!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
JDM:
--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---Εκτός από την μαλακία να γαμάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης... :moutza:
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης... :moutza:
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο... :moutza:
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη... :moutza:
Εμφανισιακά είναι ΣΚΑΤΑ επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας. :moutza:
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν είσαι βόδι, δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα. :moutza:
--- End quote ---
reverant χωρις καμια παρεξηγηση, αυτα που γραφεις ειναι βασιμα ΑΛΛΑ απο την στιγμη που εγω βλεπω το αμαξι μου και ΧΥΝΩ ,ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα και πραγματικα αδιαφορω για τα σχολια του καθενος, εγω το πληρωνω εγω το οδηγαω εγω το βαζω φωτια και το καιω
option-D:
--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---Εκτός από ..... χωρίς νόημα. :moutza:
--- End quote ---
Στο post που αντί για τελείες έχει μούτζες δεν πιστεύω να περιμένεις σοβαρή απάντηση..
Και βάσιμα να είναι αυτά που λες δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.. Πάει το πρώτο..
Κι απαντάω γιατί πιάνει κι εμένα μέσα..
Το αν μου αρέσει εμένα έτσι το αμάξι άσε να το κρίνω εγώ.. Χέστηκα κι αν δεν σου αρέσει εσένα..
Ούτε στο δικό σου μου αρέσει το άκυρο το εφτάρι στο πλάι και τα αντιαισθητικά καθίσματα που είναι σαν να φοράς παρωπίδες αλλά δεν βγαίνω να κράζω όλους όσους έχουν κάνει κάτι τέτοιο.. Κυρίως όταν στην "κλειστή" κοινωνία των μιατάκηδων το έχει κάνει κάποιος.. Ευγένεια λέγεται..
Και τέλος, δεν είναι όλα τα στυλ για όλους..
General_lee:
Eλα ρε μην παρεξηγειστε για αμαξια, σιγα το θεμα.
Ο καθενας εχει τη δικη του αισθητικη στην τελικη.
Παντως αν μιλαμε για αποδοση και σωστη οδικη συμπεριφορα το τι δουλευει και τι οχι υπο Χ συνθηκες ειναι "σχετικα" συγκεκριμενο. Δεν ειναι θεμα γουστου η αισθητικης. Αλλα δικαιωμα του καθενος ειναι να θυσιαζει αποδοση για κατι αλλο.(πχ εμφανιση, ανεση ή οτιδηποτε αλλο)
(εκτος βεβαια αν φτασει στο σημειο να τιθεται θεμα ασφαλειας των γυρω)
xenos:
Σίγουρα ο ρεβ το έθεσε κάπως άκομψα, αλλά για να μην χάνεται η ουσία των όσων λέει, θα πρότεινα να απαντήσετε στην τροποποιημένη μορφή του ποστ:
--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---Εκτός ότι είναι χαζό να χαλάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης... ::-
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης... ::-
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο... ::-
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη... ::-
Εμφανισιακά είναι άσχημο επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας. ::-
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλοι οι μοδάτοι θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλοι το ίδιο πράγμα χωρίς νόημα. ::-
--- End quote ---
SchumiMx5:
--- Quote from: makrixeris on April 19, 2011, 03:45:46 PM ---
--- End quote ---
Αυτό το rx7 είναι ελληνικό αν δεν κάνω λάθος του Αντρέα που τρέχει Drift και φοράει μοτεράκι Νισσάν :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version