!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
philosopher:
--- Quote from: spoumi on January 12, 2017, 12:42:39 PM ---Παλιότερα σε αξία 200ιων ευρώ με είχαν χρεώσει 40 φόρο και 80 τα "εργατικά".
Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αλλά θα φας μία μέρα πέρα δώθε στα γραφεία του τελωνείου.
--- End quote ---
Οπότε καταλήγουμε στο πόσο κοστολογείς τη μέρα σου.
Σπύρο αυτά με USPS ή με κούριερ?
spoumi:
Πολύ παλιά αυτό με USPS.
Reverant:
Τα εργατικά των ΕΛΤΑ είναι 15€. 80€+ΦΠΑ χρεώνουν οι courier.
leosmiata:
--- Quote from: kostas_jp120 on January 12, 2017, 12:42:47 AM ---Τα τελωνεία έχουν αγριέψει, μάλλον τους έχουν βάλει κ$#$^χτυλο απο το ΥΠΟΙΚ να μαζεύουν και το τελευταίο ευρώ ... 50 δολ αξία τροχαλίας και 33 δολ μεταφορικά σύνολο 88 ψωροδολάρια...
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2017 06:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 11-01-2017 10:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11-01-2017 10:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
Μάλλον τον ήπιαμε :moutza:
Με USPS παρακαλώ ... το trace των ΕΛΤΑ ξεκίνησε από την ημέρα άφιξης στην Ελλάδα.
--- End quote ---
Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο κριτήριο γίνεται η επιλογή στο να πάει τελωνείο η οχι.Παρέλαβα χτες δέματακι με usps από diyautotune αξίας 65 $ συν 33 μεταφορικα χωρίς κάποια έξτρα χρεωση.Ήρθε κανονικά με ταχυδρομείο στο σπίτι.Ίσως το κάνουν και στην τύχη τι να πω.
LetThingsDrift:
Μάλλον στην τύχη παίζει να τα επιλέγουν...Όσα πάνε στην αριστερή μεριά του ιμάντα τρώνε τελωνείο όσα στην δεξιά όχιΠαλαιότερα είχα κάνει αγορά ένα ζευγάρι παπούτσια asics από Αμερική με usps συνολικής αξίας μαζί με μεταφορικά 60-70€ και έφαγα τελωνείο θυμάμαι 17€ τα οποία πλήρωσα κατά την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ που μου τα έφερε βανάκι σπίτι...Από τότε δεν μου έχει ξανατύχει ότι και να έχω φέρει από Αμερική...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version