!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL

<< < (37/46) > >>

philosopher:

--- Quote from: cymru on May 11, 2010, 03:17:22 PM ---Φιλε μου καλησπερα και καλως ήρθες και απο εμενα! ΟΟπως ειπαν και οι προλαλησαντες ΜΟΝΟ η base εκδοση εχει κουκουλα βινυλιου καθως ολες οι αλλες εχουν υφασματινες, οσο για το μπλοκε, αν το πηρες απο Ελληνικη αντιπροσωπια τοτε δεν εχει μπλοκε αν το πηρες απο παραεισαγωγεα μπορει και να εχει!
Αυτα και απο εμενα, καλοταξιδο να ειναι!!

--- End quote ---

Απο όσο ξέρω Γιάννη, 1.8 έκδοση με μπλοκέ δεν υπάρχει.
Απο το παραεισαγωγέα θα είχε ίσως και DSC αλλα μέχρι εκεί.

termi:
Εδώ κ αρκετό καιρό έχω το πρώτο NCFL 20th anniversary σε λευκό...
Δεν βρήκα χρόνο να γράψω ή να κάνω παρουσίαση ακόμα γτ πραγματικά το οδηγάω όλη μέρα...χαχαχαχααα :excited:
Η τελική σχέση μετάδοσης είναι όντως 3,9.... >:a

Trelos7:
Με γειά φίλε μου. Φαντάζομαι θα παραμείνει μαμά το πρώτο 20th anniversary  :P

Καλές βόλτες, φένεται κουκλί!

evanp:
Αλλη μια ερώτηση παιδιά.
Εδώ και μέρες ψάχνω να βρώ info για το NCFL. 'Oταν το άγορασα στις βασικές διαφορές με το ΝC ήξερα και είχα δει σε video (top gear etc.) ότι το FL έχει 500 -1000 rpm παραπάνω να παίζεις και μάλιστα το χρησιμοποιούσαν ως selling point. Κοιτώντας στο Internet , forum, video είδα όντος απο το στροφόμετρο ότι ισχύει. Στο δικό μου (1.8 mid NCFL) όμως δεν υπάρχει το μαγικό 8 στο στροφόμετρο. Επειδή δεν μπόρεσα να βρώ άκρη από tech sheets γνωρίζει κανείς εάν αυτό ισχύει μόνο για to 2.0 NFCL η και για τους δύο κινητήρες? :????:

Οποιος φίλος είναι κάτοχος FL ας ρίξει λίγο φως.

Y.Γ Σε περίπτωση που ισχυεί και για τους δύο οργανώνω βομβηστική εκδρομή μχ5 στην ΣΤΑΚΟΡ στην Κηφισίας. :axe:

spoumi:
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου νομίζω  ότι αυτό έγινε στο δίλιτρο μοτέρ όπου είχε παρουσιάσει και τα περισσότερα "προβλήματα".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version