Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#10]  (Read 154347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 10, 2011, 09:15:29 PMReply #945

Offline Hayate

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #945 on: March 10, 2011, 09:15:29 PM »
Παντως θα χετε παρατηρησει αγγελιες στο car.gr που η περιγραφη του ειναι λιγο...καπως. Ασυναρτητα λογια, ορθογραφικα κλπ κλπ σαν να τις γραφουν ή Αλβανοι ή στο ποδι ή αγραμματοι ή απο ατομα που δεν σεβονται κ αυτο που πουλανε κ τον υποψηφιο αγοραστη!! Πραγματικα τρελαινομαι οταν διαβαζω τετοιες αγγελιες κ προσωπικα δεν θα πηγαινα να δω τετοιο αμαξι (για να μην μπορει καποιος να συνταξει μια σωστη κ σοβαρη αγγελια προιοντος που πουλαει φανταζομαι πως θα του χει φερθει...κ πως θα περιμενει απο καποιον να τον παρει τηλ?  :exaclty:)

Σπανια βλεπω σωστη αγγελια που θα σε βαλει στον πειρασμο να πας να το δεις. Και απο τη γραφη ακομα καταλαβαινεις το προφιλ του εκαστοτε πωλητη...αυτο πιστευω!

Συμφωνώ. Μόνο αφελής θα πίστευε οτι τα 2 χρέπια απο πάνω (αυτό που διώχνει τους τουρίστες στην σαντορίνη, και το άλλο που πάει σερπαντίνα και μπαίνει παντόφλα) είναι σε καλή κατάσταση.  :zalistika:

March 10, 2011, 11:23:27 PMReply #946

Offline Liakos

« Reply #946 on: March 10, 2011, 11:23:27 PM »
Τραγικο...

Εκτος των αλλων...
Κανει κρυοοοο κλείστοοοο... :moutza: τετοια βλεπουν κ γινονται κακοι αυτοι που τους κραζουν... :llol:

Τι λες ρε παλιογερε. Ανοικτος σημερα κατα την επιστροφη στο σπιτι.  :nod: Μεχρι να πιασουν οι ζεστες δε βλεπω να κλεινει η κουκουλα του δικου μου.  ;)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

March 11, 2011, 12:21:48 AMReply #947

Offline simkoz

« Reply #947 on: March 11, 2011, 12:21:48 AM »
Εδώ το ανοίγω εγώ στα χιόνα με -3, στην Αθήνα θα τα κλείνετε;;;
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

March 11, 2011, 12:53:03 AMReply #948

Offline nmwisima

« Reply #948 on: March 11, 2011, 12:53:03 AM »
Άμα πάθει τίποτα ο Νέκος που είναι και γέρος άνθρωπος θα σας κυνηγήσω μέχρι τελικής πτώσης! :axe:

March 11, 2011, 01:31:48 AMReply #949

Offline JDM

« Reply #949 on: March 11, 2011, 01:31:48 AM »
σαμπα δεν με πειραζουν τα σχολια που εγιναν, αποψη τους αποψη μου,ο καθενας πορευεται με τις επιλογες και τα πιστευω του.
αυτο που με πειραξε ειναι πως σχολιαστηκε απο τον νεκο η φερεγγυοτητα μου , νομιζω οτι  δεν πρεπει να κρινεις την δουλεια του αλλου χωρις να την εχεις δει, αν θελει μπορει να ρωτησει τα παιδια που πηραν κατι απο εμενα και να αναδιατυπωσει.
ευχαριστω εκ των προτερων

March 11, 2011, 01:53:11 AMReply #950

Offline Basilmx5

« Reply #950 on: March 11, 2011, 01:53:11 AM »
σαμπα δεν με πειραζουν τα σχολια που εγιναν, αποψη τους αποψη μου,ο καθενας πορευεται με τις επιλογες και τα πιστευω του.
αυτο που με πειραξε ειναι πως σχολιαστηκε απο τον νεκο η φερεγγυοτητα μου , νομιζω οτι  δεν πρεπει να κρινεις την δουλεια του αλλου χωρις να την εχεις δει, αν θελει μπορει να ρωτησει τα παιδια που πηραν κατι απο εμενα και να αναδιατυπωσει.
ευχαριστω εκ των προτερων
Βεβαια μα τη πολυ Δημοκρατια ζουμε κ χαιρομαστε...

Αλλωστε...
Εγω αν ειχα το βενζιναδικο δεν θα εκλεβα απλα, θα ξεσκιζα Κ000λους, βλεπετε εχω παρει την λογικη του παππου ,και για οσους πεσετε να με φατε,τουλαχιστον εγω εχω τα @ρχιδι@ να το παραδεχτω και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου..

O neko σε πειραξε? Εσυ φτιαχνεις την "φερεγγυοτητα" σου...

March 11, 2011, 02:19:31 AMReply #951

Offline JDM

« Reply #951 on: March 11, 2011, 02:19:31 AM »

με εργα ,οχι με λογια
εγω μπορει να σου πω πως ειμαι αστροναυτης, δεν προκειται να με πιστεψεις
οταν εχεις ομως κατι χειροπιαστο τοτε δεν μπορεις να αμφισβητισεις τιποτα
δεν εχω τιποτα με τον νεκο, απλως ζητησα να αναδιατυπωσει,βεβαια αν ρωτησει και τα μελη δεν ειναι ευχαρηστημενα  θα δεχτω τον αρνητικο σχολιασμο 

March 11, 2011, 02:24:26 AMReply #952

Offline Basilmx5

« Reply #952 on: March 11, 2011, 02:24:26 AM »

με εργα ,οχι με λογια
εγω μπορει να σου πω πως ειμαι αστροναυτης, δεν προκειται να με πιστεψεις
οταν εχεις ομως κατι χειροπιαστο τοτε δεν μπορεις να αμφισβητισεις τιποτα
δεν εχω τιποτα με τον νεκο, απλως ζητησα να αναδιατυπωσει,βεβαια αν ρωτησει και τα μελη δεν ειναι ευχαρηστημενα  θα δεχτω τον αρνητικο σχολιασμο 

Φιλε μου, κανεις δεν θα κατσει να ψαξει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν εχει την ορεξη να κανει κατι τετοιο, οπως ειπες λιγο πιο πανω...

Οποτε το τι βιτρινα φτιαχνεις με τα λεγομενα σου, εισαι υπευθυνος εσυ... αποκει κ περα δε θα κατσει κανενας να ασχοληθει, απλα θα προσπερασει.. κ θα εμπιστευτει καποιον αλλον...

March 11, 2011, 12:38:36 PMReply #953

Offline Ξάδελφος

« Reply #953 on: March 11, 2011, 12:38:36 PM »
Κλειδωνει ενα θεμα γιατι αρχισαν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι.(κατανοητο)
Δεν κλειδωνει το ιδιο θεμα οταν λιγα ποστ πιο πανω γραφτηκαν,τεκμηριωθηκαν,υποστηριχθηκαν και προσπαθησαν να επιβληθουν ως σωστες αποψεις και παρανομες τακτικες εμπορων ,(τουλαχιστον φαινομενικα αν κρινω απ τα γραφομενα-),που τουλαχιστον κρυβουν εμετικη νοοτροπια και χαλκευμενη αντιληψη της ηθικης και του κοινωνικου φαιρεσθαι.

Οταν καποιος εχει εκφρασει την αποψη του σ ενα θεμα και εχει παρει θεση υπερ της μιας ή της αλλης αποψης-πλευρας ,οφειλει ,τουλαχιστον γι αυτο το θεμα να αρνηθει το ρολο του σαν διαχειριστης, μιας και σε καμια περιπτωση δε μπορει να ειναι αντικειμενικος .

Καλη συνεχεια.

March 11, 2011, 12:47:01 PMReply #954

Offline gr8

« Reply #954 on: March 11, 2011, 12:47:01 PM »
http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1231082399

Η Mazda ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην ανάκληση συνολικά 65.000 αυτοκινήτων σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο καθώς, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο κάποιων Mazda6 του 2009 και του 2010 υπήρξαν 20 περιπτώσεις όπου εντοπίστηκαν ιστοί αράχνης στο σύστημα εξαερισμού του δοχείου καυσίμου...

:zalistika:

March 11, 2011, 12:51:49 PMReply #955

Offline lok502

« Reply #955 on: March 11, 2011, 12:51:49 PM »
Και η Honda επίσης.
Λόγω μηνύσεων (για γελοίους λόγους πολλές φορές) φοβούνται και την σκιά τους και προτιμούν να είναι καλυμένοι παρά να πληρώνουν δις μετά (και να καταστραφεί η φήμη τους).

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

March 11, 2011, 01:34:21 PMReply #956

Offline xenos

« Reply #956 on: March 11, 2011, 01:34:21 PM »
Καλύτερα όλο το κείμενο:

Η Mazda ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην ανάκληση συνολικά 65.000 αυτοκινήτων σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο καθώς, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο κάποιων Mazda6 του 2009 και του 2010 υπήρξαν 20 περιπτώσεις όπου εντοπίστηκαν ιστοί αράχνης στο σύστημα εξαερισμού του δοχείου καυσίμου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα οι μηχανικοί της Mazda ανακάλυψαν ότι οι ιστοί δεν αποτελούσαν ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ότι ένα συγκεκριμένο είδος κίτρινης αράχνης φαίνεται να έλκεται ιδιαιτέρως από την μυρωδιά της βενζίνης και σπεύδει να υφάνει τον ιστό της στους αεραγωγούς του δοχείου καυσίμου.

Όσοι σπεύσουν να υποτιμήσουν το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι οι ανακλήσεις πραγματοποιούνται για... ψύλλου πήδημα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ο ιστός της αράχνης στο σύστημα εξαερισμού ενδέχεται να αυξήσει την πίεση στη δεξαμενή καυσίμου σε τέτοιο σημείο που μπορεί ακόμα και να ραγίσει, οδηγώντας σε διαρροή καυσίμου ακόμη και φωτιά.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί κάποιο ατύχημα ή πυρκαγιά που να συνδέεται με το κατά τα άλλα συμπαθές αρθρόποδο που φαίνεται να έχει πολύ συγκεκριμένες προτιμήσεις καθώς "επιτίθεται" σε εξατμίσεις Mazda6 με κινητήρα 2,5 λίτρων που έχουν κατασκευαστεί την περίοδο από τον Απρίλιο του 2008 έως το Φεβρουάριο του 2010.

Όσο για τον τρόπο αντιμετώπισης, όπως πληροφορεί η Mazda τα προς ανάκληση αυτοκίνητα αφού επισκευαστούν θα αποκτήσουν ένα νέο εξάρτημα στο σύστημα εξαερισμού στο δοχείο καυσίμου που να εμποδίζει την κίτρινη αράχνη να εγκατασταθεί.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

March 11, 2011, 02:41:31 PMReply #957

Offline mx5silver

« Reply #957 on: March 11, 2011, 02:41:31 PM »
και τι θα κανουν στην ανακληση?  ολικη απεντομωση ή θα μοιρασουν τιποτα δωρεαν baygon και teza?  :llol:
εχει τρελαθει ο κοσμος.......

March 11, 2011, 03:01:02 PMReply #958

Offline dimsabas

« Reply #958 on: March 11, 2011, 03:01:02 PM »
Κλειδωνει ενα θεμα γιατι αρχισαν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι.(κατανοητο)
Δεν κλειδωνει το ιδιο θεμα οταν λιγα ποστ πιο πανω γραφτηκαν,τεκμηριωθηκαν,υποστηριχθηκαν και προσπαθησαν να επιβληθουν ως σωστες αποψεις και παρανομες τακτικες εμπορων ,(τουλαχιστον φαινομενικα αν κρινω απ τα γραφομενα-),που τουλαχιστον κρυβουν εμετικη νοοτροπια και χαλκευμενη αντιληψη της ηθικης και του κοινωνικου φαιρεσθαι.

Οταν καποιος εχει εκφρασει την αποψη του σ ενα θεμα και εχει παρει θεση υπερ της μιας ή της αλλης αποψης-πλευρας ,οφειλει ,τουλαχιστον γι αυτο το θεμα να αρνηθει το ρολο του σαν διαχειριστης, μιας και σε καμια περιπτωση δε μπορει να ειναι αντικειμενικος .

Καλη συνεχεια.

Μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να παραθέσεις (κάνεις quote για τους λάτρεις της ελληνικής) το απόσπασμα στο οποίο φαίνεται να παίρνω τη θέση μιας από τις δύο πλευρές; Γιατί όσο κι αν διαβάζω το θέμα, το οποίο κακώς δεν έχει καθαριστεί, δεν μπορώ να διακρίνω κάποιον που να τάσσεται στο πλευρό του JDM.

March 11, 2011, 04:36:49 PMReply #959

Offline Liakos

« Reply #959 on: March 11, 2011, 04:36:49 PM »
Γιαυτο πρεπει να παμε Μεγαρο... :nod: Αραχνιασαν τα miataκια μας! :-X

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16