Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#10]  (Read 154813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 14, 2011, 08:12:33 PMReply #420

Offline Ξάδελφος

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #420 on: February 14, 2011, 08:12:33 PM »
Με λιγα € παραπανω με τα μεταφορικα μεσα (280-300€) το αγοραζεις καινουργιο απο Αγγλια.

February 14, 2011, 08:13:04 PMReply #421

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #421 on: February 14, 2011, 08:13:04 PM »
Σήμερα είδα στο δρόμο πάρα πολλά mx5. Κάτι η ωραία μέρα και η αυξημένη θερμοκρασία τα μισά ήταν ανοιχτά.
Μου ήρθε λοιπόν μια ιδέα. Δεν αρχίζουμε να τα φωτογραφίζουμε και να τα ποστάρουμε σε ένα νέο τόπικ με τίτλο ΣΕ ΠΙΑΣΑ!!! ??? (με καλυμένες πινακίδες προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Τι λένε και και οι μοντεράτορες?
Δε διεκδικώ την πατρότητα της ιδέας μια και το έχω δει σε ξένα φόρουμ.

Μην μου πεις οτι οδηγας ενα ασημι νισσαν μικρα?
Γιατι ειδα εναν τυπο να προσπαθει σημερα το μεσημερι να βγαλει φωτογραφια το αυτοκινητο μου οταν σταματησαμε στο φαναρι!!
Σκεφτηκα να βγω και να του ζητησω το κινητο να σβησω την φωτογραφια αλλα μετα που το ξανα σκεφτηκα καταλαβα οτι κατα πασα πιθανοτητα μαλακιες σκεφτομαι κι ετσι συνεχισα να ακουω μουσικη...
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 14, 2011, 08:15:30 PMReply #422

Offline RomanoS

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #422 on: February 14, 2011, 08:15:30 PM »
Σωστα το εχεις γραψει.Αλλο εννουσα.
Ποτε δεν καταλαβα τον ορο συμ-πρωτευουσα.Σα να λεμε αναπληρωματικη Μισσ Ελλας.Και ο λογος?.
Απ τη μια βαπτιζαν τη Θεσσαλονικη συμ-πρωτευουσα ή συμπρωτευουσα γα να μην "κλαιει " και νιωθει παραμελημενη και απο την αλλη αφηναν τους Σκοπιανους να αλωνιζουν  ανενοχλητοι και να καπηλευονται την ιστορια της Μακεδονιας .
Τεσπα

Τεραστια συζητηση που καλυτερα να μην την θιξουμε εδω!  ;)
Make It A Topless Afternoon...

February 14, 2011, 08:19:30 PMReply #423

Offline Ξάδελφος

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #423 on: February 14, 2011, 08:19:30 PM »
Σήμερα είδα στο δρόμο πάρα πολλά mx5. Κάτι η ωραία μέρα και η αυξημένη θερμοκρασία τα μισά ήταν ανοιχτά.
Μου ήρθε λοιπόν μια ιδέα. Δεν αρχίζουμε να τα φωτογραφίζουμε και να τα ποστάρουμε σε ένα νέο τόπικ με τίτλο ΣΕ ΠΙΑΣΑ!!! ??? (με καλυμένες πινακίδες προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Τι λένε και και οι μοντεράτορες?

Γιατι ειδα εναν τυπο να προσπαθει σημερα το μεσημερι να βγαλει φωτογραφια το αυτοκινητο μου οταν σταματησαμε στο φαναρι!!
Σκεφτηκα να βγω και να του ζητησω το κινητο να σβησω την φωτογραφια αλλα μετα που το ξανα σκεφτηκα καταλαβα οτι κατα πασα πιθανοτητα μαλακιες σκεφτομαι κι ετσι συνεχισα να ακουω μουσικη...

Δεν ειναι κακη ιδεα αν ακι καποιοι μπορει να παρεξηγηθουν.Με καλυμενες πινακιδες βεβαια δε θα ναι προβλημα.Φροντιστε μονο να μην εχει κανεις καμια μυστηρια περιπτωση στο διπλανο καθισμα και φαει μετα παντοφλα στο σπιτι...

Μπορουμε να το ονομασουνε  "Σε ειδα " αν και την εναρξη του τοπικ δικαιωματικα πρεπει να την κανει ο Γιαννης(JSkyline) .

Λεωνιδα φανταζεσαι ολους αυτους με τα μαιητ μπλακ αυτοκινητα και τ αλλα "κουκλια"  που καθε τοσο ολο και καποιος απο εδω τους φωτογραφιζει τα αμαξια.. :llol:

:axe:

February 14, 2011, 08:24:49 PMReply #424

Offline Manolis

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #424 on: February 14, 2011, 08:24:49 PM »

Έχει ξανατεθεί το ίδιο θέμα στο παρελθόν 2-3 φορές και μάλιστα είχαν ανοίξει τα σχετικά τόπικ(όπως και μιά σειρά από ανάλογα τόπικ του στυλ
"τι μουσική ακούτε στο μιατάκι κοκ").Όμως κρίθηκε καλύτερο-από την στιγμή που υπάρχει το μπλα μπλα για αυτόν ακριβώς το λόγο(για όλα όσα
δεν έχουν θέση αλλού)-να γράφονται εδώ..

February 14, 2011, 08:30:26 PMReply #425

Offline Akina_DownHill

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #425 on: February 14, 2011, 08:30:26 PM »
Παντως ενα "τι μουσικη ακουτε στο miata κτλ", νομιζω το σηκωνε το forum,ειναι κατι που λειπει νομιζω

February 14, 2011, 08:31:01 PMReply #426

Offline option-D

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #426 on: February 14, 2011, 08:31:01 PM »
Περυσι τα Χριστουγεννα που το εφερα απο Θεσ/νικη, κοστισε γυρω στα 75 Ευρω.
Για φετος δεν παιρνω και ορκο οτι δεν θα εχει αυξηθει . . .

Δηλαδή συγγνώμη ρε φίλε, τώρα εγώ που σου μιλάω, μιλάω στο Βρόντο???? :llol: :llol: :llol:

Α.

Τι πλακατζήηηηης, θεέ μου...

:moutza: :moutza: :moutza:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 14, 2011, 08:34:22 PMReply #427

Offline nmwisima

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #427 on: February 14, 2011, 08:34:22 PM »
Παντως ενα "τι μουσικη ακουτε στο miata κτλ", νομιζω το σηκωνε το forum,ειναι κατι που λειπει νομιζω

Mπα.
Θέματα του στιλ iphone και Mx5, μπικουτί και Μχ5, κοίτα μια κεραία σαν τρόλει είναι αυτά που μου φέρνουν εμετό.

Και να το πρότεινε κάποιος με NC θα το καταλάβαινα, αλλά από εσένα, με κομπρεσοράτο ΝΒ δεν το περίμενα... :punish:

February 14, 2011, 08:37:24 PMReply #428

Offline Στέλιος - fess

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #428 on: February 14, 2011, 08:37:24 PM »
[/quote]
Γκρι. Καρφώθηκα πολύ εεε?
Σε είχα βγάλει και πιο πριν στην Αμφιθέας.
Πάντως αν θες τις σβήνω.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

February 14, 2011, 08:45:50 PMReply #429

Offline leonidas11b

• pure velocity
Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #429 on: February 14, 2011, 08:45:50 PM »
Γκρι. Καρφώθηκα πολύ εεε?
Σε είχα βγάλει και πιο πριν στην Αμφιθέας.
Πάντως αν θες τις σβήνω.

^^Πλακα κανεις???!!! :llol:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 14, 2011, 08:55:38 PMReply #430

Offline option-D

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #430 on: February 14, 2011, 08:55:38 PM »
Χρόνια πολλά στον Στέλιο - fess..
Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και με το καλό να τελειώσει και το κάρο..

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 14, 2011, 09:06:27 PMReply #431

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #431 on: February 14, 2011, 09:06:27 PM »

Έχει ξανατεθεί το ίδιο θέμα στο παρελθόν 2-3 φορές και μάλιστα είχαν ανοίξει τα σχετικά τόπικ(όπως και μιά σειρά από ανάλογα τόπικ του στυλ
"τι μουσική ακούτε στο μιατάκι κοκ").Όμως κρίθηκε καλύτερο-από την στιγμή που υπάρχει το μπλα μπλα για αυτόν ακριβώς το λόγο(για όλα όσα
δεν έχουν θέση αλλού)-να γράφονται εδώ..
Ναι ρε παιδια αν θελετε κατι τετοιο ας το ποσταρετε εδω μεσα δεν ειναι αναγκη να ανοιγουμε και τοπικ εκτος αυτου οπως ειπε και ο Γιωργος αν και ειμαι απο τους μεγαλυτερους ρουφιανους εδω μεσα θεωρω οτι το να ανεβαζουμε και φωτο δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα για πολλους λογους.
Ακομα και εγω οταν ρουφιανευω το σκεφτομαι πολλες φορες πριν το κανω και συνηθως αναφερομαι σε ατομα που τους ξερω καλα η εστω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παραξηγηθουν αμα γραψω κατι...

Και μιας και το θυμηθηκα.Ποιος κυκλοφορουσε στην Καποδιστριου χθες χωρις ομως το Μιατα του ???!!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 14, 2011, 09:07:28 PMReply #432

Offline JDM

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #432 on: February 14, 2011, 09:07:28 PM »
μετα απο 4ρολλ που εχω περασει  και απο οτι εχω δει στην πραξη και οχι στην θεωρια , απο οτι βλεπω στο συγκεκριμενο ειναι καλο για ασφαλεια αλλα για δεσιμο στο σασι δεν κανει τιποτα παραπανω απο οτι μια μπαρα, δενει το αυτοκινητο μονο εγκαρσια και οχι κατα τον διαμηκη αξονα

February 14, 2011, 09:08:33 PMReply #433

Offline leonidas11b

• pure velocity
Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #433 on: February 14, 2011, 09:08:33 PM »
Ευχομαι χρονια πολλα με υγεια για εσενα και την οικογενεια σου!
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 14, 2011, 09:13:31 PMReply #434

Offline Akina_DownHill

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #434 on: February 14, 2011, 09:13:31 PM »

Mπα.
Θέματα του στιλ iphone και Mx5, μπικουτί και Μχ5, κοίτα μια κεραία σαν τρόλει είναι αυτά που μου φέρνουν εμετό.

Και να το πρότεινε κάποιος με NC θα το καταλάβαινα, αλλά από εσένα, με κομπρεσοράτο ΝΒ δεν το περίμενα... :punish:

Να μ εκραζε ο Σαμπας που δεν εχει r/cd να το καταλαβω, εσυ δλδ στο mute οδηγας?  :P

Τωρα μου θυμισες διαλογο σ ενα συνεργειο που ημουν και αφου εχει περαστει το μπλοκε και φορτωνω και το hard dog για το σπιτι, ενω εχει προηγηθει συζητηση για το οτι ειναι κομπρεσορατο
και ποσα αλογα βγαζει και μπλα μπλα, πεταει τη θεικη ατακα ενα παιδι απ το συνεργειο : "Φιλε μονο για τις γκομενες και την παραλια το εχεις ε? "  :moutza: