Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#10]  (Read 154559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 24, 2011, 03:59:00 PMReply #660

Offline Ξάδελφος

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #660 on: February 24, 2011, 03:59:00 PM »
Μου άρεσε η Option press. Κρίμα.
Η επίσχεση εργασίας είναι πολύ της μόδας από ότι ακούω.
Από εκεί που δεν ξέραμε τι είναι τώρα ξέρω 2 γνωστούς μου που είναι υπό τέτοιο καθεστώς

Δεν ειναι μοδα Σιμο,ειναι αναγκη και συμβαινει γιατι εγινε της μοδος ο καθε εργοδοτης μη μπορωντας να ανταπεξελθει στις οικονομικες  υποχρεωσεις της επιχειρησης του ,να προχωρα σε σταση πληρωμων προς τους εργαζομενους του ενω συνεχιζει να λειτουργει κανονικα."Και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος..."

ριξε μια ματια αν σ ενδιαφερει ,σχετικα με την επισχεση εργασιας.

http://www.e-club.gr/ergasiaka-themata/diafora/15-episxesi-ergasias-yperimeria-ergodoti.html

Συνοπτικα..
"...Η επίσχεση εργασίας έχει ως αποκλειστικό και μόνο σκοπό να υποχρεώσει τον εργοδότη να καταβάλει στο μισθωτό τις δεδουλευμένες και καθυστερούμενες αποδοχές. Δεν μπορεί να ασκηθεί επίσχεση εργασίας με σκοπό τον εξαναγκασμό του εργοδότη για αυξήσεις αποδοχών ή άλλες παροχές που δεν είναι ληξιπρόθεσμες...".
« Last Edit: February 24, 2011, 04:03:24 PM by Ξάδελφος »

February 24, 2011, 04:42:31 PMReply #661

Offline gianic

« Reply #661 on: February 24, 2011, 04:42:31 PM »
Αφιερωμενο στο Μανο και τον χαμενο του παραδεισο.

BANNED Adam and Eve, the gay version

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

February 24, 2011, 06:41:13 PMReply #662

Offline XrhstosZ

« Reply #662 on: February 24, 2011, 06:41:13 PM »
Ξερει κανεις μταφορικη που να κανει παραλαβες απο το καπου ( να μην πρεπει να τους πας το δεμα ) και μετα να το πηγαινει εκει που θες ; Απο αθηνα για σαμο... Thanxx

February 24, 2011, 07:10:44 PMReply #663

Offline nmwisima

« Reply #663 on: February 24, 2011, 07:10:44 PM »
εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει περιοδικο θα παρει?γιαυτο και τετοια ασχημη καταληξη..αλωστε υπαρχει τοση ενημερωση απο το ιντερνετ που ο καθενας μπορει ευκολα να αποκομισει

Ναι γιατί όταν είχε να φάει νομίζεις ο πάπιας τους πλήρωνε... :llol:

February 24, 2011, 07:57:07 PMReply #664

Offline Kostas2B

« Reply #664 on: February 24, 2011, 07:57:07 PM »
Οπως βεβαια απληρωτοι ειναι και οι εργαζομενοι στα περιοδικα που εκδιδει ο Πετρος Κωστοπουλος.Ο ανθρωπος αυτος μεταξυ αλλων δραστηριοτητων,εχει τυπογραφειο,το προσωπικο ειναι επι μηνες απληρωτο και ειναι αξιο αποριας πως ακομα κανεις δεν του εχει κανει καταγγελια...!

total black NC

February 24, 2011, 09:56:28 PMReply #665

Offline Ξάδελφος

« Reply #665 on: February 24, 2011, 09:56:28 PM »
Οπως βεβαια απληρωτοι ειναι και οι εργαζομενοι στα περιοδικα που εκδιδει ο Πετρος Κωστοπουλος.Ο ανθρωπος αυτος μεταξυ αλλων δραστηριοτητων,εχει τυπογραφειο,το προσωπικο ειναι επι μηνες απληρωτο και ειναι αξιο αποριας πως ακομα κανεις δεν του εχει κανει καταγγελια...!
Ισως να τον καβατζωνει ακομη ο Λαλιωτης...

February 24, 2011, 11:32:05 PMReply #666

Offline Kostas2B

« Reply #666 on: February 24, 2011, 11:32:05 PM »
Αποβρασματα της κοινωνιας,εχουν και προσωπο και βγαινουν στην τηλεοραση,οχι μονο ο Κωστοπουλος αλλα και αλλοι πολλοι...
Μακαρι να μπορουσαν ολοι να κλεισουν τις κωλοτηλεορασεις,κανουν μεγαλη ζημια...

"Throw away your television",το εχουν και πει και οι Red Hot Chili Peppers... 8)

total black NC

February 24, 2011, 11:46:09 PMReply #667

Offline Jubi

Re: Θέλω άλογα, turbo η compressor ??
« Reply #667 on: February 24, 2011, 11:46:09 PM »
OFF TOPIC : termi τι σταδιο εισαι αν επιτρεπεται??  :oops:

February 25, 2011, 12:23:11 AMReply #668

Offline bobbylouk

« Reply #668 on: February 25, 2011, 12:23:11 AM »
αν θες το πιστευεις....εχω να δω τηλεοραση 5 χρονια..δεν εχω στο δωματιο,και στο αλλο σπιτι ειναι το πλαυστατιον ενωμενο χωρισ κεραια.....μου ειναι αχρηστη....να ναι καλα το ιντερνετ να κατεβαζω τα τραγουδακια μου τις απειρες ταινιουλες μου,τα σαιτ μου και τα παντα...για εμενα πεθανε η τηλεοραση εδω και χρονια για μενα τηλεοραση = οθονη. :good:

February 25, 2011, 12:33:55 AMReply #669

Offline JDM

Re: Θέλω άλογα, turbo η compressor ??
« Reply #669 on: February 25, 2011, 12:33:55 AM »
OFF TOPIC : termi τι σταδιο εισαι αν επιτρεπεται??  :oops:
  τωρα πια??? μηδενικο :P

February 25, 2011, 10:15:21 AMReply #670

Offline Ξάδελφος

« Reply #670 on: February 25, 2011, 10:15:21 AM »
To διαβασα πριν λιγο.Ειναι σχολιο καποιου αναγνωστη με το nichname "υφασματασς"  σε καποιο αρθρο στο   capital.gr .
Mε βρισκει  συμφωνο !
Εχει να κανει με την προτιμηση στην καταναλωση ελληνικων προιοντων και υπηρεσιων.
Το παραθετω αυτουσιο.

Ποτέ δεν είναι αργά.

1. Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών, αποδυναμώνετε τις ελληνικές παραγωγές.

Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές, βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας. Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές Παραγωγές σε τόσο δύσκολους καιρούς, βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας!!

2. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε ένα 50% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς.

Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε χίλιες οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ και θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!!
Ή πιο απλά, 1000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!!! Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα. Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100.000-150.000 συμπατριωτών μας!!!

Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων.
Λίγο έως πολύ, νομίζω πως όλοι έχουν αντιληφθεί την μεγάλη οικονομική κρίση που εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο. Δεν θα προχωρήσω σε αναλύσεις των αιτιών και ούτε σε προβλέψεις επιδείνωσης, που λίγο πολύ όλοι τις αναμένουν.
Αντίθετα κρίνω πολύ σημαντικό να δώσω μια κρίσιμη σύσταση που μπορεί να εμποδίσει σε ένα βαθμό την επιδείνωση που όλοι περιμένουμε.

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!

Δώστε λίγα παραπάνω χρήματα σε μερικά από αυτά, αλλά σε άλλα το κέρδος είναι μεγαλύτερο. Σε όλες τις περιπτώσεις η ποιότητα είναι πιο αγνή.
Σκεφτείτε μερικά απλά παραδείγματα αλλαγών και τις επιπτώσεις τους :

Α. Αντί για τυρί γκούντα ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Ελασσώνας ή Τρικαλινό ή Μακεδονικό Τυρί. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ και είναι
πολύ πιο νόστιμα.

Β. Αντί για Coca Cola, Πέρσι Cola, αγοράστε αναψυκτικά Lux, Εψα, Νιγρίτα, Σουρωτή, Ξυνό Νερό, κ.ά.

Γ. Αντί για Heinekenκαι Amstel, αγοράστε Μύθος, Genesis, Magnus Magister, Kraft, Βεργίνα, Πειραϊκή (δοκιμάσατε ποτέ;) ή προτιμήστε ελληνικά
κρασιά.

Δ. Αντί για μακαρόνια Barilla, Μίσκο που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μακαρόνια Μέλισσα ή μικρών ελληνικών βιοτεχνιών.

Ε. Αντί για .. προσούτο, αγοράστε ελληνικά αλλαντικά.

ΣΤ. Αντί για σκληρό τυρί Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Δωδώνη και πολλά άλλα).

Ζ. Αντί για γάλα εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοράστε γάλα ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, Όλυμπος, ΔΕΛΤΑ, κ.α.

Η. Αντί για Ουίσκυ, αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά.

Θ. Αντί για σοκολάτες Nestle, αγοράστε σοκολάτες ΙΟΝ. Ελληνικό μέλι, ελληνικές μαρμελάδες, ελληνικές καραμέλλες.

Ι. Αντί για ταξίδια εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα και μόνο!! Θα περάσετε και πιο καλά γιατί δεν θα σας στραβοκοιτάζουν.

ΙΑ. Αντί για Marlboro, Camel των αγαπημένων αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ.

ΙΒ. Σταματήστε να ψωνίζετε από super markets Lidl, Aldi, Carrefour και άλλες δουλειές γερμανικών και ξένων συμφερόντων. Καταναλώνετε μ' αυτό τον τρόπο τα "σκουπίδια" των ξένων και τα περισσεύματά τους. Ψωνίστε από ελληνικές φίρμες π.χ. Αλέξανδρος, Αρβανιτίδης, Μασούτης κτλ ή μικρά μπακάλικα

Αντικαταστήστε ό,τι ξένο αγοράζετε με κάτι αντίστοιχο ελληνικό και μόνο όταν δεν παράγουμε τέτοιο είδος, πάρτε το ξένο.
Καταναλώστε λιγότερο εν ανάγκη αλλά πάρτε ελληνικά!
Έτσι θα κάνετε οικονομία τελικά και σε σας και στη χώρα.

February 25, 2011, 10:21:36 AMReply #671

Offline philosopher

« Reply #671 on: February 25, 2011, 10:21:36 AM »
Δε διαφωνώ καθόλου με το παραπάνω Ξάδελφε, αν όμως το ελληνικό μπακάλικο/supermarket έχει τις τιμές 30%+ αυξημένες στα ίδια προϊόντα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εσύ προσωπικά τι θα διάλεγες? 

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

February 25, 2011, 10:25:26 AMReply #672

Offline heras

« Reply #672 on: February 25, 2011, 10:25:26 AM »
Συγνωμη αλλα εγω τα barilla δεν τα κοβω :llol: :exaclty:...ολα τ αλλα ειναι σαν να τρως λασπη!!!

Τ αλλα προιοντα δεν με αφορουν (εκτος απ το γαλα που παιρνω ΔΕΛΤΑ) γιατι δεν τα καταναλωνω αλλα θα προτιμουσα κ γω τα ντοπια
ΜΚ 1,5

February 25, 2011, 10:25:39 AMReply #673

Offline philosopher

« Reply #673 on: February 25, 2011, 10:25:39 AM »
Και έτσι για να γελάσουμε και λίγο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jAMdqfTuIIU&feature=player_embedded[/youtube]

:llol: :llol: :llol:

Miata NC 2.0

February 25, 2011, 10:26:53 AMReply #674

Offline philosopher

« Reply #674 on: February 25, 2011, 10:26:53 AM »
Συγνωμη αλλα εγω τα barilla δεν τα κοβω :llol: :exaclty:...ολα τ αλλα ειναι σαν να τρως λασπη!!!

Δοκίμασε τα melissa τα σπάνε όντως  :P ιδίως το Νο6  :llol:  :tease:

Miata NC 2.0