Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#10]  (Read 154941 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 08, 2011, 10:19:46 AMReply #270

Offline Theo

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #270 on: February 08, 2011, 10:19:46 AM »
Γιατι στον Παρνασσο ποτε δεν καθαριζουν τον δρομο και δεν ριχνουν αλατι για τον παγο?

Στα Καλαβρυτα ποτε δεν γινεται αυτο..με οτι αμαξι και αν εχω παει και με οποιες καιρικες συνθηκεςκαι αν επικρατουσαν ποτε δεν χρειαστηκε να βαλω αλυσιδες..

My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

February 08, 2011, 10:29:17 AMReply #271

Offline nmwisima

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #271 on: February 08, 2011, 10:29:17 AM »
Άλλαξες πινακίδες? :tease:

February 08, 2011, 10:35:15 AMReply #272

Offline xenos

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #272 on: February 08, 2011, 10:35:15 AM »
Πάντως, κάποιοι που ήμαστε στα νιάτα μας εκείνη την εποχή, έχουμε να θυμόμαστε άλλες εποχές, πιο αθώες και με πιο έντονα συναισθήματα. Όχι πως και τώρα δεν περνάμε καλά, ας είναι καλά και το Internet που προσφέρει απλόχερη ενημέρωση και παρεϊστικο κλίμα (πράγμα που δεν είχαμε παλιά), αλλά κάποια σκηνικά θα μείνουν στη μνήμη για πάντα! :exaclty:
Tοτε αντι να δουμε βιντεακια στο youtube τρεχαμε να δουμε περασματα και κοντρες, στο πεταλο,στη βουτα,στο Λαινοπουλο,στην Κυμης .
Swift GTI, rallye,saxo,punto gt, charade,uno turbo,κα κα κα ... νιτρομπουκαλες στο πισω καθισμα κλπ κλπ κλπ...σφαγες !
Ολη τη βδομαδα μαστορευαν τ αυτοκινητα ,με οποια μεσα ,για να τα βγαλουν για μερικα περασματα στο πεταλο την Πεμπτη το βραδυ.
Ωραια ηταν !

Και έσκαγαν τα ασφαλίτικα στη Βούτα στις 3 και έκλειναν τις 2 άκρες του παράδρομου και οι μισοί έτρεχαν να γλιτώσουν ( :llol: ) και οι άλλοι μισοί έτρωγαν το σαντουιτσάκι τους.  :yeah:

Ωραία!!!!  :giveheart:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 08, 2011, 10:44:13 AMReply #273

Offline SchumiMx5

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #273 on: February 08, 2011, 10:44:13 AM »
Εχουμε κ στο Ελλάντα μπλε skyline ,που το φτιάχνει ο βλάσσης...Το έχω δει αρκετές φορές στα mac...Εντάξ το αμάξι είναι  :giveheart:

*thanx Γιάννη

February 08, 2011, 10:45:46 AMReply #274

Offline dimsabas

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #274 on: February 08, 2011, 10:45:46 AM »
Μπορεί αυτό που έτυχε στον Γιώργη να είχε πλάκα, αλλά το θεωρώ κοινωνικά μη αποδεκτό. Το να παρακωλύεται η κανονική κυκλοφορία δεν είναι σωστό, ειδικά όταν γίνεται με τόσο τσαμπουκαλίδικο τρόπο. Μιλάμε ότι έμπαινε ο κόσμος μέσα στο δρόμο κι σταματούσε την κυκλοφορία.
Μπορεί τώρα να τα θυμόμαστε και να χαιρόμαστε, αλλά δεν ήταν σωστά πράγματα. Όπως δεν ήταν και στα Λιμανάκια. Δεν τολμούσε να περάσει ο οικογενειάρχης να πάει στο σπίτι του. Έπρεπε να στρίψει στον φούρνο του Γεωργιάδη στη Βάρκιζα.
Πάντως, παρά το νεαρό της ηλικίας και την πώρωση της ταχύτητας, υπήρχε μια στοιχειώδης λογική. Θυμάμαι να κάθομαι πάντα πίσω από την μπαριέρα στο Πέταλο και μάλιστα, πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να είμαι κατά το δυνατόν καλυμμένος. Δεν μπορούσα να καταλάβω τους υπόλοιπους που ήταν μεγαλύτεροι από το νιάνιαρο των 18-20 ετών (που ήμουν εγώ) και πήγαιναν σε σημεία χωρίς καμία προφύλαξη. Έχω δει σκηνικά... Hyundai Coupe να φεύγει στο γκρεμό ή Opel Astra να τετακιάζει στο αντίθετο ρεύμα. Θάνατο ή τραυματισμό δεν πέτυχα, δόξα τω Θεώ.
Η καλύτερη φάση όμως ήταν στο πάρκινγκ στη Βάρκιζα. Ούτε ενοχλούσες ούτε σε ενοχλούσαν. Ερημική περιοχή, χωρίς σπίτια (τώρα έχει κάποια λίγα από την απέναντι πλευρά της λεωφόρου, τότε ακόμα λιγότερα), αλάνα, ήταν καλό στέκι. Πολύ καλύτερο από Βούτα και Λιμανάκια. Άσε που είχε κι ελάχιστο κίνδυνο, αφού άλλο οι πλαγιολισθήσεις με 2α κι άλλο τα περάσματα με όσα στο Πέταλο.
Εννοείται πάντα πάνω στη μικρή πλαγιά που είχε, πάλι απορούσα με όσους βρίσκονταν μέσα στην αλάνα, κάνοντας την ανθρωπομπαριέρα. Το χειρότερο σκηνικό είναι που τουμπάρει πιτσιρικάς με το Punto πρώτης γενιάς της μητέρας του και στέκεται στην πόρτα του οδηγού. Δεν είχε κάνει πλήρη περιστροφή, απλώς 90 μοίρες. Πάει το κοινό κι αντί να τον σπρώξει ώστε να κατέβει κατευθείαν τις 90 μοίρες που είχε τουμπάρει, τον σπρώχνουν από την αντίθετη πλευρά. Ουρανός-πλευρά συνοδηγού-τροχοί. Πισινός όλο το αυτοκίνητο... :grrrrrr:
Όσο θυμάμαι πόσο περίλυπος ήταν... και ποιον να πρωτοκατηγορήσεις; Το ανώνυμο πλήθος που είχε βοηθήσει; Άντε βρες τους. Και τι να τους πεις;

February 08, 2011, 10:54:46 AMReply #275

Offline george 1323

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #275 on: February 08, 2011, 10:54:46 AM »
Εγω πηγα πιο πολυ για βολτα κ οχι για κοντρα,αλλα απο την στιγμη που εκατσε η συγκυρια ετσι κ στηθηκαμε με το σουιφτ κ ο κοσμος εδινε τα ρεστα του για να παιχτει η κοντρα(ηταν φωνη λαου πως να το πω) ηταν αναποφεκτο το ανοιγμα..... :exaclty: :excited:

February 08, 2011, 10:55:43 AMReply #276

Offline Basilmx5

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #276 on: February 08, 2011, 10:55:43 AM »
Μπορεί αυτό που έτυχε στον Γιώργη να είχε πλάκα, αλλά το θεωρώ κοινωνικά μη αποδεκτό. Το να παρακωλύεται η κανονική κυκλοφορία δεν είναι σωστό, ειδικά όταν γίνεται με τόσο τσαμπουκαλίδικο τρόπο. Μιλάμε ότι έμπαινε ο κόσμος μέσα στο δρόμο κι σταματούσε την κυκλοφορία.

Πάντως, παρά το νεαρό της ηλικίας και την πώρωση της ταχύτητας, υπήρχε μια στοιχειώδης λογική. Θυμάμαι να κάθομαι πάντα πίσω από την μπαριέρα στο Πέταλο και μάλιστα, πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να είμαι κατά το δυνατόν καλυμμένος. Δεν μπορούσα να καταλάβω τους υπόλοιπους που ήταν μεγαλύτεροι από το νιάνιαρο των 18-20 ετών (που ήμουν εγώ) και πήγαιναν σε σημεία χωρίς καμία προφύλαξη. Έχω δει σκηνικά... Hyundai Coupe να φεύγει στο γκρεμό ή Opel Astra να τετακιάζει στο αντίθετο ρεύμα.

Πως γινεται να συνυπαρχουν αυτα τα 2? :????: Το πρωτο κοινωνικα μη αποδεκτο... το δευτερο στοιχειωδες λογικο? Ειχαν σκοτωθει πολλα παιδια με "αυτη" την λογικη...

Οπως κ ναχει η εποχη εκεινη ειχε τη πλακα της αλλα κ τα τραγικα της...

February 08, 2011, 10:59:59 AMReply #277

Offline saldale

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #277 on: February 08, 2011, 10:59:59 AM »
Μετά το πέταλο προς Βάρκιζα,  είχε μια καντινα στη μικρή ευθεία αριστερά. Απέναντι, στο άνοιγμα, την έστηναν τα "στρούμφ".

Μου κάνει σήμα να σταματήσω (ήμουν με το S3....μαλλιά)
"Σε είδα πως ερχόσουν! Γιατί τρέχεις έτσι?"

"Σας είδα απο τη στροφή και ήρθα κοντά σας οσο πιο γρήγορα μπορούσα"

Γελάει και μου λέει "Φύγε και μη σε ξαναδώ να τρέχεις"

Ήταν ο πιο συμπαθής τσος-μπα , που έχω συναντήσει ποτέ!  :giveheart:
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

February 08, 2011, 11:00:08 AMReply #278

Offline philosopher

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #278 on: February 08, 2011, 11:00:08 AM »
Πως γινεται να συνυπαρχουν αυτα τα 2? :????: Το πρωτο κοινωνικα μη αποδεκτο... το δευτερο στοιχειωδες λογικο? Ειχαν σκοτωθει πολλα παιδια με "αυτη" την λογικη...

Οπως κ ναχει η εποχη εκεινη ειχε τη πλακα της αλλα κ τα τραγικα της...

Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί είχαμε σχεδόν ένα ατύχημα κάθε βράδυ, τις περίφημες Πέμπτες ίσως και δυο.
Πέρα από τα δυσάρεστα πάντως είχε το ρομαντισμό της αυτή η εποχή. Εγώ πρέπει να ήμουν 2-3 φορές πέταλο/πάρκινγκ τη βδομάδα.
Είχαμε χαβαλέ  :giveheart:  ;D

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

February 08, 2011, 11:02:51 AMReply #279

Offline george 1323

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #279 on: February 08, 2011, 11:02:51 AM »
Πιστευω οτι οσοι καναμε την ταυλα μας στα νιατα μας κ την βγαλαμε καθαρη ειμαστε μια χαρα κ τυχεροι(γιατι οταν εισαι πιτσιρικας δεν χαμπαριαζεις καποια πραγματα)..απο εκει κ περα προσοχη κ καλη τυχη σε αυτους που σημερα περναν την φαση αυτη κ οτι κ να συμβουλεψεις την μαλ@κια θα την κανουν... :gl: :gl:

February 08, 2011, 11:10:15 AMReply #280

Offline xenos

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #280 on: February 08, 2011, 11:10:15 AM »
Μόνο τα λιμανάκια ήταν επικίνδυνα νομίζω. Στα υπόλοιπα τι να πάθεις?
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 08, 2011, 11:19:31 AMReply #281

Offline george 1323

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #281 on: February 08, 2011, 11:19:31 AM »
Μόνο τα λιμανάκια ήταν επικίνδυνα νομίζω. Στα υπόλοιπα τι να πάθεις?
Δεν ειναι ετσι...ειχε τυχη πολλες φορες να ανεβαινουμε απο παραλιακη σε βουλιαγμενης κ να ειμαστε(συμπτωματικα βεβαια τουλαχιστον εγω)2-3 σαξοραλλα κανα δυο πουντακια κ οτι αλλο βαζει ο νου σου(λεσ κ ειχαμε ραντεβου)κ να ακουγεται ο δρομος λες κ περνανε μαχητικα κ να πηγαινει η σφηνα(αργα βεβαια 2 πρωι) συνεφο κ οσοι τυχαιναν να κινουνται εκεινη την ωρα εβλεπες κ ηταν σαν τρομαγμενα πουλια... :-[Δεν αργουσε να γινει η μαλ@κια.... :tanevramou:

February 08, 2011, 11:34:56 AMReply #282

Offline dimsabas

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #282 on: February 08, 2011, 11:34:56 AM »
Βασίλη, δε βλέπω τίποτα το αντικρουόμενο στο να λες ότι δε συμφωνείς με το να κλείνει ο δρόμος για να κάνεις το κέφι σου και στο να λες ότι κοίταγες να προφυλάξεις τον εαυτό σου, καθισμένος είτε πάνω στην πλαγιά (Λούνα-παρκ) είτε πίσω από την μπαριέρα και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Αν είχαν σκοτωθεί παιδιά παίρνοντας όλες αυτές τις προφυλάξεις (εγώ πάντως δεν ξέρω κάποιο ανάλογο περιστατικό), φαντάσου πόσοι παραπάνω θα είχαν φύγει αν δεν τις έπαιρναν κιόλας.

February 08, 2011, 11:38:03 AMReply #283

Offline Ξάδελφος

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #283 on: February 08, 2011, 11:38:03 AM »
Σιχαμενα χρονια ..να μην ξαναερθουν!
To ειχα γραψει στην αρχη.

Εχω κανει και εγω τα αισχη,δεν ειμαι περηφανος γι αυτα αλλα τα εκανα και δεν τα αρνουμαι αλλα παραδεχομαι οτι ηταν μαλ@κιες.

Φιλος μου σκοτωθηκε στα λιμανακια γυρνωντας απ τη δουλεια του με μηχανη ξημερωματα , οταν καγκουρας εφυγε στη στροφη και μπηκε στο ρευμα του .

Ειχαν την πλακα τους εκεινες οι εποχες  αλλα  σκοτωθηκε και εμεινε αναπηρο πολυ νιατο .

Τοτε τρεχαν ολοι με οτι ναναι . Βουτουσε ο αλλος τ αμαξι της μανας του ή του παππου του και βουρ για πεταλο!
Μεχρι με citroen pony ειχαμε κατεβει που ειχε βουτηξει φιλος απο τον πατερα της κοπελας του !
Οτι και να χαμε τοτε το λατρευαμε και το σκιζαμε.

Μην κοιτατε τωρα που τα ξεχασαμε και μονο οι φερερι οι βεηρον και εσ ελ αρ ,αντε και καμια πορσε μειτ μπλακ ειναι αυτοκινητα της προκοπης.

Σαμπα..μη μιλας για κοινωνικη και αντικοινωνικη συμπεριφορα γιατι εισαι ο πλεον ακαταλληλος.
Εσυ τον αντιστοιχο ηρεμο οικογενειαρχη που θελει να παει σπιτι του ,που αναφερες ,τον σκεφτεσαι οταν στριβεις σαν ψυχοπαθης με την ιδιοκατασκευη σου στα λιμανακια?
Εγω βραδυ δεν περναω απο τα λιμανακια πια ,μου χει μεινει απο παλια.Μπαινω απο μεσα μη με σκοτωσει κανας γουαναμπι  Watanen.
Κοντρα,στροφη τριμματα,μαλλιοκουβαρα και κοινωνικη συμπεριφορα δεν πανε μαζι.

February 08, 2011, 11:45:54 AMReply #284

Offline Ξάδελφος

Μπλα μπλα κτλπ [#10]
« Reply #284 on: February 08, 2011, 11:45:54 AM »
Άλλαξες πινακίδες? :tease:
Αλλαξες πινακιδες ή εβαλες εκεινο το μηχανισμο που προτεινε καποιος καποτε ,που πατωντας ενα κουμπι αλλαζει αριθμο η πινακιδα ?