Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 230594 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

September 12, 2011, 10:46:28 AMReply #525

Offline xenos

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #525 on: September 12, 2011, 10:46:28 AM »
 :clap: Εξαιρετικό ποστ που δίνει και την άλλη όψη του νομίσματος.  :clap:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

September 12, 2011, 01:50:12 PMReply #526

Offline spoumi

MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

September 12, 2011, 01:53:32 PMReply #527

Offline gianic

« Reply #527 on: September 12, 2011, 01:53:32 PM »
Το κοιταω εδω και μερικες μερες και μου εχει πεσει το σαγονι. Ειναι κατι σαν ονειρο για μενα, πλεον οχι ακατορθωτο. Απλα μου αρεσει υπερβολικα πολυ. Ειμαι σιγουρος οτι το s2000 ειναι παντου καλυτερο αυτοκινητο, αλλα αυτο το γαμιδι κανει την καρδια μου να χτυπαει!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1731794/

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

September 12, 2011, 02:04:30 PMReply #528

Offline dimsabas

« Reply #528 on: September 12, 2011, 02:04:30 PM »
Τόσο πολύ χτυπάει η καρδιά σου με δαύτη ωρέ Γιάννη; Όπως σωστά είπες, το S είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Ίσως και το 350Ζ, που μπορείς να βρεις επίσης για ένα πιάτο φαϊ πλέον. Αλλά αν σου αρέσει τόσο πολύ και μπορείς να το αντέξεις οικονομικά, χτύπα το.

http://zengarage.com.au/2011/09/12/10-cars-to-own-before-you-die/

Επιλογή της πλάκας. Αν ήταν αυτά τα 10 καλύτερα οχήματα όλων των εποχών... :moutza:

September 12, 2011, 02:20:44 PMReply #529

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #529 on: September 12, 2011, 02:20:44 PM »
Μαλλον θα συμφωνησω με το Δημητρη αν μπορουσα να αντεξω τα κυβικα τοτε μονο για 350Ζ θα κοιτουσα. Αυτο που δειχνεις στην αγγελια το εχω δει απο κοντα στο εξοχικο μου, το οδηγουσα ενας κυριος που φαινοταν μεγαλος σε ηλικια και το αμαξι εδειχνε σε καλη κατασταση. Μου αρεσει που ειναι targa μου αρεσει ο ηχος που βγαζει, αλλα μεχρι εκει...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 12, 2011, 02:54:24 PMReply #530

Offline Konstantinos

« Reply #530 on: September 12, 2011, 02:54:24 PM »
Γιάννη σε καταλαβαίνω...Έχω χάσει τον αριθμό από posters που έχω με 'vettes στο σπίτι μου, για χρόνια είναι το αγαπημένο μου supercar. Πλέον τη C5 τη βρίσκεις όσο ένα δίλιτρο SUV καινούργιο αλλά η συντηρησή της (τεκμήριο απόκτησης/διαβίωσης/τέλη/ βενζίνη) είναι σε άλλα επίπεδα...Τα ίδια γούστα έχουμε ρε..Ducati monster 620, s2000, miata, corvette... :yeah:
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

September 12, 2011, 03:01:28 PMReply #531

Offline gianic

« Reply #531 on: September 12, 2011, 03:01:28 PM »
Γιάννη σε καταλαβαίνω...Έχω χάσει τον αριθμό από posters που έχω με 'vettes στο σπίτι μου, για χρόνια είναι το αγαπημένο μου supercar. Πλέον τη C5 τη βρίσκεις όσο ένα δίλιτρο SUV καινούργιο αλλά η συντηρησή της (τεκμήριο απόκτησης/διαβίωσης/τέλη/ βενζίνη) είναι σε άλλα επίπεδα...Τα ίδια γούστα έχουμε ρε..Ducati monster 620, s2000, miata, corvette... :yeah:

Oντως! Θελεις να τα φτιαξουμε; Παιζεις και μπασο απ'οτι εχω δει..εγω κιθαρα.. θα γινουμε τελειο ζευγαρι.  :giveheart:

Παντως περα απο την πλακα και οσο περιεργο και να φαινεται εχει φθηνοτερη συντηρηση απο το honda και σχεδον την ιδια αν οχι λιγοτερη καταναλωση. Το εχω ψαξει εκτενεστατα κι επισης μετα απο miataturbo τα supercars για μενα καινε οσο τα smart.

Το βασικο ειναι τα τελη και το τεκμηριο αν μπορεις να τα αντεξεις.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

September 12, 2011, 03:31:42 PMReply #532

Offline Hayate

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #532 on: September 12, 2011, 03:31:42 PM »
Δημητρη πλεον δουλευω σταθερα 13-14 ωρες την ημερα, επομενως πρακτικα δεν υπηρχε καθολου ελευθερος χρονος για να ευχαριστηθω το Λιζακι μου. Κ αν σκεφτεις οτι ολες τις εκτος γραφειου δουλειες αναγκαστικα λογω ελλειψης χρονου τις κανω το ΣΚ, κατεληγα το Λιζακι να το βγαζω μια φορα την εβδομαδα απο το γκαραζ κ αν.

Κ ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκινητο να καθεται κ να μαραζωνει στο γκαραζ :nono: Επομενως, απο το να το εχω κ να βγαζει αραχνες, το εδωσα.

Οσον αφορα το αν με ικανοποιησε: οπως εγραψα κ παραπανω, εμεινα εξαιρετικα ικανοποιημενος. Εχει μεινει στην καρδια μου! Αλλα ο υποψηφιος αγοραστης πρεπει να ειναι αποφασισμενος και 100% συνειδητοποιημενος!

Δεν μπορω να διαβαζω οτι το Λιζακι ειναι ενα αμαξι που μπορει να συνδυασει δουλεια κ βολτα, ή οτι ειναι extremely cheap-to-run! Το Λιζακι ειναι πολυ σκληρο, πιανεσαι, θελει τεχνικη κ φυσικη κατασταση το μπες κ βγες, δεν εχει ορατοτητα, η καμπινα βραζει, κ τρεμεις παντου μην σε ακουμπησουν κ σου ερθει εγκεφαλικο απο το κοστος επισκευης. Ταυτοχρονα το παρκαρισμα ειναι εξαιρετικα δυσκολη υποθεση, το ιδιο κ η κινηση στους στενους Αθηναικους δρομους.

Επομενως αν πρεπει καθημερινα να κινεισαι με αυτοκινητο, τοτε απο την εμπειρια μου δεν μπορεις να εχεις ενα Λιζακι για μοναδικο.

Απο την αλλη, αρκει μια πολυ γρηγορη βολτα μεχρι το Σουνιο ξεσκεπαστος, με το μοτερ να ουρλιαζει διπλα στο αυτι σου, για να τα ξεχασεις ολα. Το αμαξι εχει εξαιρετικο κρατημα, ειναι πολυ γρηγορο, σου μεταδιδει μεγαλη εμπιστοσυνη απαιτωντας κ αναλογο σεβασμο, κ διεγυρει ΟΛΕΣ σου τις αισθησεις.

Πρεπει ομως να εισαι συνειδητοποιημενος: αν σκεφτεσαι το αν θα της κανεις μικτη λογω οικονομικου, αν πρεπει να την συντηρεις μονος σου γιατι τα ανταλλακτικα της καινε, αν πρεπει να την χρησιμοποιεις καθε μερα γιατι δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο αυτοκινητο, τοτε και θα μετανιωνεις καθε μερα για την επιλογη σου, κ την χαρα του αυτοκινητου θα χασεις..

Thats my 2cents, φιλικα παντα :good:

To τι θα παρω τωρα Δημητρη, αγνωστο! Its a buyers market, επομενως προς το παρον περιμενω, το σκεφτομαι, κ βλεπω τις τιμες να πεφτουν κ αλλο! Σιγουρα παντως θα ειναι παλι roadster.  :good: (κ σορυ για το μεγαλο ποστ, απλα ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου)

Έχεις δίκιο, ήταν μεγάλη προσβολή για το.. Λιζάκι αυτό που είπα, εγώ ο τυχαίος κακομοίρης ανυποψίαστος αγοραστής.
Τεχνική κ φυσική κατάσταση απαιτεί η αγωνιστική οδήγηση, οχι τα μπές βγές.
Το.. Λιζάκι δεν έχει ανέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι κ αγωνιστικό, μην τρελαθούμε τελείως.
Οσο για τους συνειδητοποιημένους έλληνες κατόχους Λιζακίων, είναι ζήτημα αν το 10% αυτών ξέρει να οδηγεί, τα περισσότερα τρακάρουν στο δρόμο για το skyladiko VIP ή εναλλακτικά για το island.
Κ εγώ δεν μπορώ να βλέπω 206 να χαιρετάει Λιζάκια στο καρτόδρομο, ή ακόμα χειρότερα το δικό μου ΜΧ5 να χαιρετάει F430 στα μέγαρα, εννοείται λόγω ατόφιας κουλαμάρας, αλλά δεν το έκανα θέμα, όπως κ πολλά άλλα που βλέπω, ακούω κ διαβάζω, γιατί δε με αφορούν.
Το τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του, είναι δικό του θέμα, κ μαγκιά του αν γουστάρει.

September 12, 2011, 04:23:16 PMReply #533

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #533 on: September 12, 2011, 04:23:16 PM »
Έχεις δίκιο, ήταν μεγάλη προσβολή για το.. Λιζάκι αυτό που είπα, εγώ ο τυχαίος κακομοίρης ανυποψίαστος αγοραστής.
Το.. Λιζάκι δεν έχει ανέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι κ αγωνιστικό, μην τρελαθούμε τελείως.
Οσο για τους συνειδητοποιημένους έλληνες κατόχους Λιζακίων, είναι ζήτημα αν το 10% αυτών ξέρει να οδηγεί, τα περισσότερα τρακάρουν στο δρόμο για το skyladiko VIP ή εναλλακτικά για το island.
Κ εγώ δεν μπορώ να βλέπω 206 να χαιρετάει Λιζάκια στο καρτόδρομο, ή ακόμα χειρότερα το δικό μου ΜΧ5 να χαιρετάει F430 στα μέγαρα, εννοείται λόγω ατόφιας κουλαμάρας, αλλά δεν το έκανα θέμα, όπως κ πολλά άλλα που βλέπω, ακούω κ διαβάζω, γιατί δε με αφορούν.
Το τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του, είναι δικό του θέμα, κ μαγκιά του αν γουστάρει.
Αν και θα συμφωνησω σε πολλα απο αυτα που λες, υπαρχει και ενα 10% που εχεις αδικο. ;) Οταν οπως λες θες τη Λιζα για καθημερινο αυτοκινητο υπαρχει ενδεχομενο να εχεις μικρο-ατυχημα με μεγαλο κοστος οπουδηποτε, τα μικροατυχηματα μπορει να  συμβουν επειδη καποιος παραβιασε στοπ η χαζευε η μιλουσε στο κινητο και φυσικα αφου θα ειναι το μοναδικο σου αμαξι με αυτο θα πας και στο island και στο σκυλαδικο.Το κοστος του αμαξιου ειναι τετοιο που λιγοι θα θελουν να το αγορασουν μονο για την μουρη. Αυτο με το μπες-βγες δεν απαιτει φυσικη κατασταση, αλλα σιγουρα ενας ανθρωπος οπως εγω 1.91 και 95 κιλα χρειαζεται καποια προσπαθεια για να τα καταφερει, επισης πολυ συχνα θα αντιμετωπισεις και το προβλημα του να μην ανοιγει η πορτα επειδη ειναι ψηλα το πεζοδρομιο η τα να μην ξερεις που να πατησεις επειδη εξω απο την πορτα σου υπαρχει ενα φαραγγι με νερα (συνηθες και τα 2 στους ελληνικους δρομους). Τα μικροπροβληματα της ανεσης και της βολικοτητας με το ΜΧ τα αντιμετωπιζεις ακομα περισσοτερο στο Λοτους, η καμπινα φλεγεται, οι αποσκευες επισης, αμα βαλεις μπουκαλι με νερο πισω στο πορτ-μπαγκαζ το παιρνεις μετα ετοιμο για να βρασεις μακαρονια. Ολα αυτα ειναι προβληματα που δεν τα εχει μονο καποιος που θελει το αμαξι για "ποζερια" αλλα ολοι οι κατοχοι, ειναι τα αντικειμενικα προβληματα της συμβιωσης με αυτο το αυτοκινητο, ακομα και αν εσυ εχεις σκοπο να χρησιμοποιεις τη Λιζα διαφορετικα απο οτι ο Λευτερης, θα πρεπει και εσυ να συμβιβαστεις και πολυ περισσοτερο μαλιστα, γιατι θα πρεπει να τα αντιμετωπιζεις καθε μερα, ολη μερα και παντως καιρου.

Κατι τελευταιο που ισως και να σε ενδιαφερει, βρεθηκε λυση στο προβλημα που ειχαν με τα custom caterham και πλεον μπορουν να βγαλουν πινακιδες, το κοστος αν φυσικα εχεις τη δυνατοτητα και τις γνωσεις να το φτιαξεις μονος σου κατεβαινει παααααρα πολυ.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 12, 2011, 05:10:13 PMReply #534

Offline dimsabas

« Reply #534 on: September 12, 2011, 05:10:13 PM »
Κατι τελευταιο που ισως και να σε ενδιαφερει, βρεθηκε λυση στο προβλημα που ειχαν με τα custom caterham και πλεον μπορουν να βγαλουν πινακιδες, το κοστος αν φυσικα εχεις τη δυνατοτητα και τις γνωσεις να το φτιαξεις μονος σου κατεβαινει παααααρα πολυ.

Ε πέσ' την ρε Γιάννη τη λύση. Ίσως να ενδιαφέρει πολλούς αυτό. ;)

September 12, 2011, 05:13:05 PMReply #535

Offline Liakos

« Reply #535 on: September 12, 2011, 05:13:05 PM »

Ε πέσ' την ρε Γιάννη τη λύση. Ίσως να ενδιαφέρει πολλούς αυτό. ;)
Μαλλον μονο εγω ζω στην Ελλαδα του 2011...  ::- ::- ::- ::-

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

September 12, 2011, 05:39:08 PMReply #536

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #536 on: September 12, 2011, 05:39:08 PM »
Θα συμφωνησω με τον Ηλια αν πραγματικα καποιος ενδιαφερεται θα το ψαξει ρε Δημητρη... Αν εσυ η καποιος πολυ κοντινος γνωστος σου ενδιαφερεται τοτε πολυ ευχαριστως να σε φερω σε επαφη με τους καταλληλους ανθρωπους. Πλεον ολα γινονται απολυτως νομιμα. Η Ελληνικη αντιπροσωπεία μπορει να σε βοηθησει.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

September 12, 2011, 05:42:06 PMReply #537

Offline option-D

« Reply #537 on: September 12, 2011, 05:42:06 PM »
Μόνο εδώ, στη γειτονιά μου, έχουμε μαζευτεί 5-6 άτομα και δεν ξέρουμε πώς να βγάλουμε τις ριμάδες τις πινακίδες...  :zalistika: :llol:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

September 12, 2011, 07:45:10 PMReply #538

Offline gr8

« Reply #538 on: September 12, 2011, 07:45:10 PM »

Προσωπικα την θεωρω πολυ value for money οσον αφορα το κοστος αγορας/συντηρησης. Αλλα μην περιμενεις κοστος μικρομεσαιου αυτοκινητου. Thats my 2 cents.

σε σύγκριση με το ζ4 το κόστος συντηρησης ποιο είναι? ακριβότερο/φθηνότερο ή στα ίδια επίπεδα?  :)

September 13, 2011, 01:35:08 AMReply #539

Offline kakwkei

« Reply #539 on: September 13, 2011, 01:35:08 AM »
Δημητρη πλεον δουλευω σταθερα 13-14 ωρες την ημερα, επομενως πρακτικα δεν υπηρχε καθολου ελευθερος χρονος για να ευχαριστηθω το Λιζακι μου. Κ αν σκεφτεις οτι ολες τις εκτος γραφειου δουλειες αναγκαστικα λογω ελλειψης χρονου τις κανω το ΣΚ, κατεληγα το Λιζακι να το βγαζω μια φορα την εβδομαδα απο το γκαραζ κ αν.

Κ ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκινητο να καθεται κ να μαραζωνει στο γκαραζ :nono: Επομενως, απο το να το εχω κ να βγαζει αραχνες, το εδωσα.

Οσον αφορα το αν με ικανοποιησε: οπως εγραψα κ παραπανω, εμεινα εξαιρετικα ικανοποιημενος. Εχει μεινει στην καρδια μου! Αλλα ο υποψηφιος αγοραστης πρεπει να ειναι αποφασισμενος και 100% συνειδητοποιημενος!

Δεν μπορω να διαβαζω οτι το Λιζακι ειναι ενα αμαξι που μπορει να συνδυασει δουλεια κ βολτα, ή οτι ειναι extremely cheap-to-run! Το Λιζακι ειναι πολυ σκληρο, πιανεσαι, θελει τεχνικη κ φυσικη κατασταση το μπες κ βγες, δεν εχει ορατοτητα, η καμπινα βραζει, κ τρεμεις παντου μην σε ακουμπησουν κ σου ερθει εγκεφαλικο απο το κοστος επισκευης. Ταυτοχρονα το παρκαρισμα ειναι εξαιρετικα δυσκολη υποθεση, το ιδιο κ η κινηση στους στενους Αθηναικους δρομους.

Επομενως αν πρεπει καθημερινα να κινεισαι με αυτοκινητο, τοτε απο την εμπειρια μου δεν μπορεις να εχεις ενα Λιζακι για μοναδικο.

Απο την αλλη, αρκει μια πολυ γρηγορη βολτα μεχρι το Σουνιο ξεσκεπαστος, με το μοτερ να ουρλιαζει διπλα στο αυτι σου, για να τα ξεχασεις ολα. Το αμαξι εχει εξαιρετικο κρατημα, ειναι πολυ γρηγορο, σου μεταδιδει μεγαλη εμπιστοσυνη απαιτωντας κ αναλογο σεβασμο, κ διεγυρει ΟΛΕΣ σου τις αισθησεις.

Πρεπει ομως να εισαι συνειδητοποιημενος: αν σκεφτεσαι το αν θα της κανεις μικτη λογω οικονομικου, αν πρεπει να την συντηρεις μονος σου γιατι τα ανταλλακτικα της καινε, αν πρεπει να την χρησιμοποιεις καθε μερα γιατι δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο αυτοκινητο, τοτε και θα μετανιωνεις καθε μερα για την επιλογη σου, κ την χαρα του αυτοκινητου θα χασεις..

Thats my 2cents, φιλικα παντα :good:

To τι θα παρω τωρα Δημητρη, αγνωστο! Its a buyers market, επομενως προς το παρον περιμενω, το σκεφτομαι, κ βλεπω τις τιμες να πεφτουν κ αλλο! Σιγουρα παντως θα ειναι παλι roadster.  :good: (κ σορυ για το μεγαλο ποστ, απλα ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου)

Δεν βρισκω τον λογο για το αποτομο, προσβλητικο κ ειρωνικο της απαντησης σου, ειδικα οταν εγω:
α) δεν εχω δειξει ποτε μα ποτε τετοια στοιχεια
β) θελησα απλα να μοιραστω την προσωπικη μου εμπειρια εχοντας το αυτοκινητο αυτο για 9 μηνες, ωστε αν καποιος φιλος θελησει να το αγορασει, να ειναι προετοιμασμενος κ να γνωριζει τα θετικα κ τα αρνητικα. Αλλωστε θεωρω πως αυτος ειναι κ ο σκοπος φορουμ σαν κ το mymx5.gr.

Οσον αφορα το σχολιο σου για τους κατοχους Elise, επειδη τυχαινει να γνωριζω καποιους, σιγουρα δεν το πηραν για μοστρα, ουτε και για να 'τρακαρουν στον δρομο' οπως αναφερεις. Αυτο κ αν ειναι γενικευση. Οποιος εχει κανει χλμ με Elise, ξερει οτι σιγουρα δεν ειναι αμαξι για ευκολη μουρη. Οπως ειχε πει κ ο Ηλιας καποτε κ ακομα μουχει μεινει, τι να την κανεις την εμφανιση σουπερκαρ οταν θες να γινεις ελβετικος σουγιας για να μπεις-βγεις.

Οσον αφορα το 'κακομοιρης και ανυποψιαστος' που αναφερεις, χαρακτηρισα εγω ποτε καποιον ετσι? Μα προς θεου, το μονο που εκανα ειναι να γραψω τα κατα την γνωμη μου θετικα κ αρνητικα, ωστε να λειτουργησουν επικουρικα στην περιπτωση που καποιος απο το φορουμ ενδιαφερθει για το Λιζακι.

Τελος, οσον αφορα την εις διπλουν αναφορα σου στο "...Λιζακι", υποθετω πως οι δυο τελειες ειναι ειρωνια για τον χαρακτηρισμο που ειχα δωσει στην Elise? Ειμαι ο μονος εδω μεσα που αποκαλουσε με ενα χαιδευτικο προσωνυμιο το αυτοκινητο του? Κ αυτο αποτελει βαση για ειρωνια?

Θεωρω πως το ποστ σου ηταν ατοπο και ειρωνικο χωρις κανενα λογο.
« Last Edit: September 13, 2011, 01:38:59 AM by kakwkei »
Elise S2? Sold....
and now what??