!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL

<< < (36/46) > >>

haris_nc:

--- Quote from: evanp on March 13, 2010, 07:54:32 PM ---Kalispera

eimai katoxos enos NCFL 1.8 mid. Einai to proto mou mx5 kai tora anakalipto to magiko kosmo tou miata. To autokinito einai monadiko kai prokalei ena monimo xamogelo sta moutra mou kathe fora pou to odigo. Exo dyo apories. Pou mporo na vro plirofories gia to diko mou mx5 gia to an foraei mploke diaforiko kai an exei koukoula ufasmatini h biniliou giati diavazontas sto forum berdeutika ligo. Rotao epeidh tora eksikionomai me tin piso kinisi kai thelo na do an ekana lathos epilogi me to diaforiko kai epeidh h koukoula mou xreiazetai amesa prostasia kai adiavroxopoihsh logo tou xorou ston opio parkaro.

euxaristo kai opios mporei as diafotisi ena neofotisto.

giati exo mesanyxta :sleepy:

--- End quote ---

Evant καλως ηρθες,θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικα και να μας πεις 2-3 πραγματακια για σενα εδω : http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,1388.0.html

Αν δεν εχεις το Base τοτε η κουκουλα σου ειναι υφασματινη,οσο για το μπλοκε δε νομιζω να εχει αφου σε καμια 1,8 εκδοση δεν εχει μαμα μπλοκε.

Αν θες δειξε μας το αυτοκινητο σου εδω : http://mymx5.gr/forum/index.php/board,9.0.html

Καλοταξιδο και καλες ξεκουκουλωτες βολτες  ;)

philosopher:

--- Quote from: evanp on March 13, 2010, 07:54:32 PM --- kai epeidh h koukoula mou xreiazetai amesa prostasia kai adiavroxopoihsh logo tou xorou ston opio parkaro.

--- End quote ---

Καλως μας ήρθες!
Σκέψου οτι εγώ το έχω 1,5 και (τον Ιούλιο αισίως δύο  ;D) περίπου χρόνο, δεν έχω κάνει αδιαβροχοποίηση και μια χαρά είναι η κουκούλα μου.
Το μάυρο μάυρο και δεν έχει σημάδια στίγματα κτλπ. Θέλει απλώς προσοχή.
Υπόψιν οτι δεν έχω κλειστό γκαράζ αλλά το κουκουλώνω πολύ τακτικά.
Γνώμη μου είναι οτι δε χρειάζεται υπερβολικό άγχος το συγκεκριμένο θέμα γιατί είναι πολύ καλή η ποιότητά της  ;)

XrhstosZ:
φιλτατε καλοταξιδο σου ευχομαι και πανω απο ολα τα το χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!Εισαι τυχερος γιατι αυτο το καιρο συζηταμε ενα group buy σε καθαριστικο / αδιαβροχοντοποιητικο (...κωλο λεξη) , περιπου 25ε και για τα 2.Αν ενδιαφερεσαι γραψε το ονομα σου στο αντιστοιχο ποστ , καπου στο section με το ιντερνετ ειναι :-)

evanp:
Συγνώμη για τα grenglish παιδιά και την πολύμηνη καθυστέρηση. Ευχαριστώ για τις πληροφοριές.
philosopher εγώ εχω γκαράζ αλλά και ******** γείτονα ο οποιός μέσα σε μισό χρονό έχει προκαλέσει κάποιες ζημιές στο αυτοκίνητο και ειδικά στην κουκούλα.

Ευχαριστώ και πάλι και τους 3 σας και καλες ξεκουκουλωτες βολτες..

cymru:
Φιλε μου καλησπερα και καλως ήρθες και απο εμενα! ΟΟπως ειπαν και οι προλαλησαντες ΜΟΝΟ η base εκδοση εχει κουκουλα βινυλιου καθως ολες οι αλλες εχουν υφασματινες, οσο για το μπλοκε, αν το πηρες απο Ελληνικη αντιπροσωπια τοτε δεν εχει μπλοκε αν το πηρες απο παραεισαγωγεα μπορει και να εχει!

Αυτα και απο εμενα, καλοταξιδο να ειναι!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version