Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Διάφορες φωτογραφίες [#4]  (Read 230192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 19, 2011, 09:38:47 PMReply #630

Offline nmwisima

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#4]
« Reply #630 on: April 19, 2011, 09:38:47 PM »
Εκτός από την μαλακία να γαμάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης...  :moutza:
Εκτός από το ότι τα λάστιχα ... ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να βρίζεις τόσο.
Ξέρεις ότι είσαι άκρως ερειστικός.
Ξέρεις ότι κάποιος θα σου απαντήσει και θα γίνει μανούρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μανούρα την ίδια, αλλά όταν ξεκινάς εσύ με βόδια, γαμίσια και μαλακίες,
αυτός που θα σου απαντήσει πιθανά θα πάει ένα σκαλί παραπέρα και το πράγμα θα ξεφύγει.

Επίσης, μπορεί εγώ να σε ξέρω, αλλά πολλοί όχι, οπότε θα τους ξενίσει σίγουρα ο τρόπος που έγραψες,
που γενικά δεν συνηθίζεται εδώ μέσα, παρότι το μοντερέισον είναι αρκετά ελαστικό.

Όλα τα παραπάνω είναι άσχετα με το αν έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις.

Α.

April 19, 2011, 10:02:31 PMReply #631

Offline epicWin

« Reply #631 on: April 19, 2011, 10:02:31 PM »
δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

Μόλις έδωσες περιφραστικά τον ορισμό της μόδας  ;D. Και στη μόδα "επιτρέπονται" θεωρητικά τα πάντα καθώς το γούστο και η αισθητική είναι έννοιες υποκειμενικές. Παρόλα αυτά συμφωνώ απολύτως μαζί σου οτι όταν η μόδα κατεβαίνει αμάσητη και εκφράζεται καταστρέφοντας ουσιαστικα ένα αυτοκίνητο (αυτό το πράγμα στη φωτό δεν μπορεί να λειτουργήσει πλεον) είναι άκρως ηλίθιο
Titanium Gray 04 Sporty

April 19, 2011, 11:53:48 PMReply #632

Offline makrixeris

« Reply #632 on: April 19, 2011, 11:53:48 PM »
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης...  :moutza:
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο...  :moutza:
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη...  :moutza:
Εμφανισιακά είναι ΣΚΑΤΑ επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας.  :moutza:
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν είσαι βόδι, δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

εγω δεν τον παρεξηγω ειναι γνωμη του αλλα αν ειχαμε ολοι τις ιδιες γνωμες θα ειχαμε και τα ιδια αμαξια... οποτε εγω βλεπω το δικο του και το λεω jeep και αυτος περιμενει εμενα στο φαναρι με ανηπομονισια μην τον πιασει κοκκινο μου κορναρει με βριζει εγω περναω χαλαρα και δυστυχως τον πιανει :)  :girlie: :girlie:

April 19, 2011, 11:56:27 PMReply #633

Offline XrhstosZ

« Reply #633 on: April 19, 2011, 11:56:27 PM »
ο καθενας εχει το αμαξι για δικη του χρηση... αλλος μπορει να γουσταρει να το κανει 1χιλιοστο απο το εδαφος να το κοιταει και να χαιρεται αλλος να το ελαφρωνει αλλος να το τουρμπιζει κοκ.. δεν μπορεις να κρινεις τη κ@υλα του καθενος ! ! παροτι κατα τη γνωμη μου περα απο το χαμηλωμα και το στρετσαρισμα του μανου πχ οτιδηποτε αλλο ειναι ακραιο :)

April 20, 2011, 03:20:18 AMReply #634

Offline bobbylouk

« Reply #634 on: April 20, 2011, 03:20:18 AM »
παν μετρον αριστον λεω εγω...Και σε εμφανιση και σε αποδοση εχει διαφορα ΛΙΓΟ χαμηλωμα..εγω απο τοτε που χαμηλωσα 3 ποντους το αμαξι εγερνε σαφως λιγοτερο στις στροφες και το ενιωθα πιο σιγουρο,και εμφανισιακα μου αρεσε περισσοτερο αλλα ως εκει,απο κει και περα αν καποιος θελει να το κανει πατινι σαυρα και να το σερνει και να το καταπονει ειναι δικαιωμα και γουστο του,απλα εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θεωρω χαζο να το κανω πιτα κατω γιατι απλα αν βαλω τα υπερ και τα κατα σε μια ζυγαρια θα εχω ενα καρο αρνητικα απο την μια και απο την αλλη 20 πιτσιρικαδες που θα με δουν στον δρομο και θα πουν πωπω σαυραααα..ε οχι δεν αξιζει πιστευω,παρολλα αυτα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. :nod:

April 20, 2011, 03:39:04 AMReply #635

Offline JDM

« Reply #635 on: April 20, 2011, 03:39:04 AM »
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης...  :moutza:
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο...  :moutza:
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη...  :moutza:
Εμφανισιακά είναι ΣΚΑΤΑ επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας.  :moutza:
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν είσαι βόδι, δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:
reverant χωρις καμια παρεξηγηση, αυτα που γραφεις ειναι βασιμα ΑΛΛΑ απο την στιγμη που εγω  βλεπω το αμαξι μου και ΧΥΝΩ ,ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα και πραγματικα αδιαφορω για τα σχολια του καθενος, εγω το πληρωνω εγω το οδηγαω εγω το βαζω φωτια και το καιω

April 20, 2011, 09:00:29 AMReply #636

Offline option-D

« Reply #636 on: April 20, 2011, 09:00:29 AM »
Εκτός από ..... χωρίς νόημα.  :moutza:

Στο post που αντί για τελείες έχει μούτζες δεν πιστεύω να περιμένεις σοβαρή απάντηση..
Και βάσιμα να είναι αυτά που λες δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.. Πάει το πρώτο..

Κι απαντάω γιατί πιάνει κι εμένα μέσα..

Το αν μου αρέσει εμένα έτσι το αμάξι άσε να το κρίνω εγώ.. Χέστηκα κι αν δεν σου αρέσει εσένα..
Ούτε στο δικό σου μου αρέσει το άκυρο το εφτάρι στο πλάι και τα αντιαισθητικά καθίσματα που είναι σαν να φοράς παρωπίδες αλλά δεν βγαίνω να κράζω όλους όσους έχουν κάνει κάτι τέτοιο.. Κυρίως όταν στην "κλειστή" κοινωνία των μιατάκηδων το έχει κάνει κάποιος.. Ευγένεια λέγεται..

Και τέλος, δεν είναι όλα τα στυλ για όλους..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

April 20, 2011, 09:29:18 AMReply #637

Offline General_lee

« Reply #637 on: April 20, 2011, 09:29:18 AM »
Eλα ρε μην παρεξηγειστε για αμαξια, σιγα το θεμα.
Ο καθενας εχει τη δικη του αισθητικη στην τελικη.

Παντως αν μιλαμε για αποδοση και σωστη οδικη συμπεριφορα το τι δουλευει και τι οχι υπο Χ συνθηκες ειναι "σχετικα" συγκεκριμενο. Δεν ειναι θεμα γουστου η αισθητικης. Αλλα δικαιωμα του καθενος ειναι να θυσιαζει αποδοση για κατι αλλο.(πχ εμφανιση, ανεση ή οτιδηποτε αλλο)

(εκτος βεβαια αν φτασει στο σημειο να τιθεται θεμα ασφαλειας των γυρω)
« Last Edit: April 20, 2011, 09:32:06 AM by General_lee »

April 20, 2011, 10:45:09 AMReply #638

Offline xenos

« Reply #638 on: April 20, 2011, 10:45:09 AM »
Σίγουρα ο ρεβ το έθεσε κάπως άκομψα, αλλά για να μην χάνεται η ουσία των όσων λέει, θα πρότεινα να απαντήσετε στην τροποποιημένη μορφή του ποστ:

Εκτός ότι είναι χαζό να χαλάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης...  ::-
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης...   ::-
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο...   ::-
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη...   ::-
Εμφανισιακά είναι άσχημο επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας.   ::-
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλοι οι μοδάτοι θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλοι το ίδιο πράγμα χωρίς νόημα.   ::-
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

April 20, 2011, 11:26:08 AMReply #639

Offline SchumiMx5

« Reply #639 on: April 20, 2011, 11:26:08 AM »

Αυτό το rx7 είναι ελληνικό αν δεν κάνω λάθος του Αντρέα που τρέχει Drift και φοράει μοτεράκι Νισσάν :good:

April 20, 2011, 11:49:57 AMReply #640

Offline makrixeris

« Reply #640 on: April 20, 2011, 11:49:57 AM »
σωσταα ;)
« Last Edit: April 22, 2011, 02:34:31 AM by mymx5.gr »

April 20, 2011, 12:12:33 PMReply #641

Offline nmwisima

« Reply #641 on: April 20, 2011, 12:12:33 PM »

Δια όσους δεν αγάπουν το χαμήλωμα

και δια όσους δεν αρέσκονται εις το ξεχείλωμα
« Last Edit: April 20, 2011, 02:01:31 PM by spoumi »

April 20, 2011, 04:41:01 PMReply #642

Offline andreas_ts

« Reply #642 on: April 20, 2011, 04:41:01 PM »
κι αλλη μια σαυρα  :girlie:

April 20, 2011, 04:52:11 PMReply #643

Offline Basilmx5

« Reply #643 on: April 20, 2011, 04:52:11 PM »
Παιζει ναναι ελαφρα photoshop αλλα αν εξαιρεσω τα αυτοκολλητα ειναι πολυ ομορφο...
Κ δεν ειναι σαυρα απτις υπερβολικες... τουλαχιστον οπως φαινεται...

April 20, 2011, 05:35:26 PMReply #644

Offline simkoz

« Reply #644 on: April 20, 2011, 05:35:26 PM »
Ναι βρε κι εμένα για μαχίμι μου κάνει αυτό όχι για ποζεράτο σαν τα άλλα.
Κι εμένα πάντως τα πολύ χαμηλά μου κάνουν σαν να έχει σπάσει η ανάρτηση τους, το λίγο χαμηλωματάκι (να μην κρύβει το λάστιχο) μου αρέσει.
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights