!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#4]

<< < (126/300) > >>

makrixeris:

--- Quote from: option-D on April 19, 2011, 07:46:20 PM ---Bill, πάρε ένα μέτρο στο χέρι και δες πόσα είναι τα 2 ή τα 3 cm και πες μου αν αρκούν αυτά για να σε σώσουν αν βρεθεί στο δρόμο κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις..
Πόσα χαρτάκια από τυρόπιτες, σακούλες, κουτάκια αναψυκτικών κλπ έχω μαζέψει δεν λέγεται  :zalistika:
Τα 2 και 3 cm που ανέφερα είναι σχετικά με το πράσινο nb, πάντα.. Και ξαναλέω ότι το έχω σηκώσει και λίγο ( ~1cm σε όλες τις γωνίες) ..

--- End quote ---

μα ετσι και αλλιως 2,3,4cm το κανεις και ολο καθεται το 2ο ατομο κανει την ζημια εγω μονος μου δεν εχω βρει... :P

spoumi:
Ξεφεύγουμε από το θέμα μας..
Υπάρχει αντίστοιχο για το χαμήλωμα.

lok502:
Όσους δρόμους έχω δει εδώ είναι εξαιρετικοί (σχετικά σαγρέ επιφάνεια με χοντρό χαλίκι σαν την Αγγλία περίπου αλλά απόλυτα ομαλή χωρίς καμία λακούβα) με λίγο αυξημένο θόρυβο κύλισης, οι αυτοκινητόδρομοι πολλές φορές είναι από τσιμέντο ή έχουν μικρές αυλακώσεις αλλά και πάλι είναι ομαλότατοι.

Π.χ. ένα S2000 που τράβηξα χθες το βράδυ (αφού είδα κάποια σχόλια εδώ).

Από κοντά είναι ακόμα χαμηλότερο  :D
Κυκλοφορούν αρκετά τέτοια χαμηλωμένα, εννοείται όμως πως δεν είναι όλα τα Μιάτα ή τα S2k έτσι, περίπου ένα 30%.

XrhstosZ:
δεν εχει και νοημα εκτος απο εφε το υπερβολικο χαμηλωμα.. μεχρι 3.5 ποντους ειναι οκευ πιστευω!

Reverant:
Εκτός από την μαλακία να γαμάς παντελώς τη γεωμετρία της ανάρτησης...  :moutza:
Εκτός από το ότι τα λάστιχα έτσι που είναι (tire stretch) δεν δουλεύουν και το να σου φύγει το λάστιχο είναι θέμα τύχης...  :moutza:
Εκτός από το ότι κάθε φορά που φτάνεις σε ένα σαμαράκι πρέπει να σταματάς και να το σηκώνεις με τα χέρια και να σταματάς την κίνηση στο δρόμο...  :moutza:
Να μπεις σε συνεργείο ή σε ράμπα δεν μπορείς χωρίς διαδικασία 10λεπτη...  :moutza:
Εμφανισιακά είναι ΣΚΑΤΑ επιεικώς με τα ζαντολάστιχα να εξέχουν και οι γραμμές να μην ταιριάζουν. Καταργείς όποια έννοια σχεδιαστικής αρμονίας.  :moutza:
Για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο. Εκτός αν είσαι βόδι, δεν έχεις άποψη και κάνεις ότι κάνουν και όλα τα άλλα βόδια της μόδας θεωρώντας ότι είσαι μοναδικός μέσα σε ένα πλήθος που κάνετε όλη την ίδια μαλακία χωρίς νόημα.  :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version