!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Gas21:
Κανα μαγαζι κοντα στο Νεο Ηρακλειο με φθηνα ανταλλακτικα ξερουμε;
Ψαχνω για αριστερο δισκοβραχιονα,περιπου 5 ευρω δηλαδη.Ειπα να κανω ενα φρεσκαρισμα στο παλιο μου ποδηλατο ,12 ετων και το αριστερο πεταλι δεν λεει να ξεβιδωσει με τιποτα , αφου δοκιμασα πετρελαια wd40 κλπ .Τωρα ειμαι Αναβυσσο αλλα δεν παιζει τιποτα εδω..
saldale:
Ειναι ο Καραπιπερης στην Π. Φωκαια, κοντα στο φαρμακείο στην Αγ. Ειρήνη.
Μήπως έχει κάτι..
Gas21:
Ναι τον ξερω αλλα εχω ψιλομαλωσει μαζι του ..ειχα παει περσι να παρω σαμπρελα και μου ειπε το ποδηλατο "φτωχο" ..χαχα
Ξάδελφος:
--- Quote from: Gas21 on August 10, 2012, 05:20:07 PM ---Κανα μαγαζι κοντα στο Νεο Ηρακλειο με φθηνα ανταλλακτικα ξερουμε;
Ψαχνω για αριστερο δισκοβραχιονα,περιπου 5 ευρω δηλαδη.Ειπα να κανω ενα φρεσκαρισμα στο παλιο μου ποδηλατο ,12 ετων και το αριστερο πεταλι δεν λεει να ξεβιδωσει με τιποτα , αφου δοκιμασα πετρελαια wd40 κλπ .Τωρα ειμαι Αναβυσσο αλλα δεν παιζει τιποτα εδω..
--- End quote ---
Zεστανε το παξιμαδι που κραταει το πεταλι,οχι το πεταλι.
Καποτε για κατι τετοιο οπου δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το καμινετο και ηθελα να ειμαι ακριβης ,χρησιμοποιησα jet αναπτηρα.
Gas21:
--- Quote from: Ξάδελφος on August 10, 2012, 07:37:07 PM ---
--- Quote from: Gas21 on August 10, 2012, 05:20:07 PM ---Κανα μαγαζι κοντα στο Νεο Ηρακλειο με φθηνα ανταλλακτικα ξερουμε;
--- End quote ---
Zεστανε το παξιμαδι που κραταει το πεταλι,οχι το πεταλι.
Καποτε για κατι τετοιο οπου δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το καμινετο και ηθελα να ειμαι ακριβης ,χρησιμοποιησα jet αναπτηρα.
--- End quote ---
Ευχαριστω για τη βοηθεια!Θα το δοκιμασω αυριο κιολας!Το παλιο πεταλι δεν υπαρχει πια (εσπασε),παρα μονο ο αξονας του βιδωμενος στο βραχιονα :Ρ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version