!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (96/169) > >>

saldale:

--- Quote from: xenos on May 30, 2012, 03:08:39 PM ---
--- Quote from: saldale on May 30, 2012, 03:06:56 PM ---Πρόσφατα ανανέωσα με την Interasco, τα πάντα ολα εκτός απο μεικτή με 12.000 αξία κλοπής. Ετήσια στα 542€.

--- End quote ---

Με άδεια Αθήνα? Οδική?

--- End quote ---

Ναι.

perlas:
και εγω το προηγουμενο εξαμηνο με οδικη και θραυση κρυσταλλων εδωσα 247 ευρω και με +50 ευρω μου το ασφαλιζαν για ολικη-μερικη κλοπη,βανδαλισμο κλπ * τωρα που ειδα το τοπικ να παω να δω και ποτε ληγει.... :-\ *

el loco:

αυτοπροστασία 1 μονάδα
ειναι το προσωπικο ατυχημα οδηγου

πολιτικές ταραχές (στάσεις, απεργίες)
σε περιπτωση διαδηλωσης(δηλωμενης με προκυρηξη) σε αποζημιωνουν σε περιπτωση ζημιας

ολική και μερική κλοπή (απαλλαγή 10% για cabrio με υφασμάτινη οροφή)
σε περιπτωση ολικης  κλοπης σε αποζημιωνουν ολο το ποσο πλην το 10% της αξιας του οχηματος.
το ιδιο πρεπει να ισχυει και σε περιπτωσ μερικης,δεν θυμαμαι..

φυσικά φαινόμενα (απαλλαγή 1% min 400E)
σε περιπτωση φυσικης καταστροφης,πχ παεφτει ενα δεντρο πανω στο αμαξι(φτου φτου) σε αποζημιωνουν ολο το ποσο της ζημιας πλην 400 ευρω

(xeno αν θες να σου δωσω προσφορα στειλε πμ)

Vassilis:
Παιδιά έχω μικτή στο αυτοκίνητο Εθνική και στη ανανέωση τώρα χρεώνουν 614 το εξάμηνο!! Απο περυσι αυξύθηκε 70 ευρώ. Τεσπά. Ισχύει ακόμα αυτή ιστορία με την ΕΡθνική οτι είναι η μόνη που καλύπτει κουκούλα? Γιατί κυρίως εγώ για αυτό το λόγο τη είχα κάνει εκεί. Διάβασα και για την Chartis που είπαν τα παιδιά πιο πάνω, αλλά δεν ξέρω αν την καλύπτει την υφασμάτινη..
Ευχαριστώ

GENERAL:
Σημερα εκανα ασφαλεια μεσω του Τασου (El loco) στην Chartis μεικτη με νομικη, χαλαζι και οδικη στα 420ευρω για το MAZDA μου και μια απλη αλλα με οδικη, νομικη και κρυσταλα παλι στην CHARTIS με 170 ευρω για το SUZUKI μου!!! Σε συγκριση με 6 ακομα ασφαλιστες που εκανα ερευνα ηταν με διαφορα η χαμηλωτερη τιμη που βρηκα!!! Ο αμεσως επομενος δεν θυμαμαι σε ποια εταιρια μου εδινε 175ευρω για το SUZUKI και 480ευρω για το MAZDA!!!

Thanks Τασο!!! :good: :good: :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version