Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Αγορές μέσω διαδικτύου  (Read 224494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 17, 2012, 09:46:56 PMReply #465

Offline nmwisima

Re: Αγορές μέσω διαδικτύου
« Reply #465 on: December 17, 2012, 09:46:56 PM »
Ό,τι είπε ο Ρεβ.

Να πω επίσης, χωρις να θέλω να τον διακιολογήσω, ότι αυτό που κάνει ο MR ειναι δίκοπο μαχαίρι.

Κι εγώ έχω προμηθευτές και αν σε κρεμάσουν (όχι με δόλο, επειδή κάτι έτυχε) ειναι δυσκολη η θέση σου.

Για κάποια πράγματα δε, πρέπει να πληρωθείς για να τα παραγγείλεις και στη συνέχεια, αν κάτι στραβώσει από τον προηθευτή,
εχεις πάρει τα λεφτά και στέλνεις προιόν και είσαι στη μέση και δεν μπορεις να κάνεις και πολλά πέρα από την επικοινωνία.

Φυσικά, όταν απλά μεσολαβεις, δεν έχεις μεγάλο περιθώριο κέρδους. Οπότε θες όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα.
Όπως έχει κάνει ο MR δηλαδή. Και με τα πολλά προιόντα έρχονται τα πολλά μπερδέματα...

December 17, 2012, 09:52:08 PMReply #466

Offline Nitroking

« Reply #466 on: December 17, 2012, 09:52:08 PM »
Φανταζομαι του εχει ηδη στειλει ο Ζαχος απο τον οποιο εγινε και η παραγγελια..

Εδω το γραφουμε για να προστατευσουμε η αν θελετε να ενημερωσουμε τους υπολοιπους για το τι συνεβη.. Αυτος ειναι ακριβως ο σκοπος και του τοπικ.. Και τα καλα και τα ασχημα γραφουμε.. Και μιας και ειχε ηδη συμβει και σε αλλα μελη γινεται σιγα σιγα κανονας, οποτε το γραψαμε..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

December 17, 2012, 10:15:36 PMReply #467

Offline Reverant

« Reply #467 on: December 17, 2012, 10:15:36 PM »
Να γράφουμε και τα κακά, αλλά να τα γράφουμε και όλα...

Δηλαδή ότι τελευταία στιγμή του ζητήσατε να σας βάλει μέσα σε ένα μικρό κουτί μια φλάτζα. Η φλάτζα της Cometic δεν είναι προϊόν stock, αντιθέτως η Cometic τη φτιάχνει κατά παραγγελία. Όταν λοιπόν ήρθε, και ο Bill είδε ότι δεν χωράει στο κουτί με την τρόμπα, τα συνεμπλοκ και τις βάσεις, τα έβαλε όλα σε ένα μεγαλύτερο κουτί για να μην πάθει ζημιά η φλάτζα, και το γέμισε και υλικό. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερα μεταφορικά.

Φυσικά αν την είχε τσακίσει στη μέση για να χωρέσει, η φλάτζα είναι άχρηστη. Τι στη μέση, δύο χιλιοστά τσάκισμα να έχει, πάλι άχρηστη είναι, και μετά θα του λέγατε τα λεφτά μας πίσω για τη φλάτζα.
You can't imagine the power of the Dark Side.

December 17, 2012, 10:22:13 PMReply #468

Offline SchumiMx5

« Reply #468 on: December 17, 2012, 10:22:13 PM »
Rev εισαι λάθος.Δεν ζητήσαμε τίποτα τελευταία στιγμή.Ολα μαζί πληρώθηκαν.Επίσης αυτά που γράφεις γιατί το γράφουμε εδώ κλπ νομίζω δεν είναι δύσκολο,σου απάντησε και ο Νίκος.
Α. δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του δώσω ότι ήθελε παραπάνω.Ενημέρωσε από πριν όμως.Οχι μέρες μετά...

Εννοείται ότι του έστειλα τα παράπονα μου.Τέσπα το να προσπαθούμε βρούμε δικαιολογία σε όλα είναι αστείο.Λες και είναι κανένας που ξεκίνησε σήμερα και δεν ήξερε να υπολογίζει μεταφορικά και αν χωράνε τα πράγματα σε αυτο το κουτί που είχε υπολογίσει.Ε,ναι λογικά θα ήταν η πρώτη φλάντζα που στέλνει :zalistika:
« Last Edit: December 17, 2012, 10:26:16 PM by SchumiMx5 »

December 17, 2012, 10:42:13 PMReply #469

Offline Nitroking

« Reply #469 on: December 17, 2012, 10:42:13 PM »
Να γράφουμε και τα κακά, αλλά να τα γράφουμε και όλα...

Δηλαδή ότι τελευταία στιγμή του ζητήσατε να σας βάλει μέσα σε ένα μικρό κουτί μια φλάτζα. Η φλάτζα της Cometic δεν είναι προϊόν stock, αντιθέτως η Cometic τη φτιάχνει κατά παραγγελία. Όταν λοιπόν ήρθε, και ο Bill είδε ότι δεν χωράει στο κουτί με την τρόμπα, τα συνεμπλοκ και τις βάσεις, τα έβαλε όλα σε ένα μεγαλύτερο κουτί για να μην πάθει ζημιά η φλάτζα, και το γέμισε και υλικό. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερα μεταφορικά.

Φυσικά αν την είχε τσακίσει στη μέση για να χωρέσει, η φλάτζα είναι άχρηστη. Τι στη μέση, δύο χιλιοστά τσάκισμα να έχει, πάλι άχρηστη είναι, και μετά θα του λέγατε τα λεφτά μας πίσω για τη φλάτζα.

Tι λες ρε φιλε θα μας τρελανεις να πουμε? Ποιο μικρο κουτι? Ποια τελευταια στιγμη? Μηπως εισαι στην Αμερικη κιολας και δεν το ξερω?

Απο την αρχη ειπαμε για τη φλατζα, παραγγελια που εχει γινει κανα μηνα πισω μαλιστα! Και για μικρα κουτια κλπ δεν ειχαμε ιδεα, τωρα τα μαθαινουμε αυτα απο εναν τριτο, εσενα..! Και οπως ξαναειπαμε, γιατι δε μας το ειπε απο πριν? Αν ειναι να πληρωσω μια κωλοφλατζα 200$ να μην την παρω ποτε.. Γιατι δε μας ενημερωσε? Τι λεμε τωρα?

Tips:

December 17, 2012, 10:45:59 PMReply #470

Offline SchumiMx5

« Reply #470 on: December 17, 2012, 10:45:59 PM »
Καταρχήν Rev εσύ ξέρεις τι πήρα ως αντιπρόσωπος εδώ?

December 18, 2012, 12:16:59 AMReply #471

Offline takaros99

« Reply #471 on: December 18, 2012, 12:16:59 AM »
Οταν με ενημερωσε σημερα ο φιλτατος Ζαχος, μου ηρθαν τοσες πολλα μπινελικια μαζι που μπλοκαρα και δεν ηξερα τι να γραψω..

Δε θα βρισω εδω γιατι δεν εχει νοημα, εκτονωθηκα στο τηλ με το Ζαχο..! Το σκηνικο μου θυμισε ΑΠΟΛΥΤΑ το σκηνικο του Ηλια που εκτος του οτι εστειλε λαθος πραγματα, του ζητησε εξτρα χρηματα!

Ακουστε τι ειπε ο υπερακυρος! Οτι ανεβαινουν τα μεταφορικα με μια φλατζα! Που ζυγιζει 100-200gr! 47$? Και ειπε οτι ειχε λαθος τιμη! Ε πως ειχε λαθος τιμη? Αφου και στο ebay τοσο τη βρισκεις και γενικως το ebay δεν ειναι πιο φτηνο απο αυτον.. Αφου τα χει στειλει ομως ηδη τα πραγματα προτεινα στο Ζαχο να μην του δωσει δεκαρα τσακιστη!

Και οπως ολοι καταλαβαινετε, το προβλημα δεν ειναι τα 47$, ειναι η κοροιδια! Κι οταν το κανει αυτο καθε φορα τοτε κατι σημαινει! Στην τελικη ας μας το λεγε πριν τα στειλει για να του ακυρωσουμε τη φλατζα και να μη χρειαστει να δωσουμε αλλα 47$! Ετσι οφειλε να κανει, να ενημερωσει για το εξτρα κοστος κι αμα μας αρεσει να προχωρησουμε.. Εμενα μου φαινετια εκβιασμος αυτο που κανει και δεν το γουσταρω καθολου!

Και ειναι 2ο φαουλ σε μενα, τα χω γραψει και πιο παλια.. Τα συμπερασματα δικα σας λοιπον.. Επαγγελματιας με @@ (οπως λενε μερικοι εδω), η @@ επαγγελματιας?

Νικο τωρα ειδα το πακετο που ηρθε σπιτι...Ενω του ειχα πει να μην εχει τιμολογια κτλ,φατσα καρτα το τιμολογιο και κανονικα την τιμη και εκτος αυτου οταν ρωτησα για την φλατζα κι εγω μου ειπε αλλα 50 δολαρια...Ενω απο ebay βγαινει στα 100 ευρω μαζι με μεταφορικα...

December 18, 2012, 11:10:14 AMReply #472

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #472 on: December 18, 2012, 11:10:14 AM »
Μάλλον αγοράζουμε απο διαφορετικό Bill.Και σε μένα εχει γίνει λάθος στο παρελθον αλλα απο αυτόν αγορασα βολάν,δίσκο,πλατο με υποτιμολόγηση που βγάζει μάτι(ρίσκο για τον πωλητή).Καποια ήρθαν γρήγορα κάποια άργησαν,πιθανόν να μην ηταν διαθεσιμα.
Πάντως δεν εχει το τουπε του 949 και άλλων, ειναι πολυ συνεργάσιμος και αν κατι παει στραβά το παραδέχεται.Μαλλον σταθηκατε άτυχοι παίδες.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

December 18, 2012, 11:57:33 AMReply #473

Offline SchumiMx5

« Reply #473 on: December 18, 2012, 11:57:33 AM »
Ηλία δυστυχώς έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από τον bill και μακάρι να έκανα λάθος.Ο dogits θυμάται τελευταία φορά πόσα χρήματα του είχαμε αφήσει πάλι.Τέσπα τι να πω,κρίμα.

December 18, 2012, 02:29:13 PMReply #474

Offline Nitroking

« Reply #474 on: December 18, 2012, 02:29:13 PM »
Μάλλον αγοράζουμε απο διαφορετικό Bill.Και σε μένα εχει γίνει λάθος στο παρελθον αλλα απο αυτόν αγορασα βολάν,δίσκο,πλατο με υποτιμολόγηση που βγάζει μάτι(ρίσκο για τον πωλητή).Καποια ήρθαν γρήγορα κάποια άργησαν,πιθανόν να μην ηταν διαθεσιμα.
Πάντως δεν εχει το τουπε του 949 και άλλων, ειναι πολυ συνεργάσιμος και αν κατι παει στραβά το παραδέχεται.Μαλλον σταθηκατε άτυχοι παίδες.

Κι εμεις(2 φορες εκαστος) και ο Ηλιας και ο Τακαρος? Τι να πω..

Tips:

December 20, 2012, 01:07:21 PMReply #475

Offline perlas

« Reply #475 on: December 20, 2012, 01:07:21 PM »
ερωτηση! οταν αγοραζουμε απο Αμερικη με usps,ποσες μερες κανουν να ερθουν??? και που ερχονται??ταχυδρομειο ή κατευθειαν στη πορτα μου??

December 20, 2012, 01:13:21 PMReply #476

Offline saldale

« Reply #476 on: December 20, 2012, 01:13:21 PM »
ερωτηση! οταν αγοραζουμε απο Αμερικη με usps,ποσες μερες κανουν να ερθουν??? και που ερχονται??ταχυδρομειο ή κατευθειαν στη πορτα μου??

Με ΕΛΤΑ. Σύνηθως πας και το παίρνεις απο το τοπικό γραφείο. Αν ειναι κάτι μικρό ή φάκελος, μερικές φορές το φέρνουν και σπίτι.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

December 20, 2012, 01:15:43 PMReply #477

Offline perlas

« Reply #477 on: December 20, 2012, 01:15:43 PM »
οχι κουτα ειναι,μετριων διαστασεων  :-X

December 20, 2012, 01:21:14 PMReply #478

Offline Gas21

« Reply #478 on: December 20, 2012, 01:21:14 PM »
Εμένα κούτα μέτρια σε διαστάσεις ήρθε σπίτι με ΕΛΤΑ Courier  πάντως,σε 7 ημέρες μαζί με ΣΚ.
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

December 20, 2012, 01:24:09 PMReply #479

Offline Manolis

« Reply #479 on: December 20, 2012, 01:24:09 PM »
Λόγω γιορτών θα έχει μιά μικρή καθυστέρηση,ίσως και καμιά βδομάδα παραπάνω.