!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on October 07, 2009, 12:47:30 AM ---Πάντως αν θες έχει μια προσφορά η Εθνική με 30% έκπτωση στη μικτή αλλά σαν τη μεικτή που έκανα εγώ.
Δες εδώ http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,396.90.html
--- End quote ---
Λεω η εθνική γενικά δαγκώνει άσχημα αλλά αυτό το -30% που λες 1η φορά το ακούω. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το που/πότε/τι/γιατί?
leonidas11b:
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 10:03:38 AM ---
Λεω η εθνική γενικά δαγκώνει άσχημα αλλά αυτό το -30% που λες 1η φορά το ακούω. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το που/πότε/τι/γιατί?
--- End quote ---
Είναι μια προσφορά που έβγαλε τώρα που έκλεισαν οι άλλες ασφαλιστικές για να τραβήξει κόσμο!
Μπορώ να σε φέρω σε επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου που είναι και πολύ κάλος φίλος μου αν θες!
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on October 07, 2009, 10:11:28 AM ---
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 10:03:38 AM ---
--- End quote ---
Είναι μια προσφορά που έβγαλε τώρα που έκλεισαν οι άλλες ασφαλιστικές για να τραβήξει κόσμο!
Μπορώ να σε φέρω σε επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου που είναι και πολύ κάλος φίλος μου αν θες!
--- End quote ---
Αν είναι φίλος σου για ρωτησέ τον για το δικό μου: μοντ. '09, 1.8, με κεφάλαιο κανά 18κ πόσο πάει (ανάλογα κ την απαλλαγή βέβαια) για χρόνο και 6μηνο (μεικτή πάντα). :oops:
Α, λεω, χωρίς τη μίζα σου μέσα. :punish:
leonidas11b:
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 10:41:26 AM ---Α, λεω, χωρίς τη μίζα σου μέσα. :punish:
--- End quote ---
Άντε ρε εξυπνάκια! :punish:
Θα μάθω και θα σου στείλω πμ
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on October 07, 2009, 10:50:55 AM ---
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 10:41:26 AM ---Α, λεω, χωρίς τη μίζα σου μέσα. :punish:
--- End quote ---
Άντε ρε εξυπνάκια! :punish:
Θα μάθω και θα σου στείλω πμ
--- End quote ---
ok, thanks! :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version