!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (156/240) > >>

sultan:
Εχει ανοιξει ενα νεο ποδηλαταδικο στην ηρακλειου λιγο πιο πανω απο την pizza fan. Δεν ξερω τι τιμες εχει αλλα δεν χανεις να ρωτησεις τιποτα.

General_lee:
Παιδες ασχετο προσπαθω με το μιατα (με σχαρα) να μεταφερω 2 σακβουαγιαζ,1βαλιτσα και το ποδηλατο μου στο εξωτερικο.

Πρωτον ξερετε αν εχει νοημα να προσπαθησω να στερεωσω το ποδηλατο χωρις ροδα και πεταλια πανω στη βαλιτσα που θα ειναι πανω στη σχαρα? (καλυτερη ιδεα?)

Δευτερον αν δεν καταφερω να το μεταφερω ισως το πουλησω, αν ενδιαφερεται κανεις για orbea fitness με καρμπον μπρος πισω πιρουνι, γυρω στο 10-κιλο. (νομιζω 10.4 το δηλωνανε αν θυμαμαι σωστα)

koli:

--- Quote from: Gas21 on August 10, 2012, 05:20:07 PM ---Κανα μαγαζι κοντα στο Νεο Ηρακλειο με φθηνα ανταλλακτικα ξερουμε;
Ψαχνω για αριστερο δισκοβραχιονα,περιπου 5 ευρω δηλαδη.Ειπα να κανω ενα φρεσκαρισμα στο παλιο μου ποδηλατο ,12 ετων και το αριστερο πεταλι δεν λεει να ξεβιδωσει με τιποτα , αφου δοκιμασα πετρελαια wd40 κλπ .Τωρα ειμαι Αναβυσσο αλλα δεν παιζει τιποτα εδω..

--- End quote ---
το αριστερο πεταλι ειναι με αναποδο σπειρωμα... ελπιζω να το ξερεις....  ;)

Gas21:
Ναι το ξερω!Το παρατησα το πεταλι και αγορασα τελικα δισκοβραχιονα,μονο τον αριστερο ,αλλα τελικα εκτος απ το πεταλι δεν ξεβιδωνει ουτε ο παλιος δισκοβραχιονας..το πηγα και στον ποδηλατα και ουτε εκεινος μπορεσε με τον εξολκεα αν και μου το παιζε βιαστικος..
Ακυρο αλλα μετα λεμε "πρεπει να ενισχυουμε την επαρχια" κλπ...που μου πουλησε το δικοβραχιονα με 10 απο 12 ευρω( χαριστικα) και αλλου το παιρνεις με 4 και 5 ευρω...ουυυστ

dimsabas:

--- Quote from: General_lee on August 10, 2012, 11:21:14 PM ---αν ενδιαφερεται κανεις για orbea fitness με καρμπον μπρος πισω πιρουνι, γυρω στο 10-κιλο. (νομιζω 10.4 το δηλωνανε αν θυμαμαι σωστα)

--- End quote ---

Ενδέχεται να ενδιαφέρεται ο κουμπάρος μου. Για πες μέγεθος και τιμή.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version