!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (228/240) > >>

harisport:
Εγώ έφαγα τελωνείο 23 ευρώ για κάτι ξένον με ballast AC, αξίας 36 ευρώ και πριν καιρό παρήγγειλα ένα κάλυμμα τιμονιού κομμένο ραμμένο για nc το οποίο περιμένω, που είχε 22,60. Πήρα τηλ τον ΕΛΤΑ και μου παν ότι επειδή είναι 50λεπτα πάνω από 22 ευρώ, θα πληρώσω κανονικά τελωνείο το 20αρικο  :llol:
Άλλος φίλος έφερε πακέτο αξίας 500 ευρώ και δεν έφαγε τίποτα, και ένα αξίας 150+ μου πε και πάλι τίποτα... Ωωωωραια

anvas94:
Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι τα είχατε παραγγείλει πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας . Επίσης όσο αναφορά τον φίλο με το 500αρικο μην ξεχνάμε ότι έχει τύχει πολλές φορές στο παρελθόν είτε από ´ π@στια ´ που κάνουν οι ξένοι και τα στέλνουν είτε γιατί μεσολάβησε άλλη χώρα.

Πάντως να ενημερώσω ότι από τότε που υπογράφτηκε , πάνω που δεν είχαν να μου παραδώσουν οι προμηθευτές εμπόρευμα , έσκασαν όλοι μαζί τηλ ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθεσιμα και ότι ανοίγουν οι παραγγελίες.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

topetwrx:
Την πάτησα και εγώ! Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τα ΕΛΤΑ για κάτι που πήρα με κόστος 23,8 ευρώ για να πληρώσω 20,72 ευρώ! Για 1,8 ευρώ να πάρει!! Είχα προηγηθεί μήνυμα των ΕΛΤΑ να στείλω απόδειξη Paypal.

Gas21:
Ετσι ειναι , 15€ εξοδα τελωνείου + φπα  των 23.8€ .
Αρα σωστά σου βγήκε.

panos2171:
Από που μπορούμε να ψωνίσουμε τις TEIN STREET BASIS Z για το ΝΒ; Με μια αναζήτηση βρήκα δύο eshops, το driftshop.com και το kamracing.co.uk. Ψωνίζω άφοβα από αυτά;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version