!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#4]
Basilmx5:
Στην αμερικη εχουν αλλους δρομους κ οποτε υπερβαλλουν αρκετα περισσοτερο χωρις προβλημα...
Μανο τα 2cm κ τα 3cm ειναι αρκετη διαφορα...
makrixeris:
--- Quote from: Basilmx5 on April 19, 2011, 07:33:32 PM ---Στην αμερικη εχουν αλλους δρομους κ οποτε υπερβαλλουν αρκετα περισσοτερο χωρις προβλημα...
Μανο τα 2cm κ τα 3cm ειναι αρκετη διαφορα...
--- End quote ---
εγω 4cm το εχω χαμηλωσει αλλα εχει πεσει αρκετα κ αλλο...
RomanoS:
Παντως αυτο με τους δρομους στην Αμερικη ειναι λιγο μυθος Βασιλη... Μονο οι Highways ειναι οντως αψεγαδιαστες και κατισιες.... Μεσα στις περισσοτερες πολεις και στα "χωρια" τους οι δρομοι δεν διαφερουν τρελα απ' τους δικους μας... και αυτα τα αυτοκινητα κατα κυριο λογο σε τετοια μερη κυκλοφορουν...
Εκει που ειδα οντως απιστευτους δρομους ειναι η Γερμανια... Εκει αξιζει οντως να χαμηλωσεις τοσο και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο... (οσο γινεται δλδ οταν απεχεις μισο ποντο απ' την ασφαλτο... :P)
option-D:
Bill, πάρε ένα μέτρο στο χέρι και δες πόσα είναι τα 2 ή τα 3 cm και πες μου αν αρκούν αυτά για να σε σώσουν αν βρεθεί στο δρόμο κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις..
Πόσα χαρτάκια από τυρόπιτες, σακούλες, κουτάκια αναψυκτικών κλπ έχω μαζέψει δεν λέγεται :zalistika:
Τα 2 και 3 cm που ανέφερα είναι σχετικά με το πράσινο nb, πάντα.. Και ξαναλέω ότι το έχω σηκώσει και λίγο ( ~1cm σε όλες τις γωνίες) ..
Basilmx5:
--- Quote from: option-D on April 19, 2011, 07:46:20 PM ---Bill, πάρε ένα μέτρο στο χέρι και δες πόσα είναι τα 2 ή τα 3 cm και πες μου αν αρκούν αυτά για να σε σώσουν αν βρεθεί στο δρόμο κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις..
Πόσα χαρτάκια από τυρόπιτες, σακούλες, κουτάκια αναψυκτικών κλπ έχω μαζέψει δεν λέγεται :zalistika:
Τα 2 και 3 cm που ανέφερα είναι σχετικά με το πράσινο nb, πάντα.. Και ξαναλέω ότι το έχω σηκώσει και λίγο ( ~1cm σε όλες τις γωνίες) ..
--- End quote ---
Ναι ρε συ δεν ειπα τρελη διαφορα αλλα τις περισσοτερες φορες 2ποντοι κανουν την διαφορα...(και σε αλλα πραγματα :llol: :llol:)
Romanε... Ακομα καλυτεροι ειναι τις Ιταλιας, στο λεω γιατι τους εχω περπατησει με το δικο μου κ τους 2... αλλα απο φωτος που βλεπω στην Αμερικη βλεπω οτι εχουν πολυ καλους...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version