!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (26/169) > >>

option-D:
Προφανώς μιλάει για μικτή κι εξάμηνο ο Βασίλης..

Manolis:
Αυτό που κυρίως καθορίζει την τιμή του ασφάλιστρου είναι το ύψος της απαλλαγής.Δλδ αν θα έχεις απαλλαγή 200-400-600 κτλ.
Η αξία του αυτοκινήτου έρχεται σε δεύτερη μοίρα αφού ή διαφορά των 20Κ από τα 24Κ δεν υπερβαίνει τα 15-20 ευρώ το εξάμηνο.
Με δεδομένο ότι η μικτή γίνεται για την χοντρή ζημιά και όχι για ένα προφυλακτήρα ή ένα φτερο(προσωπική άποψη πάντα)αξίζει
να υπάρχει,αλλά με μία σχετικά υψηλή απαλλάγη.
Εγώ το εξάμηνο με αξία οχήματος 18Κ και απαλλαγή 600 ευρώ πλήρωσα 518 στην Υδρόγειο με όλες τις καλύψεις μέσα.

katerinaki1402:

--- Quote from: Manolis on November 08, 2009, 01:08:54 PM ---Με δεδομένο ότι η μικτή γίνεται για την χοντρή ζημιά και όχι για ένα προφυλακτήρα ή ένα φτερο(προσωπική άποψη πάντα)αξίζει
να υπάρχει,αλλά με μία σχετικά υψηλή απαλλάγη.

--- End quote ---

Εξαρτάται πόσο συχνά σου συμβαίνουν μικροατυχήματα!!!
Εγώ έχω μια μικρή γκαντεμιά σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα να θέλω η απαλλαγή μου να είναι μικρή!!!
Το κακό είναι οτι δεν έχω parking, και πέφτουν όλοι πάνω μου, καθώς είμαι παρκαρισμένη  :(

VasmaV:
Kai omos I dikia mou ota tin eriksa apo ta 24 sta 20 epese 70euro. Sorry gia ta greeklish alla to kinito den voithaei ;)

S

Theo:
εμενα απο τα 27 στα 20 14 ολοκληρα €! :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version