Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)  (Read 235191 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

May 23, 2012, 03:49:15 PMReply #645

Offline Liakos

Re: Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
« Reply #645 on: May 23, 2012, 03:49:15 PM »
Ολα τα αμαξια μπορουν να εχουν μαλακα ιδιοκτητη!

Και οι πολυαγαπημενες σου BMW?  :girlie:

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

May 23, 2012, 04:20:30 PMReply #646

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #646 on: May 23, 2012, 04:20:30 PM »
Εκει ειδικα εχουμε αφθονια !!! Ελα πηγαινε σε αλλο τοπικ μην μας το χαλας !!! Εδω δεν θαβουμε ΜπεΜπες !!!!Εδω μιλαμε για ποδηλατα!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 23, 2012, 04:33:16 PMReply #647

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #647 on: May 23, 2012, 04:33:16 PM »
Από ποδήλατα δε γνωρίζω γρι!

Θέλω ν'αγοράσω ένα ποδήλατο καθαρά πόλης, με καλή απόσβεση στις αναρτήσεις και καλά φρένα.

Τί πρέπει να προσέξω; Τί μου προτείνετε;

Το budget μου είναι ~400€.

Δοκίμασα ένα Ideal ενός φίλου με φανταστικές αναρτήσεις και δισκόφρενα αλλά ξεφεύγει στα ~550€, καθώς κι ένα KTM απλό ~400€ αλλά με τακάκια για φρένα.
Βye-bye my sweet Miata... :(

May 23, 2012, 05:05:37 PMReply #648

Offline paris

« Reply #648 on: May 23, 2012, 05:05:37 PM »
ποδήλατο ειναι...

Πας βλεπεις δοκιμαζεις και αν σου αρεσει το παιρνεις. το λες και μονος σου θες για την πολή = city

Τα φρενα ολα καλα ειναι σημερα, Τα v brakes μου στην πληθώρα των περιπτώσεων ειναι ισαξια με δισκ. σημασια εχει το λάστιχο (μιλαω για την πολη)

UPDATED:
Photo-shooting project: Women in Greece, and how the Greek crisis has affect their life

www.prasinosparis.com

May 23, 2012, 05:32:59 PMReply #649

Offline charchon

« Reply #649 on: May 23, 2012, 05:32:59 PM »

Θέλω ν'αγοράσω ένα ποδήλατο καθαρά πόλης, με καλή απόσβεση στις αναρτήσεις και καλά φρένα.

Δοκίμασα ένα Ideal ενός φίλου με φανταστικές αναρτήσεις και δισκόφρενα αλλά ξεφεύγει στα ~550€, καθώς κι ένα KTM απλό ~400€ αλλά με τακάκια για φρένα.

Αγγελια ενος φίλου, σε περιπτωση που σε ενδιαφερει:

ίλοι και συνάδελφοι,

πουλάω το ποδήλατο μου  - IDEAL MEGISTO 3.O - Μοντέλο 2010
κατάλληλο  γιά ύψος αναβάτη  1,70 και άνω.
Ελάχιστη χρήση.

Τιμή 250 e.
τοπΟΥΛΗΣΑομΑΛΑΚαςΑλλαθαξαναπαΡωΚαποιαΣτιγμηΛευκοFaceliFTNC

May 24, 2012, 02:29:19 PMReply #650

Offline dimsabas

« Reply #650 on: May 24, 2012, 02:29:19 PM »
Ωραίο το Μέγιστο, ρίξ' του μια ματιά Βασίλη.

Ολα τα αμαξια μπορουν να εχουν μαλακα ιδιοκτητη!
Την Κυριακη εκανα και εγω το ΣΕΦ-Γλυφαδα και ειναι πραγματικα μια ομορφη ποδηλατικη βολτα, αλλα δυστηχως και εκει μπορει να πετυχεις μ@λ@κες αν και σε γενικες γραμμες ειναι ασφαλης διαδρομη, πρεπει να προσεχεις και το τραμ φυσικα.

Ήταν από τις πρώτες μου διαδρομές. Πολύ όμορφη, αλλά και πολύ καγκουρίστικη, με την έννοια της κίνησης με το ποδήλατο ανάμεσα σε πεζούς μέσα στον πεζόδρομο. Δεν το ξανακάνω με τίποτα, το έχω χιλιομετανιώσει. Όσοι κάνουν τα πρώτα τους ποδηλατικά βήματα, όλο και μπαίνουν σε πεζόδρομους (εκεί, στη Γλυφάδα, στο Καβούρι), αλλά είναι απαράδεκτο κι επικίνδυνο. Θυμάμαι με τι ανυπομονησία αντιμετώπιζα τους πεζούς που πήγαιναν χαλαροί (και καλά έκαναν οι άνθρωποι) και ντρέπομαι.
Γιάννη, δεν το λέω για σένα, προφανώς και ήσουν στον κανονικό δρόμο. Τι στο καλό την πήρες την κούρσα τότε; Αυτοκριτική κάνω.

May 24, 2012, 04:14:07 PMReply #651

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #651 on: May 24, 2012, 04:14:07 PM »
Ρε Δημητρη τι σχεση εχει το Καβουρι, εγω μιλαω για μεχρι την Γλυφαδα (1η μαρινα) ? Και οντως ημουν στον δρομο με εξαιρεση το κομματι που περναει μεσα απο το Φλοισβο, οπου ομως εκανα και μια μικρη σταση.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 24, 2012, 05:06:10 PMReply #652

Offline dimsabas

« Reply #652 on: May 24, 2012, 05:06:10 PM »
Όσοι κάνουν τα πρώτα τους ποδηλατικά βήματα, όλο και μπαίνουν σε πεζόδρομους (εκεί, στη Γλυφάδα, στο Καβούρι), αλλά είναι απαράδεκτο κι επικίνδυνο.

Το Καβούρι (όπως κι ο Φλοίσβος κι η διαδρομή μέχρι τη Γλυφάδα) έχει έναν ωραιότατο πεζόδρομο, όπου αλωνίζουν οι ποδηλάτες. Κάποτε ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς και μάλιστα, μου κακοφαινόταν όταν πετύχαινα κάποια παρέα που περπατούσε χαλαρά και έπιανε όλο το πλάτος του δρόμου. Πράγμα που πλέον θεωρώ τελείως απαράδεκτο και το οποίο γίνεται κατά κόρον. Τόσο στο Καβούρι, όσο κι όπου αλλού υπάρχουν αντίστοιχοι πεζόδρομοι. Δεκάδες ποδήλατα προσπαθούν να χωρέσουν σε δρόμους που δεν τους ανήκουν, ανάμεσα σε ανυποψίαστους, καροτσάκια και ηλικιωμένους. Αυτοί οι ποδηλάτες ΔΕΝ έχουν ιδιαίτερη εμπειρία, για αυτό ακριβώς θεωρούν αυτούς τους χώρους ιδανικούς για ποδηλασία. Μέγα λάθος! Χίλιες φορές καλύτερα να πάνε σε δρόμους με ελάχιστη κίνηση παρά εκεί. Και βέβαια, πάντα υπάρχει το παλιό αεροδρόμιο, όπου μπορείς να κάνεις άπειρη ποδηλασία, χωρίς να κινδυνεύεις από τίποτα και χωρίς να ενοχλείς κανέναν. ;)

May 24, 2012, 09:27:29 PMReply #653

Offline vagmann

« Reply #653 on: May 24, 2012, 09:27:29 PM »

Μιας και που το χω προσφατο το θεμα,σου λεω με κλειστα ματια το KTM manhatan,που εχει ο κολλητος που κανουμε τις βολτες...πολυ καλο value for money...μην κολλας στα δισκοφρενα,δε θα σου χρειαστουν το πιθανοτερο....
Αυτο:
http://www.tsirikosbikes.gr/ktm-manhattan.html

May 24, 2012, 11:20:12 PMReply #654

Offline Ξάδελφος

« Reply #654 on: May 24, 2012, 11:20:12 PM »

Δε θα σου πω μαρκες,τεχνικα χαρακτηριστικα και αλλα ,ενα μονο θα σου πω.
Αφου το θες για πολη ,να το κυκλοφορεις δηλαδη και οχι να το εχεις για φιγουρα,βρες ενα με οσο το δυνατον πιο ορθια και ξεκουραστη σταση οδηγησης. Καλες οι επιδοσεις και η αεροδυναμικη που εχουν τα ποδηλατα επιδοσεων και η σκυφτη σταση οδηγησης αλλα καθημερινα δεν παλευονται.

May 25, 2012, 12:03:02 AMReply #655

Offline simkoz

« Reply #655 on: May 25, 2012, 12:03:02 AM »
Ωραία παρατήρηση αυτή. Κοιτάζω κι εγώ για κάτι να πηγαίνω στο γραφείο. Δεν θέλω επιδόσεις άρα να κοιτάζω για όρθιο
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

May 25, 2012, 12:11:33 AMReply #656

Offline Ξάδελφος

« Reply #656 on: May 25, 2012, 12:11:33 AM »
Εχω δυο ποδηλατα(ενα ΜΤΒ GT και ενα κουρσακι) και ουσιαστικα για χαλαρες βολτες και κυκλοφορια  δε με βολευει κανενα/

May 25, 2012, 12:16:24 AMReply #657

Offline vagmann

« Reply #657 on: May 25, 2012, 12:16:24 AM »
Εχω δυο ποδηλατα(ενα ΜΤΒ GT και ενα κουρσακι) και ουσιαστικα για χαλαρες βολτες και κυκλοφορια  δε με βολευει κανενα/

Τα trekking νομιζω ειναι η λυση...ορθια σχετικα σταση,ανετο σε μεγαλες αποστασεις,και παταει και λιγο χωματακι λακουβες πολης κλπ...προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
jskyline ακους??? :girlie:

May 25, 2012, 09:50:16 AMReply #658

Offline AzmO

« Reply #658 on: May 25, 2012, 09:50:16 AM »
αν προκειται για μετακινηση στην πολη δεν νομιζω οτι χρειαζεται η αναρτηση.
προσθετει απλα βαρος. ( στην αρχη μπορει να μην το καταλαβεις αλλα αν αρχισεις να ζητας παραπανω πραγματα απο το ποδηλατο θα το δεις αμεσως).

οσο για τα φρενα, με απλα τακακια εισαι μια χαρα.
το δισκοφρενα ειναι μονο για λασπες και νερα (πολυ νερο ομως).
επισης τα δισκοφρενα στα φθηνα ποδηλατα ειναι ακριβως της ιδιας ποιοτητας με τα τακακια.

εγω θα σου προτεινα, να βρεις ενα ποδηλατο ( δεν ειναι αναγκη να ειναι trekking) στα λεφτα που θες, χωρις ομως μπροστινη αναρτηση και με τακακια.
παντα ομως για χρηστη στην πολη.

αν αρχισεις να πηγαινεις και σε κανα χωματακι που και που τοτε πηγαινε σε καποιο trekking, οχι για καποιο αλλο λογο αλλα για καλυτερη ανεση.

Αν δεν ξερεις ακομα που θα πηγαινεις, αν θα το χρησιμοποιεις κτλ κτλ....παρε το φθηνοτερο που θα βρεις
(πχ http://cyclist.gr/product.php?codenum=JM036108BK ή http://cyclist.gr/product.php?codenum=JM035081)
και μολις καταληξεις αν θα κανεις ποδηλατο, ποσο και που τοτε παιρνεις καποιο σιγουρα καλυτερο απο αυτα αλλα το οποιο θα καλυπτει τις αναγκες σου.

May 25, 2012, 09:53:26 AMReply #659

Offline option-D

« Reply #659 on: May 25, 2012, 09:53:26 AM »
Για ανταλλακτικά προτιμάμε μεγάλα μαγαζιά, συνοικιακά ή κάτι άλλο; Εγώ παλιά πήγαινα Μοναστηράκι, κλασικά..
Τώρα έχουμε ένα μαγαζί στο Γαλάτσι, το οποίο φαίνεται καλό αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί..
Αύριο θέλω να αγοράσω για την κούρσα 2 λάστιχα (28"), 2 σαμπρέλες για αυτά, ταινία για το τιμόνι και πιθανότατα μια σέλα..
Δεν θέλω να μου φύγει μια περιουσία.. Κάποια πρόταση;
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"