!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL
Liakos:
Aυτο εννοουσα ρε τυπε...Λογικα ειναι ακριβως το ιδιο κ στο FL.Σχετικα με το παραπανω θα απαντησουν τα παιδια. :)
Liakos:
--- Quote from: giorgakis on May 31, 2010, 03:46:57 PM ---Τι χαμήλωμα και ζάντες του λέτε του ανθρώπου?
Είναι χαμηλωμένο περίπου 2 πόντους από το NC και φοράει την ποιο ωραία μανίσια ζάντα που έχω δει ποτέ
--- End quote ---
Εννοειται οτι δεν ισχυει...Αν ριξεις μια ματια στα specs των δυο μοντελων θα καταλαβεις οτι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποσταση απο το εδαφος οπως κ το ιδιο συνολικο υψος. :nod:
xenos:
--- Quote from: Liakos on May 31, 2010, 04:18:10 PM ---
--- Quote from: giorgakis on May 31, 2010, 03:46:57 PM ---Τι χαμήλωμα και ζάντες του λέτε του ανθρώπου?
Είναι χαμηλωμένο περίπου 2 πόντους από το NC και φοράει την ποιο ωραία μανίσια ζάντα που έχω δει ποτέ
--- End quote ---
Εννοειται οτι δεν ισχυει...Αν ριξεις μια ματια στα specs των δυο μοντελων θα καταλαβεις οτι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποσταση απο το εδαφος οπως κ το ιδιο συνολικο υψος. :nod:
--- End quote ---
Εγώ διάβαζα ότι αλλάζουν μόνο φανάρια/προφ. και διαβάζω να έχουν χαμηλώματα, καλύτερο στήσιμο, ωραία γυναίκα συνοδηγό... :zalistika:
Basilmx5:
--- End quote ---
:llol: :llol: το ειπες κ μονος σου.. την πιο ωραια μαμισια ζαντα... οχι την πιο ωραια ζαντα...
termi:
--- Quote from: xenos on May 31, 2010, 05:07:01 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 31, 2010, 04:18:10 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Εγώ διάβαζα ότι αλλάζουν μόνο φανάρια/προφ. και διαβάζω να έχουν χαμηλώματα, καλύτερο στήσιμο, ωραία γυναίκα συνοδηγό... :zalistika:
--- End quote ---
Tα ψαλίδια είναι 2 πόντους πιο κάτω κ υπάρχουν κ άλλες διαφορές....όπως επίσης κ στο εσωτερικό αρκετές....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version