Μου δίνουν μια 996 Carrera 4 325ps, full-extra, 28 χιλιαρικα...
Να την παρω?
Η απαντηση μου ειναι πως ΝΑΙ να την παρεις, αν τη θες, ειναι πολλες κατηγοριες πανω απο το ΜΧ, μια Porsche εχει κυρος, εισαι σε μια ηλικια που το Prestige μετραει, μποροστα της το ΜΧ ειναι ενα παιχνιδι με ομορφες (αν και χρυσες) ζαντες, γενικα σαν οδηγος ετσι και αλλιως δεν εισαι απο αυτους που το κυνηγας, με τα πισω καθισματα μπορεις πλεον να μεταφερεις ολη σου την οικογενεια, αντιθετα στο ΜΧ ειναι ενας απο τους συμβιβασμους. Τα δυναμικα χαρακτηριστικα του ΜΧ θα υπερκαλυφθουν απο τα πολλα επιπλεον αλογα που εχει το αμαξι και εδω που τα λεμε μπορει ολοι να λεμε πως το ΜΧ στριβει και ειναι το απολυτο παιχνιδι αλλα τελικα ουτε οι μισοι δεν εχουμε καταφερει να εξαντλησουμε τα ορια του, τα οποια ειναι και σαφως χαμηλοτερα απο αυτα της 911. Εισαι πραγματικα απο τους λιγους εδω μεσα που θα σου ελεγα τοσο ευκολα να αποκτησεις ενα τετοιο αμαξι, γιατι και σου αξιζει και πιστευω οτι θα το χαρεις.
Τα αρνητικα της αποκτησης του εχουν αναφερθει ηδη εδω μεσα και φανταζομαι οτι ετσι και αλλιως τα ειχες σκεφτει...
Μιας και ομως βλεπω οτι ηδη εχουμε αφιερωσει ηδη μια σελιδα στο θεμα Porsche, θα ηθελα να γραψω ενα μονολογο (απο αυτους τους γνωστους επικους που μου αρεσουν) για αυτη την εξελιξη του σκαραβαιου!!! Δεν ξερω αν η λεξη εξελιξη πραγματικα ταιριαζει βεβαια στα αμαξια αυτης της αυτοκινητοβιομηχανιας, η σκεψη μου αυτη βασιζεται κυριως σε 2 φωτο που βρισκονται στην οικογενιακη μου συλλογη, σε αυτες τις φωτο λοιπον βλεπω τον πατερα μου διπλα σε 2 911, στην πρωτη και παλιοτερη απο αυτες (1975) εχουμε τον εν λογο κυριο με μαλλι χαιτη , ντυμενο με ενα μακο και τα κλασσικα καμπανο-παντελονια της εποχης (πραγματικα γελοια φωτο, αν και ο συγκεκριμενος τυπος απεκτησε εμενα 10 χρονια μετα) να στεκεται διπλα σε μια 911Targa του 1970, τοτε σιγουρα η αποκτηση ενος τετοιου αυτοκινητου, μεσα στα χρονια της χουντας κιολας φανταζε ονειρο για τους περισσοτερους, απο την αλλη ομως ο πατερας μου για σχεδον μια 5ετια μπορουσε να χρησιμοποιει αυτο το αμαξι σαν "εταιρικο"¨για περιπου 6 μηνες καθε χρονο και μεσα στις υποχρεωσεις του ηταν να το πηγαινοφερνει στην Ιταλια.Στην δευτερη φωτο (2004) εχουμε παλι τον ιδιο κυριο κουστουμαρισμενο, εμφανως βεβαια γερασμενο, διπλα σε μια 911(996) του 2002 η οποια ανηκει σε ενα πολυ καλο του φιλο να φωτογραφιζεται απο το 20χρονο γιο του(δλδ εμενα). Οσον αφορα τον κυριο η εξελιξη ηταν εμφανης απο εκει που εμοιαζε με χιπι απεκτησε κυρος αλλαζοντας την εμφανιση του, απεκτησε γιο, μπορει να αγοραζει και να φοραει πλεον ακριβα κουστουμια και εχει και φιλους που με Porsche. Aντιθετα στα 2 αμαξια η διαφορες στην εμφανιση ειναι μικρες, μεσα σε αυτα τα σχεδον 30 χρονια και οπως και η 996 το μονο κοινο που εχει στην παραλληλη εξελιξη της με τον κυριο ειναι οτι δειχνει γερασμενη !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ποτε θα καταλαβει αυτη η εταιρια οτι ο σκαραβαιος ειναι ενα βαρετο και αδιφορο σχημα μετα απο 50 χρονια !!!
Και για να γινω και ακομα πιο υπερβολικος, αυτη η εταιρια οχι μονο εβλεπε παντα να βρισκονται μπροστα της ενας σωρος απο ιταλικα διαμαντια, αλλα και ολα σχεδον τα ιαπωνικα διαμαντια, τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει μια εξελιξη, μεχρι τωρα συγκρινοταν με τα Datsun (πολυ μου αρεσει να τα λεω ετσι

) της σειρας Fairlady (Z), αφου καταφερε να ξεπερασει αυτα (οχι πληρως εννοειται) και να συγκρινει τα κορυφαια μοντελα της με την σειρα Skyline (R) εχει ηδη μια σημαντικη επιτυχια...
Ενταξει Πορσακιδες τελειωσα τον μονολογο, τωρα ορμηξτε να με φατε !!!