!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (112/240) > >>

dimsabas:
 :llol: :llol:
Δε με ενδιαφέρει καθόλου το ελάφρωμα στο ποδήλατο. Γενικώς ισχύει το ακριβώς ανάποδο από το Miata.
Στο ένα ασχολιόμουν πολύ με το tuning και ήξερα απέξω όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά από βόλτες και πραγματική ευχαρίστηση, λίγα πράγματα.
Εδώ, δεν ξέρω καν τις μισές σοβαρές μάρκες (δε μιλάμε για τα μοντέλα τους :P), δε θέλω να μάθω τις σειρές της Shimano και των λοιπών περιφερειακών. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι όσο περισσότερο γίνεται πάνω στη σέλα.
Ίσως για αυτό δε μου έχει λείψει στο ελάχιστο το Miata αυτό το δίμηνο. :exaclty:

Ευχαριστώ για τις ευχές.

--- Quote from: gianic on May 11, 2012, 08:16:53 PM ---Μεγεια και καλες βολτες ! Μου ειχε στειλει το λινκ ο generalpslee και η αληθεια ειναι οτι το ζαχαρωνα λιγο!

--- End quote ---

Τι ώρα στο έστειλε; 3.5 ώρες αφότου ανέβασε την αγγελία, ήταν ήδη στην κατοχή μου, αλλά την έσβησε σήμερα.

gianic:
Δεν θυμαμαι.

Εγω ξαναλλαξα λαστιχα στο mtb. Εβαλα 26Χ1.25 Bontrager Full slick. 40€ και τα δυο.

Tεραστια διαφορα απο τα φθηνιαρικα που ειχα βαλει 26Χ1,30. Πολυ ελαφρυτερο πεταλι και πιο ξεκουραστο.
Τωρα απο προσφυση και κρατηματα .. Ολα ιδια μου φαινονται.   :moutza:

dimsabas:
Full slick ελαστικά σε ΜΤΒ; Το περιορίζεις πάρα πολύ.

gianic:
Γιατι ; Αφου μονο δρομο το παω. Τα χωματινα τα εχω ακομα.

dimsabas:
Το ΜΤΒ είναι πιο γενικής χρήσης. Δεν πρέπει να βλέπει λίγο χώμα στην άκρη του δρόμου ή μια ροχάλα και να βάζει τα κλάματα, όπως κάνει η κούρσα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version