:
μικτή επίσης στην εθνική με απαλλαγή 400ευρώ για ιδίες ζημιές και 100 για κακόβουλες πράξεις (συμπεριλαμβάνοντας την κουκούλα) με αξία αυτοκινήτου 25000, 1300/year. Τσουζουν λίγο τα ασφάλιστρα αλλά better safe than sorry
Giorgos:
εδώ κι 6 μήνες έχω Μινέττα, 300 ευρώ απαλλαγή, μικτή ασφάλεια, πυρός, κακόβουλες, τρομοκρατικές, οδική βοήθεια κτλ.
1200€ το χρόνο
αξία αυτοκινήτου 28k
alx:
--- Quote from: george 1323 on March 05, 2009, 02:59:33 PM ---
--- Quote from: alx on March 05, 2009, 02:46:22 PM ---Μικτη στην Εθνικη με απαλλαγη 128 (αν δεν κανω λαθος), αξια αυτοκινητου 26 500,ασφαλιση οδηγου συνοδηγου κ κουκουλα.Ολα αυτα 1400 ευρω ή καπου εκει κοντα. Αχρηστη να ειναι κ μακρι απο μας αλλα εχω ησυχο το κεφαλι μου.
--- End quote ---
Ρε συ αλεξ πολλα τα ακουω,σιγουρα εχεις μχ5 :zalistika:
--- End quote ---
Ειναι αλλα better safe than sorry οπως λεει κ ο Βασιλης κ μην ξεχνας εχω τη χαμηλοτερη απαλλαγη κ το πληρες πακετο. Οποτε πολυ λογικο αυτο το ποσο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version