!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (127/300) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---Εκτός από την μαλακία να γαμάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης...  :moutza:
Εκτός από το ότι τα λάστιχα ... ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:
--- End quote ---

Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να βρίζεις τόσο.
Ξέρεις ότι είσαι άκρως ερειστικός.
Ξέρεις ότι κάποιος θα σου απαντήσει και θα γίνει μανούρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μανούρα την ίδια, αλλά όταν ξεκινάς εσύ με βόδια, γαμίσια και μαλακίες,
αυτός που θα σου απαντήσει πιθανά θα πάει ένα σκαλί παραπέρα και το πράγμα θα ξεφύγει.

Επίσης, μπορεί εγώ να σε ξέρω, αλλά πολλοί όχι, οπότε θα τους ξενίσει σίγουρα ο τρόπος που έγραψες,
που γενικά δεν συνηθίζεται εδώ μέσα, παρότι το μοντερέισον είναι αρκετά ελαστικό.

Όλα τα παραπάνω είναι άσχετα με το αν έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις.

Α.

epicWin:

--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

--- End quote ---

Μόλις έδωσες περιφραστικά τον ορισμό της μόδας  ;D. Και στη μόδα "επιτρέπονται" θεωρητικά τα πάντα καθώς το γούστο και η αισθητική είναι έννοιες υποκειμενικές. Παρόλα αυτά συμφωνώ απολύτως μαζί σου οτι όταν η μόδα κατεβαίνει αμάσητη και εκφράζεται καταστρέφοντας ουσιαστικα ένα αυτοκίνητο (αυτό το πράγμα στη φωτό δεν μπορεί να λειτουργήσει πλεον) είναι άκρως ηλίθιο

makrixeris:

--- Quote from: Reverant on April 19, 2011, 09:19:07 PM ---Εκτός από την μαλακία να γαμάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης...  :moutza:
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης...  :moutza:
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο...  :moutza:
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη...  :moutza:
Εμφανισιακά είναι ΣΚΑΤΑ επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας.  :moutza:
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν είσαι βόδι, δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

--- End quote ---

εγω δεν τον παρεξηγω ειναι γνωμη του αλλα αν ειχαμε ολοι τις ιδιες γνωμες θα ειχαμε και τα ιδια αμαξια... οποτε εγω βλεπω το δικο του και το λεω jeep και αυτος περιμενει εμενα στο φαναρι με ανηπομονισια μην τον πιασει κοκκινο μου κορναρει με βριζει εγω περναω χαλαρα και δυστυχως τον πιανει :)  :girlie: :girlie:

XrhstosZ:
ο καθενας εχει το αμαξι για δικη του χρηση... αλλος μπορει να γουσταρει να το κανει 1χιλιοστο απο το εδαφος να το κοιταει και να χαιρεται αλλος να το ελαφρωνει αλλος να το τουρμπιζει κοκ.. δεν μπορεις να κρινεις τη κ@υλα του καθενος ! ! παροτι κατα τη γνωμη μου περα απο το χαμηλωμα και το στρετσαρισμα του μανου πχ οτιδηποτε αλλο ειναι ακραιο :)

bobbylouk:
παν μετρον αριστον λεω εγω...Και σε εμφανιση και σε αποδοση εχει διαφορα ΛΙΓΟ χαμηλωμα..εγω απο τοτε που χαμηλωσα 3 ποντους το αμαξι εγερνε σαφως λιγοτερο στις στροφες και το ενιωθα πιο σιγουρο,και εμφανισιακα μου αρεσε περισσοτερο αλλα ως εκει,απο κει και περα αν καποιος θελει να το κανει πατινι σαυρα και να το σερνει και να το καταπονει ειναι δικαιωμα και γουστο του,απλα εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θεωρω χαζο να το κανω πιτα κατω γιατι απλα αν βαλω τα υπερ και τα κατα σε μια ζυγαρια θα εχω ενα καρο αρνητικα απο την μια και απο την αλλη 20 πιτσιρικαδες που θα με δουν στον δρομο και θα πουν πωπω σαυραααα..ε οχι δεν αξιζει πιστευω,παρολλα αυτα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. :nod:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version