!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
lathreos:
Επιδη ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αγορα απο ebay θελω την βοηθεια σας
Έφτιαξα λογαριασμο στο paypal και για να καταλάβω, θα βαλω τα στοιχεία τις καρτας στο paypal και μετα αυτοι θα μου δωσουν τιποτα αλλα στοιχεία για να βαλω στο προιον του ebay ;;;
Επισης θα ηταν καλη ιδεα να στείλω στον πωλητή αυτο το email για να μην φαω τελώνιο η μπορεί να γίνει μπερδεμα
Dear Sir/Madam,
Please DO NOT INCLUDE any INVOICES or RECEIPTS inside the package and DECLARE the value of the package LESS THAN $40 because if you declare it more than $40 I will have to pay double money in order to get the package from the Greek customs.
Thank you.
ειμαι πολυ μπερδεμενος... HELP
Theo:
Λοιπον αφου εφτιαξες λογαριασμο στο paypal θα πας στο ebay θα κανεις bid στο προιον που σε ενδιαφερει και εφοσον το κερδισεις θα προχωρησεις στη πληρωμη του.
Εκει το ebay θα σε ρωτησει πως θελεις να γινει η πληρωμη.Εσυ θα επιλεξεις την πληρωμη μεσω paypal.Αυτοματα θα μεταφερθεις στη σελιδα του Paypal οπου θα χρειαστει να κανεις log in και στη συνεχεια θα προχωρησεις στη χρεωση της καρτας σου.
Το μηνυμα στειλτο πριν κανεις bid το προιον γιατι μπορει να μη δεχεται ο πωλητης να κανει υποτιμολογηση οποτε να ψαξεις να βρεις αλλου αυτο που σε ενδιαφερει.Παντως αν ειναι κατω απο 100$ δολλαρια η αξια του και το φερεις με USPS κατα 99% δεν θα περασει απο τελωνειο.
haris_nc:
--- Quote from: Theo on December 09, 2009, 03:45:05 PM ---Λοιπον αφου εφτιαξες λογαριασμο στο paypal θα πας στο ebay θα κανεις bid στο προιον που σε ενδιαφερει και εφοσον το κερδισεις θα προχωρησεις στη πληρωμη του.
Εκει το ebay θα σε ρωτησει πως θελεις να γινει η πληρωμη.Εσυ θα επιλεξεις την πληρωμη μεσω paypal.Αυτοματα θα μεταφερθεις στη σελιδα του Paypal οπου θα χρειαστει να κανεις log in και στη συνεχεια θα προχωρησεις στη χρεωση της καρτας σου.
Το μηνυμα στειλτο πριν κανεις bid το προιον γιατι μπορει να μη δεχεται ο πωλητης να κανει υποτιμολογηση οποτε να ψαξεις να βρεις αλλου αυτο που σε ενδιαφερει.Παντως αν ειναι κατω απο 100$ δολλαρια η αξια του και το φερεις με USPS κατα 99% δεν θα περασει απο τελωνειο.
--- End quote ---
Με προλαβες...!!!! :good:
nmwisima:
Πρέπει να κάνεις verify τον τραπεζικό σου λογαριασμό.
haris_nc:
--- Quote from: nmwisima on December 09, 2009, 09:29:45 PM ---Πρέπει να κάνεις verify τον τραπεζικό σου λογαριασμό.
--- End quote ---
Εγω δε το εχω κανει ,αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα εχω κανει αρκετες αγορες.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version