!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
plokamhs:
george1.8 επειδη εχω προσωπικη εμπειρια επι του θεματος(η μανα μου δουλευει στην υδρογειο),νομιζω πως η Υδρογειος παει καλα ως εταιρεια.Πρωτα απ'ολα πριν απο κανα 6μηνο εδωσε αυξησεις στους υπαλληλους και επειτα απ'οτι ξερω εχει αρκετη δουλεια.
Και ναι καλυπτουν κουκουλα,αλλα ενας γνωστος με nc του '07,δινει 1200 ευρω το χρονο για πληρη καλυψη(ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει).Η τιμη νομιζω ειναι αρκετα υψηλη,δεδομενης της απαλλαγης που ειναι 400 νομιζω.
looky:
Χαιρετω την παρεα και σας αναφερω επιγραμματικα τι εχει συμβει απο το Σαββατο 8/5/2010 :
Εχω το mx5 nbfl 2002 μοντελο παρκαρισμενο και κουκουλωμενο ( κουκουλα Autoplus ) στο δρομο ( ησυχη γειτονια....στο Μαρουσι...). 9:00 το πρωι με ξυπνουν φωνες απο γειτονες και αντικρυζω το μιχο ξεκουκουλωτο, σκισμενη η κουκουλα βινυλιου ανοιγμενο ντουλαπακι συνοδηγου και κονσολας και να λειπει το ξυλινο λεβιε ταχυτητων.Παω στην ασφαλεια Αμαρουσιου δηλωνω το συμβαν κλπ κλπ.... κλεινω ραντεβου με πραγματογνωμονα μιλαω με την ασφαλιστρια μου και ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ : πηγαινεις σε οποιο συνεργειο θες πληρωνεις νεα γνησια κουκουλα και ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ.....Πληρωνω 1899€ + 180€ = 2080€ απο την τσεπη μου και για να μην το κουραζω αλλο το θεμα παιρνω πισω το 50%......... ! ! ! Η ασφαλιστρια μου αφου καταφερε τον 12/2008 να αποσπασει το συμβολαιο λεγοντας οτι θα εχω πληρη καλυψη κουκουλας μεσω της μερικης κλοπης με ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ γιατι πολυ απλα η ΕΘΝΙΚΗ ζητα συμμετοχη 50% !!! Εχω ολες τις καλυψεις εκτος μικτης + οδικη
Ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν απο εσας κατι παρομοιο γιατι ολοι μας δουλευουμε ( 5 χρονια τα μαζευα για να το παρω ) και δεν τα χεζουμε τα €....
Ξάδελφος:
--- Quote from: Manolis on May 22, 2010, 06:56:24 PM ---
--- Quote from: Dionisis on May 22, 2010, 06:38:22 PM ---Στη μεικτή που είχα στην εθνική κάλυπτε κανονικά κουκούλα με απαλλαγή 100€.
--- End quote ---
Η Εθνική και μέχρι πρότινος και η Υδρόγειος(δεν ξέρω για τώρα γιατί δεν είμαι ασφαλισμένος εκεί πια) καλύπτουν σίγουρα κουκούλα.
--- End quote ---
Η Υδρογειος δεν ειχε φαληρισει καποτε?.
Οταν ειχα συζητησει καποτε με την ασφαλιστρια μου(συνεργαζεται με διαφορες ασφαλιστικες) για το θεμα της κουκουλας μου πε οτι στην πραγματικοτητα καμια εταιρεια δεν αποζημιωνει 100% την κουκουλα.(Εδω προφυλακτηρα σου τρακαρουν και η ασφαλεια δε σου δινει ολα τα λεφτα γιατι ειχε γρατζουνιες απο παλια).
Ακομη κι αν παρεις το 50% πρεπει να ειναι με τιμολογιο αντιπροσωπειας και παλι το κοστος που θα εχεις θα ναι τοσο μεγαλο που δεν αξιζει .
saldale:
--- Quote from: looky on May 31, 2010, 11:20:40 AM ---.... κλεινω ραντεβου με πραγματογνωμονα μιλαω με την ασφαλιστρια μου και ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ : πηγαινεις σε οποιο συνεργειο θες πληρωνεις νεα γνησια κουκουλα και ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ.....
--- End quote ---
Δεν σου ανέφερε οταν την πήρες τα περί 50% συμμετοχής?
Basilmx5:
Looky αυτο που σου ετυχε ηταν πολυ ασχημο κ ειδικα η καταληξη κ σου ευχομαι ναναι το τελευταιο χαζο εξοδο που κανεις...
Προσωπικα το εχω ξαναπει παλιοτερα σαυτο το τοπικ οτι ΚΑΜΙΑ ασφαλιστικη δεν αποζημιωνει για την κουκουλα.. Δηλαδη να πας να πεις "παιδια μου σκισανε την κουκουλα, θελω καινουργια κ να σε πληρωσουν"....
Παρολα αυτα υπαρχει τροπος να αποζημιωθεις 100% μονο σε περιπτωση που εχοντας κανει μηνυση κατα αγνωστων, για αποπειρα κλοπης, κ με το χαρτι αυτο πας στην ασφαλιστικη κ οντας ασφαλισμενος για μερικη κλοπη, αποζημιωνεσαι για Ο,ΤΙ ζημιες εχουν γινει κατα την αποπειρα ληστειας...
ΔΕΝ χρειαζεται μεικτη ασφαλεια, αν θελετε να κανετε μονο κ μονο για την κουκουλα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version