Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Βενζινοπωλών το ανάγνωσμα...  (Read 36165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 09, 2011, 09:40:06 AMReply #45

Offline pooru ni san

Re: Βενζινοπωλών το ανάγνωσμα...
« Reply #45 on: March 09, 2011, 09:40:06 AM »
Σε ένα ΝΒ πόσα λίτρα μπορούν να μπουν βρε παιδιά; Πόσο παραπάνω από 40 λίτρα εννοώ συμπεριλαμβανομένων των σωληνώσεων; Το έχει μετρήσει κανείς;

March 09, 2011, 10:20:17 AMReply #46

Offline Nitroking

« Reply #46 on: March 09, 2011, 10:20:17 AM »
Tα μπροστα δε σε νοιαζουν, δηλαδη μπεκιερα σωληνωσεις τρομπα κτλ αφου οταν βαζεις βενζινη αυτα ειναι ηδη πρεσαρισμενα και γεματα βενζινη.. Μονο το στομιο που παει στο ρεζερβουαρ.. Ε αντε να παρει κανα λιτρο παραπανω, ειναι πολυ μικρο αυτο στο μιατα..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

March 09, 2011, 04:34:43 PMReply #47

Offline dimag4

« Reply #47 on: March 09, 2011, 04:34:43 PM »
Σε ένα ΝΒ πόσα λίτρα μπορούν να μπουν βρε παιδιά; Πόσο παραπάνω από 40 λίτρα εννοώ συμπεριλαμβανομένων των σωληνώσεων; Το έχει μετρήσει κανείς;

μπορουν να μπουν 50 λιτρα αφου εχει 50αρι ρεζερβουαρ..
εγω προσωπικα εχω βαλει μεχρι 48 λιτρα κ κατι ψιλα
το στρωνω...
Αν θες να γινει κατι σωστα, καντο μονος σου
The secret of getting ahead is getting Started
http://www.youtube.com/user/thedimag4
https://www.facebook.com/thedimag4
https://www.patreon.com/thedimag4

March 09, 2011, 09:51:23 PMReply #48

Offline dimsabas

« Reply #48 on: March 09, 2011, 09:51:23 PM »
Έτσι όπως κατέληξαν τα πράγματα, το ξεχωριστό θέμα ήταν μονόδρομος.

March 09, 2011, 11:22:24 PMReply #49

Offline Basilmx5

« Reply #49 on: March 09, 2011, 11:22:24 PM »
Δεν αντιλεγω σωστα μεταφερθηκε αλλα τετοιος τιτλος... δε προκειται καποιος, ειτε νεο μελος ειτε παλιο, που θελει να ψαξει να βρει κατι για το συγκεκριμενο θεμα να κανει search με τιτλο... "Bενζινοπωλων το αναγνωσμα..."  :hilarious:  :hilarious:

March 09, 2011, 11:25:36 PMReply #50

Offline dimsabas

« Reply #50 on: March 09, 2011, 11:25:36 PM »
Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις! :exaclty:

March 10, 2011, 01:30:48 AMReply #51

Offline JDM

« Reply #51 on: March 10, 2011, 01:30:48 AM »
1 φοροδιαφυγη στο ελ γκρεκο :moutza:
2 το μερτικο μου απ την χαρα μου το χουν παρει αλλοι :moutza:
3 ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο δεν πιανονται :moutza:
4 θανατος στους βενζινοπωλες και στον jdm τον χαφιε :llol: :moutza:
5 εμπρος λοιπον καλη μου μανικα :moutza:
6 που παει η βενζινη ΟΕΟ??? :moutza:
7 το νερο που καιει :moutza:
8 η Pamela και η μανικα :moutza:

March 10, 2011, 09:37:22 AMReply #52

Offline pooru ni san

« Reply #52 on: March 10, 2011, 09:37:22 AM »

μπορουν να μπουν 50 λιτρα αφου εχει 50αρι ρεζερβουαρ..
εγω προσωπικα εχω βαλει μεχρι 48 λιτρα κ κατι ψιλα

Έχεις δίκιο, μου είχε κολλήσει το 40.  :????:

March 10, 2011, 11:04:32 AMReply #53

Offline xenos

« Reply #53 on: March 10, 2011, 11:04:32 AM »

Πως φαίνεται ποιος το έκανε ε? Σάμπα προτείνω τίτλο:

χρήστης: Πρὸς Ἑβραίους Πρατηριούχους Ἐπιστολῆς Παύλου τὸ Ἀνάγνωσμα. (Κεφ. Β', 11-18)

moderators: Πρόσχωμεν.

χρήστης: Ἀδελφοί, ὁ ἁγιάζων καὶ οἱ ἁγιαζόμενοι (και ο πρατηριούχος) ἐξ ἑνὸς πάντες · δι’ ἣν αἰτίαν οὐκ ἐπαισχύνεται ἀδελφοὺς αὐτοὺς καλεῖν, λέγων· Ἀπαγγελῶ τὸ ὄνομά σου τοῖς ἀδελφοῖς μου, ἐν μέσῳ ἐκκλησίας ὑμνήσω σε. Καὶ πάλιν· Ἐγὼ ἔσομαι πεποιθὼς ἐπ' αὐτῷ. Καὶ πάλιν· Ἰδοὺ ἐγὼ καὶ τὰ παιδία, ἅ μοι ἔδωκεν ὁ Θεός. Ἐπεὶ οὖν τὰ παιδία κεκοινώνηκε σαρκὸς καὶ αἵματος, καὶ αὐτὸς παραπλησίως μετέσχε τῶν αὐτῶν, ἵνα διὰ τοῦ θανάτου καταργησῃ τὸν τὸ κράτος ἔχοντα τοῦ θανάτου, τουτέστι τὸν Διάβολον, καὶ ἀπαλλάξῃ τούτους, ὅσοι φόβῳ θανάτου διὰ παντὸς τοῦ ζῆν ἔνοχοι ἦσαν δουλείας. Οὐ γὰρ δήπου Ἀγγέλων ἐπιλαμβάνεται, ἀλλὰ σπέρματος Ἀβραὰμ ἐπιλαμβάνεται. Ὅθεν ὤφειλε κατὰ πάντα τοῖς ἀδελφοῖς ὁμοιωθῆναι, ἵνα ἐλεήμων γὲνηται καὶ πιστὸς Ἀρχιερεὺς τὰ πρὸς τὸν Θεόν, εἰς τὸ ἱλάσκεσθαι τάς ἁμαρτίας τοῦ λαοῦ. Ἐν ᾧ γὰρ πέπονθεν αὐτὸς πειρασθείς, δύναται τοῖς πειραζομένοις βοηθῆσαι.

moderator: Εἰρήνη σοι

χρήστης: Καὶ τῷ Πνεύματί σου.

administrator: Ἀλληλούῒα. Ἦχος πλ. β'.

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

March 10, 2011, 11:33:36 AMReply #54

Offline epicWin

« Reply #54 on: March 10, 2011, 11:33:36 AM »
xenos :llol: :llol: :llol: καλά γ@μησες....

Φίλε JDM διάβασα και εγώ έκπληκτος αυτά που γράφεις. Έτσι είναι για μερικούς ο κόσμος, γ@μ@ς όπου σε παίρνει... είσαι πρατηριούχος και τον φοράς στον ανυποψίαστο πελάτη σου. Κατα αυτό τον τόπο λειτουργούν πολλοί στην Ελλάδα όπως λές και εσύ, δεν διαφωνώ... Το μαγικό όμως είναι οτι στην Ελλάδα αυτοί ΦΩΝΑΖΟΥΝ και ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ πρώτοι για τα πάντα. Για τα σχολεία που δεν έχουμε, τα νοσοκομεία που δεν δουλεύουν σωστά, το ΙΚΑ που εχει ουρες, αλλα και για ιδιωτικές υπηρεσίες φυσικά, τα ασφάλιστρα είναι ακριβά το ψωμί/γάλα/Freddo είναι ακριβά κ.ο.κ
Μαντεψε κάτι όμως, έχεις ενα τεράστιο μερίδιο ευθύνης αδελφέ, και εσύ και οι όμοιοί σου, και ξέρεις γιατί? Γιατι δεν τον φοράς μόνο στον πελάτη σου, που αμα σε καταλάβει δεν ξαναπατάει κιολας, αλλα τον φοράς στους ΠΑΝΤΕΣ, ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί.

Έχε λοιπόν τουλάχιστον τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μας το πετάς έτσι κατάμουτρα αλλα και να μή κατηγορείς το κράτος. Το δικαίωμα στο τελευταίο το έχουμε όσοι είμαστε μέχρι Eurocent εντάξει απέναντί του.
Titanium Gray 04 Sporty

March 10, 2011, 11:44:59 AMReply #55

Offline elias_nbfl

« Reply #55 on: March 10, 2011, 11:44:59 AM »
1 φοροδιαφυγη στο ελ γκρεκο :moutza:
2 το μερτικο μου απ την χαρα μου το χουν παρει αλλοι :moutza:
3 ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο δεν πιανονται :moutza:
4 θανατος στους βενζινοπωλες και στον jdm τον χαφιε :llol: :moutza:
5 εμπρος λοιπον καλη μου μανικα :moutza:
6 που παει η βενζινη ΟΕΟ??? :moutza:
7 το νερο που καιει :moutza:
8 η Pamela και η μανικα :moutza:

το 5ο όλα τα λεφτά!! χεχε
Ενας τρόπος για να γλιτώσουμε τουλάχιστον την κλεψιά της αντλίας, είναι να γεμίζουμε σε μπιτονάκι.
Μανούρα μεν, αλλά δε σε κλέβει σε ποσότητα.
Αν και δε πιστεύω να το δεχτεί..... 8)

March 10, 2011, 02:46:20 PMReply #56

Offline Nitroking

« Reply #56 on: March 10, 2011, 02:46:20 PM »
Δεν παιζει αυτο.. Πιστευω οτι εχουν ρυθμιση για οταν βλεπουν μπιτονι.. Το καλυτερο που εχω σκεφτει ειναι δοχειο στο πορτ μπαγκαζ και την ωρα που βγαζει τη μανικα απο το φουλαρισμα σου του λες βαλε και 20 λιτρα εδω τωρα για τη γεννητρια.. Τωρα αν ειναι τοσο καλυμμενοι που εχουν στο πιστολι πανω κανα κουμπι τοτε πασο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

March 10, 2011, 02:51:10 PMReply #57

Offline epicWin

« Reply #57 on: March 10, 2011, 02:51:10 PM »
Δεν παιζει αυτο.. Πιστευω οτι εχουν ρυθμιση για οταν βλεπουν μπιτονι.. Το καλυτερο που εχω σκεφτει ειναι δοχειο στο πορτ μπαγκαζ και την ωρα που βγαζει τη μανικα απο το φουλαρισμα σου του λες βαλε και 20 λιτρα εδω τωρα για τη γεννητρια.. Τωρα αν ειναι τοσο καλυμμενοι που εχουν στο πιστολι πανω κανα κουμπι τοτε πασο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..

Έχουν remote control το οποίο λειτουργεί και μέσα απο το μαγαζί.
Titanium Gray 04 Sporty

March 10, 2011, 04:12:50 PMReply #58

Offline elias_nbfl

« Reply #58 on: March 10, 2011, 04:12:50 PM »

Τι εννοείς ρύθμιση για μπιτόνι?
Εγώ έχω μαζί μου 20 λίτρα μπιτονάκι. Του ζητάω να το γεμίσει 20 λίτρα. Αν κλέβει η αντλία, μου βάζει 18. Του λέω "φίλε, κάτι ξέχασες." Μου συμπληρώνει τα ξεχασμένα 2 λίτρα μου, χωρίς χρέωση φυσικά, ή γίνεται "θέμα".
Το άλλο είναι κάποιο διαγνωστικό στο ντεπόζιτο που σου γράφει τη ποσότητα έχεις στο ρεζερβουάρ (κάποια αυτοκίνητα έχουν). Το σημαντικό στα παραπάνω είναι οτι είτε δε σε κλέβουν, είτε μαθαίνεις ποιος και πόσο σε κλέβει.
Και η γνώση είναι δύναμη.... :finger:

March 10, 2011, 04:35:15 PMReply #59

Offline Basilmx5

« Reply #59 on: March 10, 2011, 04:35:15 PM »
ΙΔΕΑ...  8) Υπαρχει? Θα μπορουσε να υπαρξει? καποιο εξαρτημα το οποιο θα προσαρτιζοτανε ειτε σε μπετονι, ειτε στο ντεποζιτο (χωρις να γινει αντιληπτο) το οποιο να μετραει αυτό, ποσα λιτρα περναει απο μεσα του?